Friday 14 October 2011

Skyet Pool Vann Remedy

Etter en slitsom dag på jobben, ville du elsker å svømme i et basseng med klare blå, glitrende vann. Eller vil du heller bade i et basseng med kjedelig, tåkete vann? Selvfølgelig ikke. Så hvis vannet av svømmebassenget er alle mørke og regn, ville ingen føle seg som å svømme i det. By cloudy pool vann, mener vi at vannet er kjedelig eller ikke klart eller vannet ikke blinker som det skal. Cloudy bassengvannet er ikke bare skjemmende, men det er heller ikke sunt for svømmere å svømme i det vannet. Dette er fordi det inneholder bakterier og mikrober som kan infisere svømmer. Derfor det er viktig at du vet hva er overskyet bassenget rette og om svømmebasseng vedlikehold også. Men før du stuper uti det, la oss se hva som er skyet bassenget årsaker.
Årsaker til Regn Pool Water; Regn bassenget er en av de største problemene bassenget eierne. Det finnes ikke én, men mange faktorer som fører til skyet vann. Noen av disse årsakene er:, Dårlig funksjon av filtrene, og dermed dårlig vann filtrering, Dårlig vannføring eller sirkulasjon, The kjemikalier av bassengvann ikke er skikkelig balansert, Vekst av alger, som oppstår på grunn av mangel på gode sanitære forhold eller oksidasjon av bassenget, Bakterier, solkrem, kosmetikk, etc fra kroppene til de svømmere; Utilstrekkelig eksponering av bassenget for sollys. UV-stråler fra solen er en stor kilde til naturlig oksydanter, pH-nivå av bassenget er høy, noe som gjør klor i vannet arbeidet langsomt, som igjen fører til vekst av alger, alkalinitet på vannet er høy, The cyanuric syre nivå eller stabilisatoren er høyt, nivå av klor er lavt; Kalsium hardhet er høy; Nivået av totalt oppløst stoff eller TDS av vannet er for høyt eller; Hvis nivået av metall i vannet er høy, så din pool får misfarget utseende. , Nå som du vet hvorfor bassenget blir overskyet, la oss se de ulike virkemidlene om hvordan å slette skyet bassengvannet.
Clearing Skyet Pool Vann, Her er noen naturlig hjemme rettsmidler om hvordan bli kvitt skyet bassenget.
Forebygging er bedre enn kur; Det første du må huske på er at bassenget skal være rent. First, tømme ut alt vannet og deretter bruke en fiber børste, ren poolen ved skrubbing det godt. Når du er sikker at det er skinnende rene, så refill i bassenget. Men før det, sjekk den kjemiske nivået av vannet. Du kan bruke klor for å drepe noen form for uønsket vekst i vann. Skyet bassenget vann etter sjokk eller behandling kan skyldes andre årsaker som mindre eksponering for sol, etc.
Natron, bakepulver regulerer pH-verdien av vannet i bassenget, som igjen fjerner bassenget. Sett i den nødvendige beløpet i for å kunne gjenopprette pH balansen i bassenget.
Løsning av kobber; annen skyet bassenget middel er å bruke kobber løsning. Denne prosessen innebærer passerer vannet gjennom en pumpe, som vil ionisere vannet. Nå teste den kjemiske på vannet hver dag og etter det legge kobber. Det kobber når det blandes med vann hindrer veksten av bakterier og alger.
Bruk av aluminium sulfat; Noen partikler som infisere bassenget vannet, kan ikke alltid fjernes med hjelp av en vann filter eller en skimmer netto. For dem, må vi gjøre bruk av aluminium sulfate. To per 10.000 liter vann, tilsett ca 8 gram av dette stoffet. Aluminium sulfat reagerer med vann for å føre de små ørsmå partiklene klumper seg sammen, og slå seg ned på bunnen av bassenget. No, vil det bli lettere for deg å fjerne den enorme klump fra bassenget. Så det du har, en annen skyet bassengvannet middel.
Bruk av sokker; Be svømmere å komme ned i bassenget en dag på seg sokker. Med disse, kan de scoot bunnen samt sidene av bassenget for å fjerne alger. Hvis du gjør dette bare gang i uken, vil svømmebassenget ikke ansikt problemet med skyet bassengvann. Du kan også bruke dem effektivt som en skyet bassengvannet middel. De består av fine stoffer som når den plasseres over avkastningen pumpen, fange partikler som vanlige basseng filtre kan ha gått glipp av.
Når du nå vet om skyet bassenget vannbehandling, ikke mer må du lider av dette problemet igjen. Prøv disse tiltakene, og så dyppe deg i en dam av glitrende blå vann.

No comments:

Post a Comment