Friday 25 November 2011

Hvor mye koster det til å bygge et Deck

Hvem kan unnslippe sjarm i et vakkert dekk, rett utenfor stuen eller sengen rom? Vel, ingen kan. Dekk er ikke like sjarmerende og avslappende, men de pleier også å legge til kvalitet og kostnader i huset. Materialet koster å bygge en kortstokk er ikke opprørende, hvis du anser det som en gjør det selv Oppussing prosjektet. Svaret til spørringen 'hvor mye koster det å bygge en kortstokk' har vært fastsatt i følgende avsnitt.
Decks, noen ganger også kjent som kompositt terrassebord, i Nord-amerikanske hjem er uatskillelige og uunnværlig del av hele huset. Hvis du tar ett ser på felles konvensjoner, vil du finne at det er to typer dekk som er brukt av folk som tillegg for sine hus. Den første er på bakken som bygger på et enkelt fundament av murstein. Den andre er litt kompleks som den er hevet et par meter frå bakken, sier rundt 6-7 fot. Slike forhøyede dekk adjoin første etasje rommene i ditt hjem. Forskjellen mellom kostnaden er ikkje skyhøye, men forhøyede dekk blir mer kostbart.
Hvor mye koster det til Bygg en Deck: kostnadsestimering
Den gjennomsnittlige kostnaden for å bygge en kortstokk, avhenger av flere ulike faktorer som kvalitet på materialer som du skal bruke, størrelse og høyde på dekk, kan kostnaden på arbeidskraft hvis du planlegger å ansette, type fundament, osv. Dette koster anslaget er ikke eksakt, og du må spørre og beregne kostnadene pr dine spesifikasjoner. Flytte videre til spørringen, 'hvor mye koster det å bygge en dekk'. ; Den første kostnaden du må vurdere er at av basen. Basen kan bygges ved hjelp av murstein, grus og betong. For dette kan du kjøpe 20 klosser for en pris på $ 7 til 10 dollar. Antallet murstein avhenger type kortstokken du ønsker. De forhøyede dekk trenger mindre grus og murstein. Grusen kostnadsendringer men drastisk fra region til region. Kostnaden av sement vil varierer fra $ 8 til $ 15 for hvert 40. lbs. av sement. Hvis du konstruere et forhøyet dekk, må du trelast å gjøre støtter, kostnaden som varierer fra $ 30 til $ 50 per 2 x 6 stykker av tre, avhengig av hva du kjøper. , Den andre prisen som du må vurdere er at i trestykket du vil kreve å legge ned dekket. Den beste gamble press behandlet tre, noe som vil koste ca $ 4000 til $ 7000 for en 20 x 20 fot dekk. Dine dekk byggeplaner spiller også en avgjørende rolle, hvis du planlegger å håndheve den med en annen lag av trykkimpregnert trevirke, og mer tømmer vil være nødvendig som vil koste ytterligere $ 2000 til $ 5000. ; Du kan få en kit å gjøre rekkverk og trapper. Metallic rails er billige, og et effektivt alternativ, det vil koste deg om $ 2000 til $ 3000 for en 20 x 20 dekk. De tre trapper og rails vil komme i for rundt 10.000 euro. Du kan også ta en titt på noen virkelig gode dekk rekkverk design, for å kutte kostnadene noen forskjellige dekk rekkverk ideer kan også bidra. ; Du vil også måtte vurdere dekk beskyttelse med polish og håndheving som et alternativ, som unseasoned og rå tre av dekket er bundet til å reagere på vær og kraft. , Hvis du vil ha en billig dekk da ha en bakkenivå dekk. For å gjøre et slikt dekk har en murstein og grus grunnlaget komprimeres av betong. Deretter legge ned et lag av trelast og polert treverk. Der du har din deck!
Det er flere overhead kostnader som du er bundet til å pådra, slik som polish trelast verktøy, osv. For å kutte kostnadene, kan du også leie ut alt utstyret fra en jernvarehandel. Det henvises også til noen dekk bygge tips for å gjøre prosjektet veldig vellykket. Jeg håper at du kan bygge din vakre dekk raskt. Jeg håper også at du finner svar på søket "hvor mye koster det å bygge en deck" ressurssterke. Good Luck!

No comments:

Post a Comment