Saturday 15 October 2011

Bryllup Color Temaer

Fargene at en person velger for hans eller hennes bryllup, avhenger av en rekke faktorer som for eksempel plasseringen av bryllupet, den tiden av året bryllupet planlegges i, stemningen at et par ønsker å lage og aller viktigst, bruden og brudgommen personlige valg i farger. Si bryllup er planlagt i en hall som allerede har gardiner, tepper og annen innredning av en bestemt farge, deretter i et slikt tilfelle, er det fornuftig å velge farger som passer denne fargen ordningen. Også, om bryllupet er planlagt i en bestemt sesong som høsten, vil det åpenbare valget for bryllup farge temaer er oransje. Så, alle de menneskene som er forvirret over valg av deres bryllup tema og ønsker å vite som er det nyeste og mest populære bryllupet fargetemaer 2010, gitt nedenfor er en liste over noen unike, moderne bryllup temaer og farger.
Unik Bryllup Fargetemaer
Gul, Orange og Green, Hvis du er ute etter noen kreative sommeren bryllupet farger for 2010, så ingenting kan slå den lyse gule, oransje og grønt kombinasjon. Bruk disse fargene i duker, brudekjoler, valg av blomster, invitasjoner etc. Med denne fargekombinasjonen, solsikker ser den beste så se om du kan ordne for dem også. Du kan lese mer på solsikke bryllup tema. En gul bakgrunn vil definitivt gi en veldig varm og munter se til bryllupet!
Rød, svart, hvit og sølv; Den dristige utseende skapt av disse mørke farger er ideelt for vinteren bryllup fargetemaer. Enten du vil lage en romantisk atmosfære i bryllupet ditt eller du ønsker å låne en touch av jul til det eller du ønsker å opprette et elegant viktoriansk utseende, vil en kombinasjon av disse fargene passer regningen perfekt. Hvis du er litt kreativ, så noen av andre bryllup dekorasjoner og temaer som du kan lage ved hjelp av disse fet fargene er gamle Hollywood, Winter Wonderland og Las Vegas.
Rosa, Pink brukes i kombinasjon med farger som grått, lime grønn og lavendel gir moderne utseende og en fantastisk bryllup farge temaer for våren. I tillegg til disse fargene, legger masse blomster i bryllupet, for eksempel tulipaner, påskeliljer, liljer og tusenfryd. Enkelte populære temaer som du kan lage med disse våren bryllupet fargene for 2010 er irsk, kirsebær blomstre og butterfly. Du kan lese mer på butterfly bryllup tema.
Orange og lilla, Noen av de populære bryllupet fargetemaer for høsten som kan opprettes ved hjelp av disse levende fargene er Harvest, Halloween, vin og Village Life. Du kan lese mer på fall bryllup temaer. When lyse oransje er kombinert med kongelige fiolett i et bryllup dekor, vil det gi den et meget strålende, unikt utseende. Du kan legge litt rust, burgunder og sjokolade brun til bryllupet dekor i tillegg til lilla og oransje for å gi den en mer moderne og fargerik look. For noen mer interessante fargekombinasjon, gå til bryllup fargevalg.
Lys blå, gull, beige, grå og Champagne, alle disse fargene når kombineres kreativt kan lage noen av de populære stranden bryllup farge temaer som Hawaii, Jamaica eller Karibien. Faktisk, hvis du faktisk har tenkt å ha bryllupet på en strand, kan disse fargene låne lokalet en fantastisk titt. For å fullføre en strand bryllup innredning, legger du et par seashells her og der og legge blomster som tulipaner og hortensia. Du kan lese mer på tropiske bryllupet tema.
Her håper på at ovenfor gitte bryllupet fargetemaer være nyttig for deg når du drar ut bryllupet planlegging. En siste tips før jeg logger av - når du skal finne på tema og farge for bryllupet, være litt fantasifull, holder du liker og misliker i betraktning, i tillegg til de praktiske eksempel plassering og sesongen av bryllupet, og du vil aldri gå galt . Alle de beste!

No comments:

Post a Comment