Tuesday 27 September 2011

Hengende Flower Basket Ideer

Planter og blomster er primære elementer i å dekorere et rom eller hele huset. Når det gjelder blomster i hengende kurver, de er gode for å holde på verandaer, balkonger og reservedeler områder i hagen. Med enkle tips, kan du konvertere en tom plass i en vakker og avslappende hengende blomsterhage at alle vil elske. Alt du trenger er noen kreative hengende blomster kurv ideer og grunnleggende hagearbeid ferdigheter for sunn vedlikehold av anleggene.
Ideer for Hanging Flower Baskets
Starte en hage med blomster vedlikeholdes i hengende kurver er ikke forskjellig fra å vokse en vanlig blomst hage. Det eneste er å velge den beste containere og blomster som er egnet til formålet. Hvis du allerede vet hvordan du gjør hengende blomst kurver, opprettholde vakre blomstrer i et bestemt arrangement ligger bare noen få meter. Hengende blomst kurv ideer om potten type, størrelse på handlekurv, planting mønster og blomster alternativene er uthevet nedenfor.
Velg hengende kurver, fra vanlige plastemballasje til trådkurver og kobber kurver, finner du ulike valg i container hagearbeid forsyne butikkene. Av disse er ståltrådskurver regnet som det beste, i form av design allsidighet og kostnad. Hvis du bruker trådkurver, kan du vokse blomsterplanter i sentrum samt på sidene av plantasjeeiere. For slike planter alternativer, trenger du en naturlig liner og plast liner for potter.
Hengende Basket Størrelse; Velg store store hengende kurver eller plantasjeeiere. Faktisk, jo større kurven, jo mer attraktivt det vil se i våpenhuset eller skrivebordet. Fordelene med å bruke en større hengende kurv er dens evne til å holde mange planter i en pakning, mindre vanning frekvens og enkelt vedlikehold av plantene. Det eneste bekymringen er kravet til en sterk støttestruktur, en større pott fylt av jord er svært tung.
Correct Jordforbedring; søknad hengende blomsten kurv ideer hovedsak avhenger planting medium dvs. potting blandingen. For oppheng blomst kurver, er ideelt å bruke lett, torv-basert og jord gratis innkapsling media solgt i barnehage sentre. Spesielt brukes til fylling hengende kurver, inneholder jord-mindre blanding vann holder krystaller. Hvis ikke lagt til før, kan du supplere med krystaller og noen mengde leire eller humus.
Gruppering blomsterplanter; Hanging blomsten kurv ideer er uendelige, du kan tenke på å plante samme blomstrende planter i container eller opprette utvalg med en blanding av levende fargede blomster. Annet tips er å plante en blomstrende art og omslutter den med ornamental løvverk planter på sidene. Dette vil skape en grønn bakgrunn for den lyse fargede blomstene. På samme måte kan du tenke på andre kreative ideer for å henge blomst kurver.
Velg blomsterplanter; Hanging blomst kurv kombinasjoner eller i korte, velge riktig blomstrende plantesorter er en av de mest avgjørende skritt for å opprettholde sunne planter i hengende kurver. Dette skyldes, kan bare de plantene som trenger samme vekstforhold grupperes sammen i en beholder. Som for eksempel, du kan gruppere lobelia, Coleus and Impatiens for skygge plantasje. Ved planting i delvis skygge til full sol, lakris, søt potet vintreet og petunia blomster kan være vokst sammen.
Så, var dette alt om å henge blomst kurv ideer, hvor du kan vurdere når du oppretter en hengende hage med blomster i vindfang din. Hvis du ikke har en grønn tommel, begynner med voksende lignende anlegg, i stedet for å gruppere mange varianter i en pakning. Ved å gjøre det, vil du ha mindre hekk i vanning, gjødsling og omsorg for potteplanter. Når du blir kjent med de grunnleggende omsorg instruksjoner for hengende blomst kurver, kan du eksperimentere med variant planter.

No comments:

Post a Comment