Tuesday 13 September 2011

Hair Relaxer Side Effects

En hår relaxer er et hår omsorg produkt som brukes til å slappe tett krøllet hår. Det består av ulike kjemiske stoffer som bryter opp protein strukturen av håret follicles og still dem for å rette opp håret. Dette hår behandling er svært populær blant svarte kvinner fordi det gjør deres hår fleksibel og lett håndterlig. Håret relaxer bivirkninger er observert etter ordinær bruk av disse produkter er i hovedsak på grunn av tilstedeværelsen av lut eller lut i dei.
Bivirkninger av Hair Relaxer
Folk går for håret avslappende som de kan rett deres svært krøllete og bølgete hårstrå. Dermed kan man prøve ut så mange forskjellige frisyrer hvor er umulig med en krøllete, krusete hår. Men før velger for en slik behandling en bør være oppmerksom på mulige bivirkninger av å bruke relaxer på håret, som er som følger:
Burns på skallen: Når kjemikaliene i håret relaxers kommer i kontakt med hodebunnen huden, kan det forårsake brannsår og irritasjon i hodebunnen overflaten. Hvis det er alvorlig kjemisk brannsår, deretter rødt, kløende hud utslett kan vises på hodebunnen. Derfor, mens søknad håret relaxer, bør man være forsiktig slik at det ikke berører hodebunnen.
Tørrhet i Hair: I håret avslappende behandling, er den kjemiske løsningen lov til å sitte på håret i ca en halv time. I løpet av denne tiden, de kjemikalier kle av naturlige oljer og fuktighet fra håret. De også ødelegge naturlige proteinene av håret. På slutten, finner du at håret ditt har blitt svært tørt. Slike skadelige virkninger av hår relaxer kan unngås om behandlingen er etterfulgt av dyp condition av håret. Varm olje behandlinger og anvendelse av hår masker er også vært svært gunstig for fuktighetsgivende håret.
Hair Skade: Hair relaxers ha en skadelig effekt på den totale hår helse. Etter alt frarøver det av oljer og essensielle proteiner fra håret og gjøre dem delikat. Den naturlige elastiske egenskaper hårstrå får negativt påvirket noe som gjør dem utsatt for brekkasje. Noen ganger, kan håret opprettholde kjemiske brannsår som gjør dem grovt. Noen mennesker kan lider av håravfall problem etter hjelp hår relaxers. Denne type skade er for det meste finnes i de menneskene som bruker hår relaxers for ofte.
Tips om bruk av Hair Relaxer
Her er noen enkle tips som kan hjelpe deg til å kontrollere vanlige hår relaxer bivirkninger, og du vil kunne nyte sunt hår:; Ikke prøv å bruke håret relaxers på din egen hjemme. Hair avslappende bør gjøres av erfarne, og anerkjente profesjonelle stylist bare. , Hair relaxer bør ikke brukes hvis det er mindre kutt og sår i hodebunnen. Av denne grunn prøver ikke å kjemme håret for mye før hår avslappende. ; En egen type base Kremen skal påføres før du slapper av håret. Vil dette redusere kontaktene på kjemikalier med hodebunnen huden. ; Etter skylling av håret relaxer med varmt vann, er bruk av Neutralizer anbefales. Dette vil få ned pH-nivået og redusere sjansene for håret brekkasje. , Hot hairstyling verktøy, sterke kjemikalier av hår fargestoff og svømmebassenger bør unngås på avslappet hår. , A gap på seks til åtte uker bør alltid være der i mellom to påfølgende påføring av hår relaxers. , Dermed kan du se det meste av håret relaxer bivirkninger kan unngås med korrekt bruk av produktet og riktig hårpleie. Er det imidlertid tilrådelig ikke bruke håret relaxer under graviditet. Hvis du er ute etter et alternativ for kjemisk hår relaxers, så kan du prøve ut noen naturlige hår relaxers som trygt kan brukes av alle og enhver.

No comments:

Post a Comment