Sunday 18 September 2011

Laminat Gulvrengjøringsutstyr

Laminatgulv har vunnet popularitet på grunn av sin ultra-holdbart produkt og sin likhet med hardtre eller steingulv. Laminatgulv er mye lettere å installere og er billigere enn stein eller parkett. This gulv er også referert til som "Pergo", etter at det svenske selskapet som introduserte denne gulv til markedet. Derfor, hvis noen snakker om Pergo gulv, de er faktisk henviser til laminatgulv. Selv om problemene med laminatgulv er få og det er mindre sannsynlig å få riper enn tregulv, er regelmessig vedlikehold av laminatgulv viktig. Det finnes ulike laminat gulv utstyr og renhold produkter tilgjengelig i markedet for å rense laminat gulv.
Laminat på gulv Rengjøringsinstruksjoner
Hvis du ser på laminatgulv anmeldelser: best laminatgulv, vil du se at disse etasjene er svært lett å vedlikeholde og ta vare på. Det innebærer en enkel renseprosess. La oss ta en titt på noen laminatgulv rengjøringsanvisninger.
Klesrens, Regelmessig rengjøring og vedlikehold er nødvendig for å holde laminatgulv ser flott ut for en lengre periode. Feiing eller støvsuging bør gjøres for å kvitte seg med skitt og støv slo seg ned på gulvet. En enkel kost vil gjøre og når støvsuging bruke børste forlengelse. Dette vil bli kvitt all støv og løst smuss fra gulvet. Bruk en tørr feiemaskin klut til å tørke av løst smuss så mye som mulig.
Våt rengjøring, et håndkle eller svamp hodet mopp kan brukes til å vaske gulvet. Den automatiske vri moppen er en effektiv laminatgulv rengjøringsutstyr. Moppen skal være fuktig, men ikke våt ved rengjøring laminatgulv, fordi fuktighet kan skade gulvet. Man kan også bruke rengjøringsmidler for å rengjøre gulvet. Det finnes ulike dyre laminat gulv rengjøring produkter i markedet. Bruce hardwood og laminatgulv renere og Armstrong hardwood og laminat gulv renere er to populære laminat gulv rengjøringsmiddel merkevarer.
Men de fleste av disse produktene er unødvendig og vil bare brenne hull i lommen. Enkel hjemmelaget laminatgulv rengjøringsmidler som eddik og vann er nok til å rense laminat gulv. Eddik hindrer vanndråper dannes under rengjøring. Bland halv kopp hvit eddik to kopper varmt vann og fylle det inn i en sprayflaske. Spray løsningen og mopp med fuktig klut eller automatisk vri mopp.
Det er anbefalt å holde seg borte fra kjemikalier som ammoniakk og blekemiddel, som de kan ha ødeleggende effekt på gulvet. Uavhengig av renere du velger, er det alltid best å først eksperimentere støvsugeren på et lite område av laminatgulv for å sjekke og se om det er noen negative effekter. For å være på den sikrere siden rådføre deg laminatgulv produsenten for veiledning om de mest egnet rengjøringsmiddel.
Laminatgulv Rengjøring tips
Etter en titt på hvordan du rengjør laminatgulv, her er noen laminat gulv tips, som vil bidra til å bevare liv og glans av laminatgulv lenger. ; Laminatgulv må holdes svært tørt på grunn beholdes fuktighet kan conduce til hevelse i plankene, fordreining, etc., stål ull, voks strippere eller skuremidler bør aldri brukes på laminatgulv. En bør også aldri bruke voks, sand eller lakk laminatgulv. ; Vann søl kan tørkes av gulvet raskt, men vannsøl forårsake noen skade på gulvet. ; Mens rengjøring laminatgulv, aldri bruke overflødig vann, fordi det fører til at gulvet til å svelle. ; Place lim filtknotter på bena til møbler, for å hindre dem fra riper i laminat gulv. , Å redusere mengden av skitt akkumulasjon på laminatgulv, sted dørmatter ved innganger. Fjerne sko ved inngangen også bidra til å redusere mengden av skitt blir deponert på gulvet. ; Komplekse eller dyrt laminatgulv rengjøring utstyr ikke er nødvendig for laminat gulv vedlikehold. Med regelmessig stell og riktig vedlikehold kan man bevare glans av laminatgulv i flere år fremover!

No comments:

Post a Comment