Sunday 15 January 2012

Rengjøring Ull Teppe

Legging tepper har blitt en trend i disse dager. Følelsen av det er litt for likable å unngå dem. Tepper av ull er som i ting på grunn av sin ekstreme mykt stoff og varm tekstur. Ull tepper har fordelen av å være mindre giftige og mer miljøvennlige enn den normale ens som er produsert ved hjelp av n-antall kjemikalier. Så, hvis du har en ull-teppe hjemme da du er smart nok og heldig også! Men rengjøring ull teppe er like viktig som å ha ett. Hvordan rengjøring av ull teppe er gjort? Hvis dette spørsmålet er kvernet i hodet ditt, så har du svaret her. Bare bla nedover.
Det er nesten hver gang at teppet blir dumpingplass for skitt og jord partikler som går inn ditt hjem. Siden ull fibrene er så attraktive, blir alle og alt fanget innenfor. Også kan du bare ende opp med å få en skitten flekk på den. Hva så? Du trenger ikke bekymre deg fordi det er mange måter som du kan rengjøre din favoritt teppe. Den beste metoden anbefales er støvsuging som er mye brukt. Sammen med støvsuging, tepper flekkfjernere gjøre nødvendig.
Hvordan Clean ulltepper
Dette er vanligvis gjøres ved tørr eller våt støvsuging prosess.
Vaskeri Ull Carpet: Dette innebærer bruk av teppe flekkfjerning pulver eller granulert som du trenger for å spre på teppet og holde på en gang. Støvsuging fjerner senere alt støv og flekker. Selv om, er denne metoden ikke er idiotsikre. Jeg ville foreslå dere alle å gå inn for det våte støvsuging.
Våt Rengjøring Ull Carpet: Steam er brukt i denne typen støvsugingen. Det er dette varmt vann uttak enhet som styrker varmt vann i teppet under høyt trykk. Senere, suger støvsuging alle smusspartikler og de andre mikroorganismer bosatt i fibrene. Fordelen med å bruke denne metoden ligger i den høye maktvakuumet som brukes i denne prosessen. Denne metoden krever kompetanse, så det er alltid bedre å leie enheten eller leie en utdannet Tepperensing profesjonelle.
Rengjøring Ull Teppe Flekker
Vi ofte flekken våre tepper, feilaktig. Flekken kan være alt, fra mat flekker generelt sjokolade flekker, saus flekker, eller blekk flekker eller blodflekker eller urin, oppkast flekker, oljete flekker av smør eller fet flekker, maling beis, osv. Og det er vår tendens til å ignorere det fordi av ren latskap. Men unngå å gjøre det. Fjerne flekken til rett tid er svært viktig for teppe flekker. Du vil alltid ha en hard tid å fjerne en tørr flekk. Rengjøring ulltepper ha flekker, er ikke en vanskelig oppgave hvis du følger gitt prosedyre. Ikke glem å støvsuge tepper på slutten av flekkfjerning. ; For våte flekker, blot flekken med en klut med en god teppe flekkfjerner. Påfør på flekken patch. Bruk papirhåndklær til å suge den. IKKE gni. Husk at du ikke vil at flekken å spre seg. Når flekken har blitt gjennomvåt opp, gjelder vann. Blot vannet også. Du må gjenta prosedyren til flekken er helt fjernet. En ting du må huske på er at, flytter fra kantene til sentrum av flekken. Det er commonsense at dette vil hindre spredning av flekken. ; For tørrere ens, hva du må gjøre sammen med ovenstående prosedyren er skrape det tørre flekken først, slik som å gjøre det enkelt for fjerning. , De fleste flekker fjernes med hjelp av ull teppe flekkfjernere av god kvalitet tilgjengelig i de nærliggende butikkene eller kan være absorberende pulver eller rengjøringsmidler. Men for flekker av rust eller spiker emalje, med rustfjerner og aceton, henholdsvis, anbefales eller du kan kontakte produksjonsbedrift også. ; Best hjemmelaget ull tepperens prosessen inkluderer rengjøring med eddik eller ull vaskemiddel og vann. Det er svært effektivt, slik at du kan gå for denne, i tilfelle lysere flekker. Bla gjennom hjemmelaget teppe rengjøringsmidler for noen in-house oppskrifter. , Noen tips for å følge mens Rengjøring Ull Teppe, Sørg for å bruke ull teppe flekken rengjøringsmidler av gode merker og teste dem før bruk. ; Ikke gå hardt med teppet. Du kan ende opp peeling (hemmende på ullfibrene med hverandre) teppet og decolorizing det. ; Ikke bruk vanlig såpe vaskemidler til å rengjøre tepper Ull er en svært delikat stoff. ; Kontroller at du rengjøre tepper minst en gang i uken hvis ikke, to ganger eller kan være tre ganger. ; Pass på at du gjør en profesjonell rengjøring av teppet en gang i året. ; For å summere opp etter å kjenne tepperens tips, vil jeg si at ikke unngå renhold ull teppe på ditt hjem. Dere vil alltid elske den skal være luftig, vakker og viktigst av, rent. Og jeg håper, disse renholdsmetoder vil hjelpe deg for det samme.

No comments:

Post a Comment