Wednesday 21 September 2011

Ice Breaker Games for Kids

Hosting en fest for din nevø denne helgen. Bortsett fra, du vet ingenting om hvordan du får barna fra nabolaget til å mingle og har en morsom tid på festen? Og du ikke egentlig ønsker å bli sittende fast sammen med en gruppe 40-10 åringer ser mutt på hverandre, eller gå om den destruktive måten og snu hjemmet om til noe av en kampscene. Så da er det to grunner for hvorfor du trenger å lære noen ice breaker barnespill! Og det er nettopp hva denne artikkelen har for deg - morsomme ice breaker spill for barn. Nå er det ikke vil være noen grunn for ungene å ikke ha en god tid. Les og lære av disse isbryter aktiviteter.
Easy Ice Breaker Games for Kids
No om det er is breaker spill for jenter eller ice breaker spill for gutter, er part isbryter spill stikkordet her. Helst, få alle dem til å spille dem sammen i stedet for å segregere det inn i grupper. Det vil spare deg bryet med å håndtere to grupper, og hvis du håndterer den godt nok, vil de ende opp med å ha mer moro i et stort blandet gruppe. Så her er noen gratis ice breaker spill for barn som du kan se inn.
Intro Pinch; Det ville vel være vurdert dumt, men det fungerer! Få barna til å stå i tilfeldig rekkefølge og når du skriker 'Go', må de gå og få så mange introer av de andre som mulig. Den morsomme er at hver gang de nærmer seg noen til å spørre deres navn, må de knipe nesen (lightly!!). Barn elsker denne typen dumhet, men vil ha så mye moro med hele avtalen, de egentlig ikke vil synes det er dumt.
Bestått Parcel, Få barna til å sitte i en sirkel og bestå en pakke rundt til melodi av musikken. Når musikken stanser, den som har pakken på det punktet har å ta inndratt. Sett en vri på denne ved å gjøre ungen på venstre eller høyre (det som) av ungen gjøre utfordring med ham. Dette vil hjelpe dem å bli bedre kjent med hverandre og er det perfekte isbryteren spillet for små grupper.
Kinesisk Whispers; Kanskje du vet dette virkelig populære spill? Sitt i en sirkel og si en setning som er relativt vanskelig, til gutt. Det må sies bare én gang og ikke mer. Den ungen må da passere det han hørte til den neste, så han til neste og så videre til den når den siste personen som har å annonsere det høyt. 99% av tiden, vil setningen har helt forandret den opprinnelige strukturen til en slik vridd en som det vil gi en god latter for alle. Så bare på gøy, prøve og spore den tilbake til hvem som vridd dommen - en av de morsomste innendørs gruppe spillet.
Easy Ice Breaker Games for studenter
Bli med i en ny skole / høyskole / pedagogisk institutt eller en arbeidsplass for den saks skyld, og møte alle de nye menneskene kan bli litt overveldende. I en slik situasjon, svært få klarer å holde sine fotfeste og være rolig med et nytt publikum. Hva hjelper umåtelig er å ha noen teambuilding og is breaker spill for barn, slik at du fart på deres prosess med å få kjent med hverandre. Her er noen ideer som du kan bruke.
Intro Post-Its; Dette kan fungere på ulike måter. Her er noen veier å dra om dette. Gi barna en bunke med post-its. På ordet 'Go', må de komme inn i midten av alle de tingene og merker folk med deres navn. På slutten av spillet (1 minutt eller mindre), vil hver gutt har 20-30 odd post-its på slike? Nå ber dem om å peke ut hver student. Svært få vil få alle eller de fleste høyre, men blir de nærmere som en gruppe.
En annen variant du kan bruke i dette er å ha alle elevene gå om på samme måte, men i stedet for stillingen sin, de bare må gå forholde seg til noe som er unikt, sære eller rare om seg - den som har most rare innfall, være vil husket. Da barna går rundt om navnet og quirks. Quirks selv vil få mye latter. Noe sånt som "jeg må bære grønn neglelakk på mandager '.
Group Games; Group spill er definitivt den beste måten å gå om å bryte isen og bli kjent med hverandre. Disse kan være tallrike. Å oppgi noen. Dele mennesker inn i grupper og hver gruppe får en sound. Kanskje så enkelt som 'Heehaw "eller et klikk med tungen eller en fløyte melodi. Så en dirigent poeng en stokk i din retning og hele konsernet har å si de karakteristiske låt. Hvis de ikke klarer å matche rytme eller melodi eller hastighet, er hele gruppen ut. Den siste gruppen som holder seg, vinner.
Et annet alternativ er å gi dem en time og be dem om å komme opp med en skit. Fin måte å samhandle og bli kjent med hverandre og en effektiv kamp for ansatte, kan jeg legge til.
Og nå som du vet hva noen av isen breaker spill for barn er, vil det ikke være mangel på morsomme ting å gjøre og bli kjent med andre. Og det definitivt ikke være noe sted for pinlig stillhet. Hvis alt går bra, vil du ha et helt fornøyd konsernet ved utgangen av den.

No comments:

Post a Comment