Saturday 24 September 2011

Kontrollere Biller Japansk

Den japanske bille eller Popillia japonica er omtrent 0,6 inches lang og 0,4 inches bredt, men på tross av å være så liten, har den evnen til å ødelegge en fullvoksen og stelt hagen. Selv om disse billene har en japansk opprinnelse, er de ikke veldig destruktive der, på grunn av andre rovdyr, som lever av dem. Men disse rovdyrene er nå sovende i Amerika, og dermed befolkningen av japansk biller her er veien ut av proporsjoner og kan ikke kontrolleres. De vanligvis påvirker planter som rose busker, myrt, druer og humle, og andre delikate hageplanter. Disse feed voraciously i larvestadiet og senere i voksen fasen, så kontrollerende japansk biller på disse tider er det beste alternativet. Hvis du vil vite hvordan du kan styre japansk biller, ta en titt på de virkemidlene gitt nedenfor og plukke ute som passer deg mest.
Beste måten å kontrollere japanske Beetles
Den japanske bille livssyklus starter i sommer og er tiltrukket av syke planter og trær. Larvestadiet av dette insektet er kjent som grub og dette er en scene der det trekkes i svært høye mengder. Etter legging av eggene i sommer, biller den voksne vanligvis komme i løpet av de siste ukene juni til juli. Kontrollere japansk biller er mulig i disse to etapper og det er mange måter å gjøre dette. Noen ganger, kontrollerende japansk biller hjelper selvsagt i stor grad, mens noen ganger, du må bruke plantevernmidler for å gjøre denne jobben. Ta en titt på følgende tips for japansk bille kontrollen nevnt nedenfor, så fortsett å lese.
Hand Gjetter, Dette er den enkleste måten å kontrollere japansk biller, men det gjelder kun i tilfeller når befolkningen er minimal. Hvis du legger merke til voksne biller på et tidlig stadium, kan du bare plukke dem av og ødelegge dem i en bulk. De er vanligvis mindre aktive i tidlig morgener og sene kvelder, og dermed når du plukker dem ut på dette tidspunktet, kan du enkelt ødelegge dem. Gjør dette, ved å slippe dem i en beholder med såpe vann. Det er mange japanske bille fakta som du bør vite før handpicking dem.
Fangst, Overtrykk er enda en måte hvordan å kontrollere japansk biller og det er mange måter som blir brukt til å felle voksne biller. Det finnes feller inneholder floral lokke og sex lokkestoffer, som er tilgjengelige for å ødelegge disse biller. Hvis befolkningen er ikke ute av kontroll, bør disse fellene ikke brukes, men om nødvendig, gå videre. Disse feller vanligvis land opp tiltrekker andre insekter i tillegg, så sørg for at du bruker dette bare i nødvendig steder og minimum mengder.
Insektmidler, En av de mest vanlige metodene for å kvitte seg med japansk biller er å spraye insektmiddel på deres beiteområde. Det er mange sprøytemidler og insektmidler som er tilgjengelig over disk som acephate (Orthene), carbaryl (Sevin), osv. Hvis du bruker japanske bille spray av Imidacloprid (Bayer Advanced Tree og busk-konsentrat), må du administrere den ca 20 dager før billen forventede voksen aktivitet. Dette er en veldig sterk insektmiddel og bør bare brukes dersom befolkningen er ute av kontroll. Det finnes noen andre insektmidler som brukes for grub stadier, som de også er beryktet.
Milky Spore Sykdom; Det er noe organisk kontrollmetoder også som ble utviklet på mange områder på grunn av ordensforstyrrelser skapt av dem. Det er et produkt kjent som melkeaktig sporen sykdom som består en bakterie og dette brukes på bakken i hagen din der japanske billen grubs vanligvis utvikler. Denne bakterien er spist være grubs og grubs blir drept på grunn av multiplikasjon av bakterien i deres system. Når disse grubs dør og forfall, andre grubs spiser dem fra jorden og dør på grunn av bakterien i dem. Dette ytterligere beskytter hagen fra disse billene.
Med disse metodene for å kontrollere japansk biller, kan du sikkert bli kvitt dem på kort tid. De er veldig farlig for mange prydplanter, men hvis du holde hagen ren og vekk fra fuktige forhold, kan du lagre den fra massive og ukontrollerte angrep av disse billene.

No comments:

Post a Comment