Tuesday 22 November 2011

Kjoler å Wear til arbeid

Med mange designere å designe for yrkesaktive kvinner som trenger smart kjoler å ha på til kontoret, dressing smart er ikke lenger et problem. Tradisjonelt ble kontoret kleskoden for kvinner alltid om en smart måte skreddersydd men noe mannish bukse passer eller skjørt drakten som har blitt gjort til døde. Det begrenser sterkt hvor mye allsidighet i en arbeidsgruppe kvinners garderobe og mange kvinner har ingen måte å injisere noen måte inn i hennes arbeidsklær. Kjoler dessverre aldri inn i domene av arbeidsklær og de kunne bare utslitt til cocktailparty. Men heldigvis reglene for kjoler å ha på jobben har endret seg og de fleste bedrifter og selskaper har ingen problem i å la kvinnelige ansatte kle seg i formelle og skreddersydde kjoler.
Mens velge kjoler å ha på å jobbe, sørg for at du velger kjoler som ikke er avslørende, for kort eller for stram. Et kuttesete avslørende kjole med en kort hemline er definitivt ikke egnet for kontoret, og er mer egnet for en kveld ute med venner. Du må også styre klar av noe kjoler som er bilowy med overflødig volum og kommer i flowy stoffer. Denne typen kjoler er mer egnet for ball room dans. Her vil vi diskutere typer og design av kjolene som du kan bære på jobb, som vil øke profesjonelle image og vil også følge en formell kleskode.
Passende kjoler til Wear til arbeid
En av de beste business antrekk for kvinner å bære til arbeid er skiftet kjole. Det er en tidløs og klassisk stil og er flatterende for alle typer kroppen. Skiftet kjole ble populær i sekstiårene, og er en slags ermeløs kjole som ikke har et klart midjen og henger rett ned fra skuldrene. Skiftet kjolen ends generelt like under eller over knærne. Den beste skiftet kjole som du kan velge arbeid er de grunnleggende i en nøytral farge liker sort, hvit, grå og marineblå. Du kan deretter kle dem opp med et par høye hæler og en skinn veske uten pynt. En annen bra ting om en solid farget skifte kjole, er at du kan bære den med en skreddersydd jakke i styremøter og injisere litt av fargen med en trykt skjerf viklet rundt halsen eller gå for det minimalistiske utseende med en perlerad. Hvis du arbeider i sektorer som medier og interiørdesign, så kan du velge skrives skifte kjole i et flott mønster for arbeid. Husk for å holde tilbehør til minimum mens iført en trykt skift kjole for en ryddig utseende. Bare legg et par Gull ørepynt eller et gull armbånd med et par Mary Jane sko eller pumper. Trykket skifte kjole av Diane von Furstenberg, eller en solid skifte kjole av DKNY og Stella McCartney er din beste innsats.
En annen av de best kjolene å ha for å arbeide er skjorte kjolen. En skjorte kjole er en stil kjole som faktisk er en skjorte med en lengre hem. Den er som regel laget av lin, bomull eller silke og det faller midten av låret. En skjorte kjole har også en krage og foran knappene akkurat som en skjorte, og er en av de mest populære og passende kjole til arbeid. En brunfarge lærbelte rundt midten delen vil gi din midje definisjon. En skjorte kjole kan brukes med strømper og kattungen hæler å myke opp titt og du kan også legge til ekstrautstyr som en lagdelt halskjede og en sølv mansjett til at du ser ut som en ekte profesjonell.
En god design kjole å ha på for å arbeide er wrap kjole. Det forbedrer din byste, whittles midjen og slims store hofter og samtidig får deg til å se grundig profesjonell. Denne typen stil er stor for pluss sized kvinner fordi det gjør dem ser velskapt og skjuler eventuelle pløsete biter. Wraps kjole på en solid farger som salvie grønn, marine og svart passer kjoler å ha på å jobbe og skrives wrap kjoler også kan brukes, forutsatt at utskriften ikke er for stort. En silke wrap kjole kan bæres med domstolen sko eller satin pumper sammen med en god skinn skulderveske.
Andre søte kjoler til slitasje arbeid er skjede kjolen, de to-på-en kjole, strikke kjole og A-linje kjole. Du kan legge til dine egne personell touch til disse kjolene ved sammenkobling dem med forskjellig tilbehør. Unngå bruk tilbehør som lysekrone ørepynt, armbånd som jangles, slouchy vesker og Peep toed sko til kontoret. Velg arbeider kjoler med omsorg og du er sikker å projisere et profesjonelt bilde på jobben.

No comments:

Post a Comment