Wednesday 7 March 2012

Kjoler til Wear med leggings

Leggings vil ikke være et alternativ for en dame, å vurdere, selv om det er den siste klær som hun har å bære for en casual kveldsarrangement. Leggings er aldri anses å være en stilig mote klær, av de fleste kvinner og dermed de ofte blir forsømt. Men nå er tiden inne for deg å endre din tenkning, og shuffle dine ressurser, siden det er den trenden med iført leggings som bukser, på ulike uformelle anledninger. Leggings har vært der, som, for alltid og nå er de tilbake som den beste casual antrekk som du kan flaunt i absolutt stil. Du kle dem opp eller ned og som også, i alle sesongen fra fresende somre å varme vintre. Men med et par advarsler, slik at de ikke å bli for glorete. La oss ta en titt på noen av kjolene å ha med leggings i de følgende avsnittene.
Hvilke er de kjoler til Wear med leggings?
Første ting å vite er den slags antrekk som ser perfekt med leggings. Klærne valgene er faktisk begrenset, men variasjonene er ganske mye. Jenter stort sett liker å pare leggings med tunikaer som er tilgjengelige i forskjellige lengder og alle slags stoffer. Men, må du sørge for at kjortel som du velger, er lang nok til å dekke hip-området, strengt. Du kan bruke tunikaer som er strikket med jersey materialer og bruke brede belter for å markere en falsk midje. Bruk en slags løs, men elegante tunika med tett montert leggings. Du alltid må vurdere sesongen, mens shopping for casual kjoler å ha med leggings. For eksempel, hvis det er sommer så må du velge tekstiler med levende og lyse farger. Og hvis vinteren er det kan du bare velge hel sort tema, fra topp til kvinners sko som du har på deg!
Det beste for unge jenter å pare seg med leggings, er mini skjørt, som er laget av denims! Denne sammenkoblingen ser rett og slett fantastisk! Sats på mørkere farger, og sørg for at de kompliment fargen på toppene. Du trenger ikke å bruke tunikaer og slike lange topper mens bruk minis. Tredje alternativ er å sammenkoble leggings med en shirtdress, en Sundress eller til og med en liten sort kjole! Dette er en av de beste kvinners klær som du kan bruke som sommer kjoler for slitasje med leggings. Husk at leggings gel flott med bohemsk mote og billowy kjoler også, spesielt løs chiffon billowy kjole med kontrastfarge par leggings. Uansett hva klær du har på deg med leggings, sørg for at det kommer minst til midten av låret regionen. Ellers ville det bare se ut som en gym dress! Så, vær forsiktig!
Slik Accessorize til kjoler med leggings?
Tips om ting du bør unngå med leggings er mer enn tips om hvordan å bruke leggings. Først av alt, unngå iført gensere med leggings, siden de ikke ser "chic" i det hele tatt. Du må også unngå å bruke korte topper og t-skjorter med leggings. Det er også viktig å huske på at vanlige bukser ikke kan erstattes med leggings på ALLE anledninger. Leggings faller under kategorien casual klær, og de må bæres på tilfeldige anledninger bare. Ekstra forholdsregler er nødvendig for å bli tatt mens du velger søte kjoler å ha på med leggings, for petite samt høye kvinner. Petite kvinner trenger å finne topper som faller rett under deres midt-lårene. Pass på at du ser så monokromatiske som mulig. Mens høye kvinner må velge lange topper som dekker hoftene og bakre del av kroppen.
Når du er ferdig med å velge antrekk med leggings, velger sko og andre mote tilbehør til å ha med dem. Det beste alternativet av sko for 'kjoler å bære med leggings og støvler "er ballerina leiligheter eller enkel og ren pumper. Du kan også bruke mokkasiner, skimmere og lysbilder, kile sko, Thong sandaler, plattform espadrilles med beskåret leggings, ankel lengde støvler med monokromatiske tema, etc. Du kan også bruke skudd leggings, spesielt om vinteren. Hvis du arbeider på en monokromatisk tema, så sørg for alt du har på deg er av samme farge, for eksempel sko, vesker og smykker. Men, kan du blande-n-match også. For som alltid matcher fargene i vesker, sko, øredobber og håndleddet tilbehør. Pass på at fargen på sko og veske utfyller hverandre.
Som jeg sa tidligere, til kjoler bære med leggings er noen, men du kan bruke litt kreativitet, å gjenoppfinne retro mote. Det finnes mange typer leggings fra der du kan velge den som passer din personlighet og stil mantra. Så, neste gang du går shopping, ikke glem å hente hjem en elegant par leggings!

No comments:

Post a Comment