Wednesday 16 May 2012

Basement Bad Ideas

Ideen om å ha et bad fast i kjelleren din blir mer og mer populært i disse dager. Grunn? Økende familier eller voksende behov. Tenk på det. Har du problemer hver morgen? Stille opp foran badekaret og måtte vente på tur? Eller hvorfor er det at når du må ha en avslappende bad og suge i badekaret, er andre som bruker samme badekaret for å bade familiens hund?! Nå ville det ikke vært flott om det på magisk vis dukket opp en vakker bad fra et sted? OK. Jeg vil ikke garantere det magiske ting, men det er en måte hvor dette badet kan bli din. Det kalles en kjeller bad og det kan virkelig være svaret på alle dine badet woes. Interessert i å finne ut mer? Les følgende artikkel for noen kjeller bad ideer.
Basement Bad Ideas - Steps
Det er, selvfølgelig, skritt involvert i å bygge en kjeller bad. De er som følger:; Survey kjelleren og finne ut om det er plass og verktøy tilgjengelig for å bygge badet. ; Selv om det er en liten plass, er det mulig å ha et bad bygget - du trenger ikke en flust stort bad uansett. ; Pass på at det er innretningen av VVS og elektrisk utstyr. ; Tegn opp en plan ved å ringe en profesjonell arkitekt som vil hjelpe deg å designe et bad og til å installere på badet dekor fra plassen som er tilgjengelig. Gjev derimot, trenger du ikke ønsker å kalle en profesjonell og vil håndtere oppgaven selv, så du trenger noen kjelleren badet ideer å bære på. ; Resten av artikkelen vil fokusere på å gi deg noen nyttige ideer om kjelleren bad.
Små Basement Bad Ideas
Her er noen punkter som du bør ta hensyn til før bygningen som kjelleren badet. Disse pekere vil bidra til å planlegge et godt bad mens du effektivt ved hjelp av plassen og fasilitetene som er tilgjengelig.
Fasiliteter; Hva er typer produkter som du skal bruke på badet? Det kan være en stor sjanse for at plassen er tilgjengelig for deg i kjelleren er ikke så stor som det som finnes i en vanlig bad. I et slikt tilfelle, må du nøye velge produkter for badet ditt design. Hvorfor får en over sized bathroom sink som ikke bare vil se ut av sted, men også ta opp dyrebar plass? Det samme gjelder for bad, skap og dusjer. Det finnes flere produkter tilgjengelig i disse dager i alle størrelser, som er spesielt utformet med tanke på begrenset plass tilgjengelig. Så velg alle bad produkter som passer disse kriteriene. Dette er en av de beste bad design ideer for små områder
Belysning, Små bad? Sørg for at den ikke ser trangt og anmassende. Så hvordan vil du gjøre det virke mer romslig? En måte er å fokusere på badet belysning. Husk at naturlig lys kan piple inn så lett som det gjør i ditt hjem. Du må få lysarmaturer som bidrar til å belyse rommet og kvitte seg med noen sløvhet.
Maleri; Dette badet maleriet ideen har vært brukt i flere situasjoner for å gjøre en liten plass vises større. Den enkle knep er å bruke lys kjelleren farger til å male veggene. Start med forholdsvis mørkere nyanser i bunnen og beveger seg mot lysere nyanser mot taket.
Speil, Ingenting legger fram en mer overbevisende illusjon av rom. Mange designer bad speil fast på strategiske steder vil bidra til å åpne ut rommet og lage mer plass. Det vil låne ut til en åpen følelse snarere enn en lukket.
Skap, Igjen, sørg for at du ikke sette baderomsskap hvor den vil kutte i løpet av badet. Kanskje du kan bare bygge et kabinett som lagrer essensielle toalettartikler, mens de andre overflødige ting som gjest håndklær, såper etc. kan lagres i et av skapene i de viktigste kjelleren utenfor badet. Du kan enkelt få disse ut når det er gjester over. Det vil ikke bare spare plass, men også hjelpe å åpne opp badekaret.
Profesjonell hjelp; Hvis du ikke har noen anelse om kjeller ombygging eller rehabilitering av badet, kontakte en rørlegger eller en profesjonell for å studere kjelleren og trekke opp noen kjeller bad ideer. Du kan deretter snakke med ham om tvilen du har og pekere du har tegnet. Fordi problemer som vann og strøm bør håndteres av en profesjonell.
Nå som du har en kort idé om noen av kjelleren badet ideer du kan enkelt ta opp et prosjekt og tenke på å få den drømmen bad! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment