Tuesday 27 September 2011

Fall Wedding Fargevalg

Ganske rosa eller fet brun eller henrivende rød? Hva er det skal være for fall bryllup? Ingen forslag Kom igjen! Velg minst en! Bare hyggelig. La oss gå videre. Poenget jeg prøvde å gjøre med disse fargene var om fargevalg for fall brylluper. Høst jeg tror er den perfekte tiden å gifte seg. Det er den beste tiden som den er verken for varmt eller for kaldt. Klimaet og naturens herlighet er bare flott. Det er vakkert og absolutt romantisk. Hvis du vil ha en intim bryllupsfeiring, er det ingenting bedre enn et fall bryllup. Videre, akkurat som maten, dressing og andre arrangementer i ett bryllup, er innredningen og fargen ordningen en svært viktig del av et bryllup. Så spillet en fall bryllup farger?
Fall Wedding Color Scheme Valg
En rekke farger kan være på et fall bryllup fargepalett. Ta en titt på noen av fallet bryllupet farger og ordningene.
Color meg Orange, Orange er et plettfritt match til denne tiden av året. Spill med oransje, kan dere det, så mange farger går bra med oransje. En av dem er burgunder. For å lage kombinasjonen enda vakrere har brent oransje å gå med burgunder. Bryllupskort og invitasjoner kan være basert på den samme farger med fallende løv. Effekten kan fremheves mer hvis brudepiker blir bedt om å ha brudekjoler i denne fargekombinasjon.
Berry Blue, Talking av fall bryllup fargevalget ideer, med rike farger med tranebær undervurdert nyanser av blått og grønt vil gjøre utslaget. Så en fin fyr er det du trenger for å fullføre ensemblet effekt og gjøre ting klarere. Du kan også også bruke svart, rød og hvit for et annet utseende og hvis du ønsker å holde det enkelt og søtt.
Gull er gammel, men skinner; Med blader får brune og fallende over og blomstene også i god herlighet, gull og elfenben er et utmerket valg. Den er elegant, kongelige og helt blendende. The Razzle og imponere av gull som har varmen av oransje i en dempet måte er nøytralisert av elfenben. Har borddekorasjoner samt invitasjoner basert på denne kombinasjonen. Hvis det er mulig gull og elfenben brudekjoler skal se fantastisk.
Black Beauty; Hvem sa at du kan ikke ha svart for et fall bryllup? You kan sikkert bruke svart i høst bryllup farger. Sammenkobling sort med pink er det beste alternativet hvis du ser på ha en fortryllende blanding av klassisk og moderne stil. Det er en selvfølge at sorte må brukes som en base og rosa vil legge til effekten. Derfor svarte kan brukes til brudepike kjoler, bord sengetøy og vaser. Bånd, kan blomster, servietter og andre dekorere elementer, være i rosa eller i både sort og rosa. I rosa også, vil det være morsomt å bruke forskjellige nyanser for en søt og myk romantisk se så langt som bryllup dekorasjoner er bekymret.
It is Sparkling; Dette kan være et helt annet og unikt bryllup fargekombinasjon, forutsatt at du liker lilla i høst bryllup farger. La bryllupet være en "skyggen" forskjellig fra andre med denne herlige blandingen av dyp plomme og champagne. Wow! Jeg kan forestille meg hvor vakkert det ville se. Det slående kontrast er nok til å få alle beundre fargen. Det vil passe helt fint til innredning og fortellingen dekorasjoner. For en ekstra glamorøs touch, har sølv tilbehør bestenket.
Du vil finne flere fall bryllup fargetrender for 2010 på Internett eller med en bryllupsplanlegger, bortsett fra disse. Bare holde utkikk på bryllup farger i 2010 og mer. Det beste fall bryllupet fargevalg er at fargene er inspirert av naturen.
Likevel, mens du velger en ordning, vil en god ide være å plukke nyanser fra samme farge familie. Det går også en selvfølge at alle de andre tingene - klær, dekorasjoner, servise og resten må være i harmoni med den valgte fargen ordningen.
Alle de beste!

No comments:

Post a Comment