Thursday 15 September 2011

Destillert Eddik

En klar væske som finnes i ethvert kjøkken og renhold skap! Eventuelle gjetter, hva det er? Vi vet også den ved sitt vanlige navn: Ren hvit eddik. Også kjent som destillert eddik, er dette et klart vandig løsning som inneholder om lag 5% eddiksyre. Det er vanligvis laget av fermentert korn eller ris, gjennom en prosess med anaerob gjæring. Etter fermentering, ga alkoholprosent konverteres til eddiksyre. Denne konverteringen blir hjulpet av acetobacter bakteriene. Og den endelige produktet produseres er eddiksyre hvor er den eneste og viktigste destillert eddik ingrediens. Nettopp, dette er flytende den reneste form av korn alkohol. Dessuten ris, hvete, rug og bygg kan brukes til å lage denne klar løsning. Grønnsaker med en god mengde stivelse (som poteter og rødbeter) kan også brukes for å gjøre det. Nå, la oss finne på noen fordeler og bruk av denne allsidige væske!
Destillert Eddik Bruker
Rengjøring, Når du tenker på ditt hus rengjøring og det er ingen kommersielle renere produkt i hjemmet ditt (! Feil timing), ikke fortvil! Destillert eddik til rengjøring er alt du trenger. Stroppy flekker fra dørene, vinduene, vegger og møbler fjernes i en fei, bruker en svamp fuktet med konsentrert destillert eddik. Selv vasker belagt med såpe rester og statiske klynger kan rengjøres effektivt med denne væsken. Det kan brukes til rengjøring og desinfisering benkeplater, hvitevarer, vinyl / keramiske gulv, toalett og bad. Destillert eddik som desinfeksjonsmiddel, dreper mugg og mold. Og ja, hvis du ikke har ett tøymykner, kan du sette noen fortynnet form av dette væske i vaskeriet maskiner. Det fjerner vaskeri skjolder og også brightens opp stoffet utseendet. Rengjøring oppvaskmaskin med eddik og rengjøring tregulv med eddik er ganske bitende måter lettelser nedover det daglige husarbeid! (Nå er ikke det en god nyhet?)
Matlaging, destillert eddik er en anvendelig væske. Det er en viktig bestanddel i gjøre andre herb / berry flavored eddiker som condiments brukes i næringsmidler og lekre sauser. Vinaigrettes, brukes til krydder inneholder den. Mange kokker bruker denne væsken for mørning tøffe kjøtt til marinading, koke eller steke. Dips, chutneys, syltede grønnsaker, pickles, salatdressinger og marinader inneholder dette. Og ikke å gå glipp av på et interessant faktum, at hvis grønnsakene er visnet, kan du prøve å sette dem i en løsning som inneholder kaldt vann og dette ren hvit eddik og grønnsaker vil oppnå et friskt utseende!
Hagearbeid, Destillert eddik er en velkommen nyhet for alle gartnere der ute. En konsentrert form av denne løsningen vil bidra til å utrydde mealybugs, ugress og gress som spiser opp livet i hagen din. Ant senger kan også spres ved å spraye den. (Gartnere kan se denne artikkelen: Destillert eddik luke killer oppskrift på luke fjerning). Hvis du vil beholde buketter, bare legge løsning sukker og eddik vasen og blomster pryder en friskt chic utseende!
Dyrestell; Er kjæledyrene lage ruckus av skrape vegger, møbler og tepper? Bare spray eddik i nødvendige steder og spare vanskeligheter! Denne væsken er et dyr avskrekkende, som ofte brukes i rensing dyr bur (av kaniner, hamstere og fugler). Også det nøytraliserer ammoniakk lukt av kjæledyr urin. Mange kjæledyr (liker hunder og katter) har litt irriterende vaner som, tygger ting og stadig kløe ens ører. Alt du trenger å gjøre er å bruke denne løsningen inneholder vann og alkohol i tillegg, på pelskåper av ditt kjæledyr. Ikke bare pelskåper av ditt kjæledyr forblir sunn, men også holde seg ren og blank!
Skadedyrkontroll, Ants, krypende insekter, snegler og mealybugs ikke bare freak deg ut, men også kan utgjøre en trussel mot hagen din. Alt du trenger er en sterk plantevernmiddel og du har det! Spray konsentrert eddik på disse insektene, og de vil gruer å oppgi meter eller hagen igjen! Hvis kjøkkenet er infisert av fluer fest på maten, bli kvitt bananfluer med eddik er løsningen!
Personal Care, destillert eddik helsemessige fordeler er mange, slik det har har antibakterielle egenskaper. Soaking tannbørsten i det vil hjelpe å drepe alle bakterier og bakterier infested i din personlige toalettsaker. For en gnistrende hvite tenner, pusser tenner med eddik, en gang i uken. På medisinsk grunnlag, er destillert eddik for tånegl sopp, neseblødning, kvalme, nesetetthet og muskelkramper en effektiv behandling. For herding tånegl sopp eller fotsopp, er å tilberede alt du trenger å gjøre en lunken løsning av ren hvit eddik og vann. Soaking føtter i eddik i 10-15 minutter vil hente deg de ønskede resultater. (Hvis du vil vite mer om tånegl sopp behandling, les vår artikkel om eddik kur for tånegl sopp). Bortsett fra de helsemessige fordelene av eddik, destillert eddik for flass og hodelus er ganske effektive i håret behandling. Skylling hår med fortynnet løsningen får du de ønskede resultatene. Dessuten vil håret få en skinnende look!
Håper denne artikkelen har hjulpet deg å forstå destillert eddik bruker og fordeler. Hvit eddik when tilberedt fersk er alltid en glutenfri destillert eddik. For folk som ikke er klar over hva gluten betyr, her går du! Gluten er et sammensatt stoff består av proteiner (glutenin and gliadin). Disse proteinene er funnet i stivelse av korn som hvete, bygg og rug. Selv om disse korn er gluten rike av natur, fjerner destillasjon av alkohol produsert under innspillingen av dette ren hvit eddik (før konvertering til eddiksyre), gluten innholdet, og dermed gjøre sluttproduktet glutenfri. Så hvis du er interessert i å gjøre hvit eddik hjemme, så bare bland eddiksyre (4-7% konsentrert) med destillert vann. Og neste gang, stiller en spørsmålet er eddik godt for deg?, Har du svaret, ikke sant? Denne allsidige og økonomisk produktet faktisk vil spare deg en dusør som du kanskje har brukt på dyre rengjøringsmidler, hunden sjampo, plantevernmidler og legemidler.

No comments:

Post a Comment