Monday 24 October 2011

Hvordan få en Hamp armbånd Ut av String

Hemp smykker er en ukonvensjonell, men populær form av smykker blant ungdom. Den vakre og trendy hemp smykkene er laget ved hjelp av hamp fiber som er typisk naturlig brunfarge i farger. Ett av slike populære form av hamp smykker er hamp armbånd. Alle dere som er glad i smykker gjør kan sikkert gjøre noen enkle hemp armbånd mønstre. Det er en enkel, billig og kreativ hobby, og du kan enkelt bruke så vel som gave disse personlige hamp armbånd. Følgende avsnitt av artikkelen handler om et par enkle trinn som du trenger å vite samtidig lære hvordan å lage en hamp armbånd av strengen. Så, hva venter du på? La oss komme i gang!
Å gjøre en Hemp armbånd Ut av String
Som jeg nevnte tidligere, kan du lage vakre hemp armbånd mønstre når du lære hvordan å lage en hamp-armbånd ut av strengen. Du kan også lære å lage hemp armbånd med to farger. Du kan enkelt få hamp på nærmeste håndverket og perle butikken. Her er vi ved hjelp av naturlig farget hemp men man kan også eksperimentere med alle farger samt tykkelsen av hamp. Du kan også lære å gjøre en hemp armbånd med skjell, i stedet for perler. Her er noen enkle trinn for deg for å gjøre en hamp-armbånd ut av strengen.
Material
£ 20 hamp string; perler favoritt farge og størrelse, en saks, Spenner, valgfritt; Cord tips / coil ender, valgfritt, sikkerhetsnål; Instruksjoner
Først av alt, kuttet en hamp strengen til en lengde som er seks ganger lengre enn ønsket lengde på armbåndet. Nå, kuttet en annen streng av hamp måling nøyaktig dobbelt av den første strengen. Når du er ferdig med det, deretter kaste både strenger separat på midten og sørg for at du gjør en krøll på midtpunktet. Lag deretter en knute av krøller ved midtpunktet. ; Med dette trinnet ovenfor, lage en løkke på enden av strengene som ville være ca ½ cm til ¾ tomme lang. Når du lære å lage et hemp armbånd sløyfe kan du lære dette hemp armbåndet mønster med perler, ganske enkelt. , Nå, sikre loopet slutten av hamp strengene med en sikkerhetsnål, et møbel som er laget av stoff. Hvis ikke, så kan du også plassere noen virkelig tunge ting på toppen av loopen, slik at strengene vil ikke bevege seg mens du arbeider med dem. ; Deretter arrangere hamp twines slik at de enkelt kan gjenkjennes. Men, gjør det et poeng at de to kortere hamp strenger kommer i midten av de fire strenger. Nå tar den ytre høyre strengen i hånden og vinkle den bort fra midten strenger. , Nå med andre hånden, veilede den over midten kortere strengene, og deretter under det ekstreme venstre strengen. Nå tar det ekstreme venstre strengen fra under midten strenger og deretter gjennom løkken som du nettopp gjorde med den rette strengen. , Nå, trekk både trådene med begge hendene for å stramme hamp armbånd mønsteret og gjenta samme prosedyre til du når til halvparten av armbåndet mønsteret. Deretter tråd ønsket antall perler i midten kortere tråder av hamp. ; Når du træ perler, sørg for at du sikrer hver perle med samme 'høyre-venstre-mønster som vi nettopp har lært. Hvis du ønsker å bruke mer enn én perler, så du må også forlate minst 2 til 3 knop mellom hver enkelt av dem. ; Deretter fortsetter skape det samme mønsteret hele armbåndet lengde og så feste det med å lage en knute av alle fire hamp strenger. Vel, du har bare lært hvordan å lage en hamp-armbånd av en snor! Som en sa tidligere, kan du også lære å lage en hamp-armbånd med to farger ved å bruke to forskjellige farger etter eget valg. Men, så du må også passe på at perler som du bruker for armbånd er av samme farge kombinasjon som i armbånd! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment