Friday 23 September 2011

Moro bursdag Ideer for voksne

Det er denne rare myten går rundt det som folk alder de ikke trenger eller liker å motta gaver til fødselsdager. Sier hvem? Uansett hvilken alder en person er, de elsker gaver! Finito. Selvfølgelig valg av gavene vil endre seg med alderen, men gaver de alle elsker å få. Så la oss ta det gjelder voksne her, hva er noen morsomme bursdagen ideer for voksne at vi plukker ut fra? La oss gjøre én ting, la oss vie bare hele artikkelen til noen unike bursdagen ideer for voksne og se hva vi kan komme opp med. Les og inspirasjon.
Unik bursdag Ideer for voksne
Fun bursdag ideer er enkle å komme opp med hvis du vet hva personen liker. Når du vet at du bare kan innlemme det i en unik birthday party idé! Her er noen ideer for å hjelpe deg ut:
Temafester, Temafester er alltid gøy og gjør for stor birthday party ideer. Gå med noen av de kjente temaer - 40's, 50, 60, er 70's ... fantasi nøkkelen her. Det beste ville være å velge en tid hvor bursdagen gutt / jente gikk på college. Da ringer alle sine venner og gjøre den til en pust fra fortiden! Musikk, klær, mat, og med en spesiell bursdag kake for voksne og dansetrinn!
Amusement Park, Nope. Det handler ikke bare forbeholdt barna, vil du bli overrasket over å finne antall voksne som elsker det. Forutsatt de ikke har en hjertesykdom eller noe og er skikket nok til å gå på, ta dem til fornøyelsesparken eller en varemesse eller et karneval og tilbringe hele dagen der. Du kan ikke forestille meg hvor mye moro de vil ha med dette partiet idé!
Beach Party, Det kan være ulike varianter av beach parter. Samle opp hele familien barn, nieser, nevøer, tanter, onkler, kusiner og hvem andre du ønsker å være der. Gjøre det en morsom dag ... birthday party spill, har en grill, bade mye! Pass på at du får en god brunfarge som et symbol for hvor mye moro du hadde. Alternativt, kan du selv være vert for en luau fest, er det like mye av en morsom idé som andre morsomme bursdagen ideer for voksne!
Off på ferie, Trenger noen overraskelse bursdag ideer for voksne? Den perfekte måten er å feie dem bort for en ferie til et sted de alltid ønsket å besøke og aldri fikk rundt for å gjøre det. Du vet hva de vil virkelig sette pris? Hvis de er en del av et par, send dem begge pakking! To er bedre enn en hvilken som helst dag og de får bruke så mye tid sammen. Dobbel moro og en flott bursdag gave idé.
Street Shopping; Så du har hørt om enken shopping, ikke sant? Moro er det ikke? Avhengig av type person som de er, kan du ta dem ut street shopping. Sjansen er at de ikke har gått street shopping for år sammen. Ta dem gjennom den forskrudde baner og by-bane med fantastisk varer ut for visning - gamle bøker, løse, floral klær, opprørende hatter og selvfølgelig - street mat! Rimelige og prute litt mer og få noen gode tilbud for dem. En dag fra de unge og en av de mest billige bursdag ideer for voksne.
Drikker Games: en er aldri for gammel til dette, er de? Jeg antar ikke. Få litt kreativ og komme opp med noen flotte drikking spill. Ha en provisorisk bar hos deg. Hvis det er kvinnens parti, så søt bartender i orden. Så drikking spill kunne gå til alt - enkelt party spill som ender med inndratt av en obligatorisk drink. Denne ene parten jeg gikk for, hadde meg å snu en hjul med navnene på forskjellige drinker i dem - tre ganger. Da disse drikkene var blandet sammen, og jeg måtte svelge ned skuddet. Jeg ville ikke være galt å si at denne retten det satt partiet for en fantastisk fest som fulgte.
... Og det du har det. Noen av de beste moro bursdag ideer for voksne! Jeg håper du fikk litt inspirasjon fra dem og kan nå gå på å planlegge en virkelig virkelig morsom bursdagsfest for den rette. Alle de beste! Og ikke glem å ha det gøy!

No comments:

Post a Comment