Sunday 29 January 2012

Forholdet Kompatibilitet

Alle ville enige om at relasjoner er trolig den viktigste delen av våre liv. Og urolige forhold er årsaken til våre ulykkelighet 80 prosent av ganger. Mens det er noen forhold som vi ikke kan velge, er det mange andre relasjoner som er helt vårt valg. Det er her begrepet forholdet kompatibilitet kommer inn Relationship kompatibilitet ikke alltid gjelder romantiske forhold. Konseptet kan brukes på alle våre relasjoner. Men når det kommer til romantisk forhold, blir det spørsmålet om livet og mye står på spill. Etter avsnitt snakk om astrologi kompatibilitet i forhold.
Astrologi Relationship Kompatibilitet
Astrologi anser at planetarisk forskyvninger eller bevegelser har en dyp innflytelse på våre liv, personlighet og relasjoner. Listen nedenfor forklarer dyrekretsen kompatibiliteten til mennesker.
Aries Kompatibilitet; Folk hører til Aries signere er svært attraktive og uimotståelig. De er lidenskapelig av natur og energinivået er høyt også. De er godt forenlig med Sagittarius, Leo, Libra og Gemini. Skilt som arianerne er uforenlige Taurus, Krepsen og Jomfruen. Folk som tilhører Aries signere forventer at deres partnere for å være sterk og utfordrende. De kan også være relativt mer eiendomspronomen, og noen ganger misunnelige.
Taurus Kompatibilitet; Romantisk i naturen, mennesker i dette tegnet setter pris på skjønnhet og stil. De er kjent for å leve en overdådig livsstil. Blomster, kan levende lys middager, en myk berøring og søte samtaler lokke Taureans på kort tid. Disse folk er veldig sannferdige til sine partnere og gjøre gode langsiktige partnere selv. Skiltene kompatibel med Tyren er kreft, Jomfruen og Steinbukken. Skiltene som ikke er mye kompatible er Gemini, Leo, Libra, Skytten, Vannmannen og Væren.
Gemini Kompatibilitet; Tvillingen kan ha et problem med engasjement. Når du er i et forhold, er de romantiske, men de liker ikke tanken på å bli bundet. Tvillingen se etter en partner som har en god sans for humor og liker eventyr. Skiltene kompatible med Gemini er Leo, Libra, Vannmannen og Væren. Den inkompatible skilt skulle være kreft, Jomfruen, Skorpionen, Steinbukken, Fiskene og Taurus.
Cancer Compatibility, Krepsen er kjent for å være dypt emosjonelle og følsomme. De gjør godt med Fiskene og Taurus, og kan være veldig romantisk. De er også veldig beskyttende overfor deres familier. Folk hører til kreften signere er ikke veldig kompatible med Leo, Libra og Væren.
Leo Kompatibilitet; Folk født under Leo tegnet er generelt flinke til å administrere og organisere ting. De elsker å være verdsatt og beundret av deres partnere. De forventer at deres partnere for å få dem til å føle unik. Disse menneskene er kompatible med Skytten, Væren, Vekten og Tvillingene. Noen mennesker under dette tegnet kan være svært villedende i naturen, slik at deres langsiktige forbindelser ikke alltid lykkes.
Jomfruen Kompatibilitet; Disse er kompatible med Steinbukken, Tyren, Krepsen og Skorpionen. De er kompatible med Væren, Tvillingene og Leo. Jomfruer er forholdsvis mer ydmyke og sjenert. Vanligvis Jomfruer er ikke de å ta initiativ i forholdet og forventer at deres partnere for å gjøre det.
Libra Kompatibilitet; Librans er relativt mer kompatible med Gemini, Løven, Skytten og Vannmannen. Personer under denne tegnet er ganske tolerant og medfølende av følelsene sine partnere. De er også die hard romantikere og elsker å gi overraskelser.
Scorpio kompatibilitet, de har en attraktiv personligheten og er veldig opptatt av kjærlighet og sex. De gjør veldig troverdig og omsorg partnere. De er helt kompatibel med Steinbukken, Fiskene, Krepsen og Jomfruen. Mens de kan eller ikke kan være kompatible med Skorpionen og Tyren.
Sagittarius Kompatibilitet; De fleste mennesker under Sagittarius logge bli dratt inn i komplekse sammenhenger. De er sjarmerende og leken elskere. De liker ting oppriktige i sine relasjoner og er trofaste mot sine partnere. Men på samme tidspunkt som de å ha sine egen plass i forholdet. Deres relasjoner fungerer ganske bra med Aries og Leo.
Steinbukken Compatibility, People under Capricorn tegnet har en veldig praktisk og business-like utsikter som de gjelder for deres kjærlighet liv også. Men når de er forelsket, viser sin omsorg og varme naturen på. De er veldig nøye med å holde sine partnere fornøyd. Selv om iblant deres ego, kan bli problemer. De er mest forenlig med Tyren, Jomfruen, Skorpionen og Fiskene.
Aquarius kompatibilitet, vannmannen ikke åpne opp veldig mye i starten av forholdet. Men som det blir alvorlig de vil klare det bedre. De er svært nyskapende i naturen, en egenskap som kommer godt med i mange trange steder i relasjonen. De er kompatible med Aries, Tvillingene, Vekten og Skytten. Mens de er uforenlig med kreft, Jomfruen og Skorpionen.
Fiskene kompatibilitet; Piscians er kompatible med tegnene Tyren, Krepsen og Skorpionen, mens de er uforenlige med Væren, Gemini, Leo, Vekten og Vannmannen. De er for det meste ikke redd for engasjement og ta godt vare på sine partnere. De er også trofaste og tolerant mot deres partnere. Noen ganger kan de bli litt ekstra emosjonelt, men ellers er de bra for langvarige forhold.
Dette er vanligvis observerte trender i forholdet kompatibilitet. Mennesker over hele verden viser også til ulike dyrekretsen kompatibilitet diagrammer for å få et klarere bilde. Men som vi alle vet, det finnes alltid unntak. Så ikke gi opp et tilsynelatende godt forhold bare basert på et forhold kompatibilitet test, eller de ovennevnte punktene.

No comments:

Post a Comment