Sunday 5 February 2012

Dobbelseng Mål i Tommer

På slutten av en slitsom dag, må hver enkelt av oss en god komfortabel seng, noe som gjør oss i stand til å nyte god søvn. En seng spiller en viktig rolle i livet vårt, som vi våkner opp frisk og full av energi, neste morgen og forberede seg for dagen. De fleste mennesker elsker dekorere deres soverom med silkeaktig sengetepper, lyse puter og gardiner, men i utgangspunktet, velge riktig størrelse seng kan være forvirrende for eksempel ulike typer doble senger er tilgjengelig i markedet. Det er faktisk praktisk at typer og konstruksjoner senger er ganske mye standardisert, disse dagene. Hvis du tenker på å kjøpe en dobbeltseng, så vet dobbeltseng dimensjoner i inches eller føttene kan hjelpe deg å planlegge og designe andre soveromsmøbler tilsvarende.
Dobbelseng
En dobbeltseng er også kjent som 'full size seng "som vanligvis er smalere enn en king size seng, men mye større enn en twin size seng. En king size seng er egnet for et meget stort soverom. Twin senger, queen size senger, små dobbeltsenger er alle typer dobbeltsenger tilgjengelige i markedet. Disse dager, madrasser er tilgjengelige på grunn av størrelsen på senger. Så, du trenger bare å velge hvilken type seng å ta hensyn til størrelsen på soverommet og ditt budsjett. Tabellen nedenfor illustrerer dobbeltseng dimensjoner i inches for ulike typer dobbeltsenger.
Dobbelseng mål i Tommer
Dimensjoner på Ulike Beds, Type av BedWidth i InchesWidth i FeetLength i InchesLength i FeetSpace per person i tommer; Twin Bed39 inches3 fot 3 inches75 inches6 fot 3 inches39 inches; Queen Bed60 inches5 feet80 inches6 fot 8 inches30 inches; Standard King Bed76 inches6 fot 4 inches80 inches6 fot 8 inches38 inches; California King Bed72 inches6 feet84 inches7 fot inches36 inches; Full Size Bed54 inches4 fot 6 inches75 inches6 fot 3 inches27 inches
For å få til bekvemmelighet, er dobbeltseng mål i føttene også nevnt i over sengen størrelsene diagram. Hvis du tar en titt på dobbeltseng størrelse og plass per person, vil du merke at hvis du plasserer enkeltsenger sammen, vil du ha maksimal plass per person. Full size seng dimensjonene er faktisk egnet for en enkelt person kun og om nødvendig, kan den brukes som en dobbeltseng. De er egnet for mindre rom. Disse dager, king size-senger og queen size-senger er mer populære enn full size senger. Du kan velge en dobbeltseng i henhold til størrelse og type ramme av sengen, som den også gjør en enorm forskjell. Senger er tilgjengelig i ulike stiler, som inkluderer design som kan ha en plattform, kan ikke ha en boks våren, kan ha et hode-bord, eller kan ha begge - et hodegjerde og en fot bord eller bare har en vanlig ramme som ikke har annet tilbehør. En høy headboard, lav fot-board og dekorative bedposts helt kan endre utseendet på sengen og soverommet.
Jeg håper du fant informasjonen ovenfor i forbindelse med "dobbeltseng dimensjoner i inches" nyttig. Uansett hvilken size seng du kjøper, blir sengen alltid støtte deg, trøste deg, høre på alt du sier, og vil være der for å fange alle dine tårer! Seng kan betegnes som et synonym av kjærlighet, luksus og stil. Bed størrelser kan variere noe fra land til land, men en seng er og vil alltid bli betraktet som en skatt av ypperste komfort og mote, uansett hvor du måtte gå.

No comments:

Post a Comment