Saturday 29 October 2011

Epoxy Betong Paint

Hva er behovet maleriets betongflaten?, Eller når det kommer til det, Hva er Fordelen med epoxy konkrete maling for jobben? Spørsmålet er ikke vanskelig å svare. Har du sett drivved på stranden eller ved sjøen eller en ristet rock på natursti. Disse er ikke malt men fortsatt de viser off deres personlighet. Hva med en umalt betong vegg eller gulv? Det ser akkurat som hva det er, ett betongoverflate. Trist, grått og virkelig uinspirerende. Enhver person som er følsom for farger og mønster kan finne det svært vanskelig å leve med det hvis ikke hans liv er avhengig av det. En enkel løsning er å male det og det også at epoxy betong maling for å gjøre det siste. Det er en type maling som kan gjøre mye mer enn bare meddele betongoverflaten eller gulv, en personlighet.
Epoxy Paint betong
I likhet med andre epoxy produkter, epoxy betong maling har også et to-komponent system: en harpiks og herder med farge tilsettes for å gi blandingen en ettertraktet finish. På grunn av dens fordeler epoxy betong maling score tungt over den tradisjonelle malingen brukes for betong. Når resin og herder komponenter i epoxy maling er blandet, gjør den kjemiske reaksjonen som oppstår den motstandsdyktig mot syre, varme, rust, kjemikalier og korrosjon. Det gjør det også tåler bærer grunn Vehicular og fot trafikken ved å danne en tøff og ugjennomtrengelig lag på overflaten. Dette kvaliteten i epoxy malingen er det perfekte valg for mange. Bruk av epoxy for betong kan ses vanligvis i kommersielle bedrifter som en garasje, og vis rom, der renslighet og den samlede glossy utseende, helt fra gulv til tak, teller mye. Disse anleggene virkelig elsker kvaliteten på epoxy maling for å motstå nesten alle typer flekker. Medisinsk og forskningsfasiliteter også fordel bruke denne malingen på gulvet fordi epoxy maling for konkrete former en overflate som er sømløs fra vegg til vegg som fornekter mikrober som bakterier, mugg, gjær og virus eventuelle gjemmested. Dette gjør det svært enkelt å rense og nøytralisere gulvet for eksempel i en operasjon teater eller cellen forskningslaboratorium.
Epoxy Betong Paint
The type of epoxy betong maling til å bruke avhenger av funksjonen på stedet der den skal anvendes. For boliger, er vannbasert epoxy maling som brukes og konkrete maleri ideer vedtatt for boliger er fortsatt frisk i en lengre tid. På den annen side, industrielle bedrifter foretrekker å bruke helt solid epoxy gulv belegg som gir dem en virkelig tøff gulv som kan motstå nesten alle slags skade det. Det er enda en type epoxy betong maling som er forberedt ved å blande epoxy komponenter med de ulike kjemiske løsemidler og er mest foretrukne for lette kommersielle applikasjoner.
Anvendelse av Epoxy Betong Maling
Som din overordnede målet er å forbedre utseendet på stedet ved å anvende denne maling, må man passe på å forberede overflaten som skal males. Det er svært viktig at en slik overflate må være tørr, ellers fuktigheten rømmer fra den vil bygge opp under lag med epoxy og i tid ødelegge det. Hvis den er nylagt betonggulv, er en planlegger å behandle, da han må vente minst 28 dager før du fortsetter med oppgaven av å anvende epoksy betong maling til det. Selv da må oppgaven startes først etter kontroll for lekkasjer fra fuktighet fra betonggulvet og tar riktige skritt for å forsegle gulvet for å unngå fremtidige problemer. Hvis man er forskjønnende en gammel betong gulv er det viktig at han må betale hensyn til rengjøring av gulv og rengjør det av fettflekker finnes på alle garasje gulvet, støv og annet rusk. Det er også nødvendig å fylle alle sprekker i den riktig. Etter grundig vask av alle typer betong stains fra gulvet, må man vente på å tørke helt før du påfører epoxy betong maling. Hvis den eksisterende betonggulvet er allerede malte deretter hvordan du fjerner maling fra betong kan være veldig nyttig.
Leaving betonggulv ulakkert i et moderne anlegg er så god som forlater en lyte på det. Ved korrekt anvendelse av epoxy betong maling på den, kan du gjøre det til en komplett enhet. Man må være klar over at når anvendt, er epoxy betong maling svært vanskelig å fjerne, så vær forsiktig med fargekombinasjon og design mønstre du velger å utføre. Man må bruke munnbind og opprettholde forsvarlig ventilasjon som forebyggende tiltak, før du fortsetter med oppgave å male et betonggulv eller vegger. Jeg håper den informasjonen som presenteres i denne artikkelen er nyttig.

No comments:

Post a Comment