Tuesday 20 March 2012

Hydrogenperoksid for Hair Lightening

Før vi kan gå over de grunnleggende trinnene på bruk av hydrogen peroxide for håret lyn, la oss ta en generell oversikt over hva peroxide er. Det er en kjemisk forbindelse mest kjent som hydrogen peroxide i sin stabile form. Sammen med generell husholdning bruker for hydrogen peroxide, kan håret lett bli lysere eller bleket med det. Som ren hydrogen peroxide kan være svært farlig og er ikke anbefalt å bruke, mange hårpleieprodukter og andre kommersielle produkter som selges i markedet har rundt 3% peroxide og 97% vann i dem. Derfor, mens bleking håret med hydrogen peroxide, bør du holde en sjekk på hvor mye peroxide det spesielle produktet inneholder.
Mange kvinner elsker tanken på håret bleking for å gi sine sluser et nytt utseende, kanskje til og med å følge noen mote trend. Imidlertid kan det bekymring over bruk av kjemikalier i dye holde deg unna. Hvis du re-bruke farge på røttene dine med noen ukers mellomrom, kan det koste deg mye penger, sammen med å tilbringe utallige timer i salongen også. Som er grunnen, bruker hydrogen peroxide for håret lyn høres ut som et rimelig alternativ.
Hår Lightening med Hydrogenperoksid
Hvem kan ha hydrogen peroxide hår? Vel, hvis du er en brunette og ønsker å ha lettere høydepunkter, kan du enkelt bruke peroxide. Hvis du er en rødhåret og ønsker å ha jordbær blondt hår, kan du enkelt bruke litt peroxide for hår lyn. Hvis du er en blond og ønsker å gjøre dem lettere, kan du enkelt bruke hydrogen peroxide for håret lyn.
Hvordan søke Hydrogenperoksid for Hair Lightening; Få en ren, plast spray flaske. ; Bruk hånd hansker og holde nesen og munnen dekket mens håret bleking. ; Fyll den med peroxide som du kan kjøpe fra alle apotek. ; Du kan få en 3% løsning som er lett tilgjengelig. ; Hold vinduene i huset ditt / leiligheten åpne for god ventilasjon. , Spray løsningen over håret og børst ordentlig med en kam. ; La håret tørke naturlig. Du kan enten vaske håret etter at søknaden eller la den inn, Hvis du ønsker å øke bruken av hydrogen peroxide, bør håret holdes direkte under solen. ; Bare gå ute i solen i noen tid etter at du har brukt peroxide. ; Fortsett å bruke hydrogen peroxide til du får ønsket resultat. ; Vedlikeholde Hydrogenperoksid Hair; Etter at håret har blitt bleket, må du ta nødvendige skritt for riktig hårpleie. ; Bruk hånd hansker og holde nesen og munnen dekket mens retusjering håret. ; Hold vinduene i huset ditt / leiligheten åpne for god ventilasjon. ; For å holde fargen god som ny, er å behandle alt du trenger å gjøre mørke områder ved å spraye med peroxide når det trengs. ; Fokus på individuelle, mindre deler av touch-ups er kostnadseffektiv og tar svært liten tid. ; Når du bruker hydrogen peroxide for håret lyn, pass på at du ikke tilfeldigvis spray det i øynene. Det vil svi deg dårlig og kan irritere øynene i lang tid. Hvis du får litt spray i øynene, vask straks øynene med kaldt vann. Gå til legevakten hvis stikkende vedvarer. Også er det en god praksis å holde et håndkle i nærheten av deg mens hjemme håret bleking. Hår kan ta drypper av kjemiske, men hvis det drypper ned ansiktet og går inn i øynene, så det kan være en plagsom problemet.
Hydrogen peroxide for hår lyn er svært enkelt og koster ikke mye. Hvis du går gjennom instruksjonene som er nevnt i artikkelen nøye, så kan du raskt og trygt nyte nylig lettet håret uten å bry å bruke fargestoff.

No comments:

Post a Comment