Monday 26 September 2011

Best Deck Stain

Utvendig dekk ofte tjener som et ideelt sted for avkobling etter en hard dag eller for underholdende dine nære venner. De er også stor for hosting små grillfester. Imidlertid er utvendige dekk ofte utsettes for tøffe vær hele året. Hvis du ønsker å bevare det vakre dekk i mange år, så du burde bruke en passende dekk flekken. Flekken beskytter under treet og gir glans og eleganse til den. Men ikke noen dekk flekker kan tjene formålet. Du må gå for den beste dekk flekken tilgjengelig for å få maksimal dekk-beskyttelse. Nedenfor er noen tips om å velge best dekk flekken.
Slik velge den beste Deck Beis
Valget av dekket stain er sterkt påvirket av den type vær du oppleve hele året. Folk som bor i områder med ekstreme klimatiske forhold som kraftig regn / snø eller i varme fuktige områdene kan ha å søke på nytt flekken hvert par årene, uavhengig av kvaliteten på flekken. Mens de som bor i tempererte soner kan gjøre unna med kun sporadiske vedlikehold. Det finnes ulike aspekter må vurderes når du velger riktig farge for dekk din. Først er estetisk appell av flekken. Det bør helst være i synk med resten av dekk dekor. Det anbefales at du går for mørkere nyanser av flekken, slik at du ikke trenger å bry seg om hyppig rengjøring og vedlikehold. Lettere flekker ser ikke frisk og er mye mindre holdbare enn mørkere seg.
Deck flekkene er tilgjengelig i to varianter, oljebaserte og vannbaserte, noe som kommer innen rekkevidde av uklarheter. Begge disse variantene har sine egne fordeler og ulemper. Oljebasert dekk flekker har lavt pigment innhold, trenger derfor ikke påvirker den naturlige utseendet på under tre. De har også trenge bedre og gir en rik og elegant finish. Det eneste problemet er at de er høyt på vedlikehold og krever en reapplication hver 2 til 4 år. Dessuten, de er ikke miljøvennlig. Vannbasert dekk flekker, på den annen side er øko vennlig og også vare lenger, opptil 7 år. De er lettere å anvende og rent og også tørke raskere. Men på grunn av høy pigment beløp, vannbasert dekk flekker er svært ugjennomsiktig, og dermed blokkerer utsikten av tre under. Du kan finne dekk beis sammenligning i mange online deck stain anmeldelser, noe som gir deg mulighet til å velge den beste flekken for dekk din.
Hvordan søke Deck Beis
Før du søker dekk flekken, forberede dekket overflaten for farging. Klar dekket til alle elementer og dekker ikkje flyttast elementer eller områder som du ikke ønsker å farge, med drop kluter. Velg et hjørne spot og bruke litt dekk beis for å teste om resultatene appellerer til deg. Denne testen bør gjøres godt på forhånd, slik at du kan få en ny farge hvis resultatene er ikke ønskelig. Bruk en bred pensel og påfør dekk flekken jevnt, uten å stoppe i midten av styrene. Dette trinnet er viktig fordi avbrutt maleriet skaper lap-merker som er vanskelig å bli kvitt. Cover 2-3 styrer ved en gå. Hvis du har en stor terrasse, så fortsetter omrøring flekken i mellom for å hindre den fra settling. La flekken tørke skikkelig. Det anbefales at du bruker flekken tidlig om morgenen eller om kvelden når det ikke er direkte sollys. Direkte sollys kan føre til rask tørking noe som kan hindre flekker i å trenge i skogen.
Uavhengig av å bruke de beste dekket flekken, kan det hende du trenger å gjøre touch ups hver 2 til 3 år. Mer så, hvis du bor i ekstrem klimasone eller dine dekk opplever stor trafikk.

No comments:

Post a Comment