Saturday 8 October 2011

Forfalskning Punishment

Det ville trolig være en av de siste ting som vi ville ønske å skje med oss, eller sannsynligvis aldri. Begge, for å være et offer for forfalskning og å være dømt for en forfalskning forsøket. Forfalskning straff i USA kan være veldig kaldt, og vil gjøre deg svekket for resten av livet med en forfalskning stempel på deg.
Hva er Forfalskning?
Forfalskning er en kriminell handling der en person er siktet for å endre eller urettmessig gjør av skrifter til skade for en annen manns rett, i den hensikt å bedrageri eller svindel. Over her, skrive betyr attester, sertifikater og offentlige registre eller viktige dokumenter. Forfalskning kan være av en viss grad av forseelse eller forbrytelse. Det er ingen spesifikk form for straff. Graden av straff avhenger av økonomisk verdi involvert i en forfalskning forsøket. Det finnes mange typer forfalskninger og utsettes til straff av lover vedtatt av nasjonale og statlige lovgivende forsamlinger. Få forfalskning eksempler er, signere en annen persons navn til en sjekk, påteikning på sjekk på vegne av betalingsmottakeren uten hans / hennes kunnskaper, får falske brev av atferd, fakturaer, osv.
Uttery forfalskning er en type av falsknerier som en person passerer en forfalsket dokument som originalt for personlig vinning. Selv om personen er ikke den som har opprinnelig forfalsket dokumentene, han / hun vil likevel betraktes som en fange. Hvis du tilfeldigvis til å produsere falske dokumenter, eller skrive for den grunn av defrauding en person eller organisasjon, vil du bli utga seg skyldig og det anses som en forbrytelse. Hvis funnet skyldig, straffangen være ansvarlig for fengsel, kan varigheten av disse ikke angis fordi det stor grad avhenger av hva slags lovbrudd, herunder om det var en faktisk hensikt å bedra, og også den økonomiske verdien av forsøket på forfalskning. Dersom en person er pågrepet etter fullkommen forfalskning, er det best å få en erfaren advokat involvert som de ville være i best posisjon til å guide deg for juridisk rådgivning.
Forfalskning Straff eller setning
Forfalskning er en forbrytelse i USA, uansett form av forfalskning du prøver å forsøke. Hver stat i USA USA USA har sine egne lover for forfalskning. Avhengig av staten, vil en person anklaget for skyld straffes. Straff for forfalskning enten kan være fengsel i ett år i enten et fylke fengsel eller statlig fengsel. Avhengig av hvordan saken er tatt av dommeren, kan det betraktes som en forbrytelse eller en forseelse. Forfalskning punishment avhengig av pengebeløpet som er involvert i forsøkt forfalskning. Også betyr noe er om du var dømt før i en sak lignende eller på annen måte.
For å være skyldig, trenger en person til å ha intensjon om fusk eller bedrageri. En person prøver forfalskning når han gjør smidde dokumenter som har rettslig betydning eller er involvert i å endre ekte skriftene. Hvis et nasjonalt nivå forfalskning er forpliktet, så saken kommer inn under United States domstolens jurisdiksjon. Følgende er noen av skriftene til rettslig betydning som smidd. ; Stock Sertifikater, obligasjoner, Money Orders, sjakk, Deeds, Boliglån, gjeldsbrev, Wills og kontrakter, Court Seals, Identity Theft Dokumenter, Corporate Dokumenter, jeg tror ikke jeg trenger å nevne hvorfor bruker folk forfalskede dokumenter og i hva som interesserer. Men for å bare nevne det, kan det være ulike grunner liker å tjene penger fra andres obligasjoner, for å vise en person er av en god karakter, å tjene en vil, etc. Hvis du er klar over dokumenter du har er smidde og du likevel forsøke å bruke det, så du er fortsatt regnet som skyldig (noe som er veldig tydelig). Du vil være ansvarlig for en straff basert på økonomisk verdi av den forfalskede dokumenter og også hvor mye du ville ha fått ved å forsøke vekselfalskneriet. Identitetstyveri straff og sjekke dokumentfalsk straff være like alvorlig. Forfalskning straffen i Texas er også avhengig av graden av forbrytelse.
Millioner av dollar går tapt hver år i USA på grunn av forfalskninger forsøkt. En forfalskning forsøk kaller for en alvorlig forfalskning straff. Det regnes som en meget straffbart. En person dømt for forfalskning står overfor en viss fengsel sikt sammen med å få en kriminell posten, eiendel inndragelse og restitusjon. I USA er forfalskning tolkes under tre lovbrudd, og de er hensikt å svindle, falske-making og skriving.

No comments:

Post a Comment