Saturday 17 September 2011

Hvordan få en Hamp armbånd med Shells

Din beste venn fødselsdag kommer opp og du har kjøpt den perfekte gave til ham / henne. Men et sted du ønsker å gjøre noe selv og vise hvor mye du bryr deg om vennen din. Til dere, betyr en personlig gave som er hjemmelagde mye enn noen dyre stede. Du holder på tenker om hva du kan gjøre som vil bringe det strålende smilet på din venns ansikt. Hva med å lage en hamp-armbånd med skjell? Det er billig å lage, kan du lett få alt materialet, og det vil være noe som er bare for dere to. Lær å lage en hamp armbånd med skjell, foreta to liknende og idrett dem sammen på skolen. Nå, betyr ikke det bare sier best venner for alltid!
Hvordan få en armbånd med Shells
Samtidig som en hamp armbånd med skjell, hva du må huske er at jo mer kreativ du er med design og knuter, jo bedre armbånd vil bli. Plus, kan disse hamp armbånd brukes av begge kjønnene. Så om du lærer hvordan du skal lage en hemp armbånd med skjell for deg selv eller din beste venn, trenger du ikke å bekymre deg armbåndene som ikke er egnet for gutter eller jenter. Nedenfor har vi gitt forskjellige skall armbånd du kan gjøre.
Cowrie Shell Armbånd; Før vi begynner trinnene om hvordan å lage hemp armbåndene, må du først kjøpe cowrie skjell (enkelt å veve) og hamp string (farget eller jute, ditt valg). ; Også samle en avis, drill, drill nål, og klar glans. Plasser avisen over arbeidet ditt stasjonen og legg ut dine materialer. ; Du kan bruke drill og bor nål til å slå hull i cowrie skjell og tre dem med hamp. ; Spray klar glans på skjell for å gjøre dem skinne. Etter det er tørt, tråden som mange skjell som du liker i hamp strengen. Avhengig av størrelsen på brukerens håndledd, kan du bestemme antall skjell. ; Hold få inches plass i endene og kutt strengen. Knuter på begge ender av strengen å sikre skjell. , Og der har du den, er din første, enkle hamp armbånd mønster klar. ; Flettet armbånd; Før vi begynner trinnene på hvordan å lage en hamp armbånd med skjell, får en avis, jute eller farget hamp streng, seks små skjell, og sakser. , Klipp to biter av hamp streng (en kreativ idé, kuttet en streng i jute og den andre fargede), holde lengden på den første strengen 12 ganger lenger, og den andre strengen to ½ ganger lenger enn den opprinnelige lengden av selve armbåndet. : Brett begge strenger på halvparten noe som vil gi deg en loop på toppen og løse ender på bunnen. ; Plasser en liten skallet på denne sløyfen og knyt en knute sikret omkring det. Denne skallet vil holde armbåndet bundet ordentlig på håndleddet. , Nå holder skallet loop, som betyr at toppen av armbånd foran deg og la de løse endene kommer mot deg. , Ta med kortere strenger i midten og holde lenger de på utsiden (begge sider). Mønsteret av strengen vil se ut lange, korte, korte, lange. , Nå vil vi lage en firkant knute ved å ta to strenger av hamp. Men siden vi har fire strenger, to små og to big, del dem i to grupper: gruppe 1 og gruppe 2. ; Så ta gruppe 1 i venstre hånd og holde gruppe 2 i høyre hånd. Cross gruppe 1 over gruppe 2 for en X. Wrap gruppe 1 mot rett side og rundt gruppe 2 (som en skolisse). , Nå kan du se at gruppe 1 er på høyre og gruppe 2 ligger på venstre. Cross gruppe 1 enn i gruppe 2 igjen og danner en X. Wrap gruppe 1 mot venstre side og rundt gruppe to. ; Trekk i begge gruppene 'slutter å sikre knuten. Og det er hvordan du gjør et kvadrat knute. Som du fortsette å gjøre disse plassen knop ned strengene, sted skjell ca hvert 1 ½ inches. ; Du vil tråden skallet på alle fire strenger, og deretter fortsette å gjøre knop. På slutten av strengen, plasserer den endelige skallet eller knute (samtalen) og lage en løkke. ; Knyt en knute rundt loop, slik at du kan feste armbåndet over håndleddet. ; Mer om:; Hemp armbånd oppskrifter for Guys; Hvordan få en Hamp armbånd med to farger, du kan også lage hemp armbånd mønstre med perler. Making kreative smykker, foruten armbånd, er en morsom aktivitet som du kan dele med vennene dine. Så når du har lært å lage en hemp armbånd med skjell, ring dine venner over og har en ball av gangen undervise dem.

No comments:

Post a Comment