Saturday 17 September 2011

Meksikanske Bird of Paradise

Hay Mucha Forvirring sobre el Pajaro del Paraíso Mexicano. For de som ikke er i stand til å forstå det, betyr det at det er mye forvirring om den meksikanske fugl av paradis. Meksikanske Bird of Paradise trærne er innfødt til Nord-Amerika (hovedsakelig Texas) og Mexico. Folk ofte forveksles med andre planter som tilhører samme slekt av blomsterplanter dvs. Caesalpinia. De to andre planter som tilhører denne slekten er kjent som caesalpinia pulcherrima og caesalpinia gilliesii.
Nå, hva er forskjellen mellom dem alle og hva er all forvirring om! Well, meksikanske fugl av paradis planter har gule blomster mens caesalpinia pulcherrima har røde blomster og de blir kalt røde fugl av paradis. Caesalpinia gilliesii også har gule blomster, men de er ikke meksikanske fugl av paradis. Meksikanske fugl av paradis har røde, lange filamenter eller pollenbærere og blomstene er gule. Disse plantene kan dyrkes som busker eller de kan konverteres til en elegant platting trær som kan vokse 15-25 meter høy og spredt over 12-18 fot. Det er kategorisert under tropiske planter som de strålende blomstrer i sommer, ikke trenger mye vann.
Meksikanske fugl av paradis er tørke tolerant, og dermed, de er plantet på parkeringsplasser og andre tøffe nettsteder. De er også plantable i husholdningene fordi disse fungerer som flerårige planter eller eviggrønne hekken trær. På grunn av sin tørke tolerant natur er det lett å vokse i godt drenert og alkalisk eller sur jord. Ikke bekymre deg om hvordan du vokse en meksikansk fugl av paradis fordi det er en veldig enkel prosess. Den beste sesongen for å plante disse vakre gaver av naturen ville være i våren eller sommeren. Du kan hente frøene fra en barnehage (ikke alle av dem kan ha dem selv), eller du kan kjøpe dem på e-Bay. Frøene trenger å bli plassert i en en-tommers dypt hull og krever daglig vanning i den innledende fasen. Ja, det stemmer, det er alt som det tar!
Meksikanske Bird of Paradise Care
I motsetning til andre planter og trær, meksikanske fugl av paradis omsorg ikke utgjør mye arbeid. Når det er sagt, kan vi ikke helt overse trærne med de vakre blomstene som pryder hagen. Den eneste gangen disse plantene krever litt oppmerksomhet mens plante dem. Du må lete etter dem til den tiden det etablerer eller grounds seg i jorda. Men, før det må du velge det rette stedet for dem. Hvorfor er dette nødvendig og hvorfor kan ikke du bare plante dem hvor som helst? Vel, det er fordi disse plantene krever mye sollys, delvis skygge ville ikke gjøre skade, men det er viktig at du gir dem plass hvor de får nok sollys. Hvis dette ikke er ansett mens planting så uansett hvor mye gjødsel du bruker, vil det motstå å blomstre. Ved planting scenen, krever det regelmessig vanning og også en og annen dryss av gjødsel. Disse plantene ikke overlever under vinterforhold and kalde forhold, kaste de bladene i slikt vær, forlater treet ser ut som en haug med kvister. I løpet av denne tiden, kunne du enten klippe grener av tre eller la den være som den er, da blomstene spire tilbake når været frostfritt og våren kommer.
Meksikanske Bird of Paradise Beskjæring
Som vi vet at dette er en flerårig plante, krever det ikke vanlig beskjæring. Dette vil kun være nødvendig i vintre som det er når disse plantene fryser til å vokse og kaster bladene. Dessuten, hvis du har nok plass i hagen din, så du trenger ikke å beskjære det, kan du la den slik den er, og la det vokse og ta den naturlige form. Hvis ikke, så du kan klippe grenene med en beskjæring skjær.
Meksikanske fugl av paradis er en veldig enkel og samtidig elegant plante å vokse. Disse vakre gule meksikanske fugl av paradis blomster ikke bare invitere mange sommerfugler og bier, men også bringe stor glede og smiler til oss i ansiktet når de lyser så strålende på en av disse sommer morgener. Hvorfor liker slikt et syn i en park eller andres hage, når du kan vokse det selv, i din egen hage? Gå på, plante en!

No comments:

Post a Comment