Sunday 25 September 2011

Slik bruker Cloth bleier

Tøybleier var tidligere stemplet as rotete og svært upraktisk i bruk, men med de innovasjonene som har funnet sted, i dag tøybleier som er tilgjengelige er ikke bare praktisk, men også økonomiske og sunnere alternativer for babyer. Bortsett fra at tøybleier er også miljøvennlig som de ikke skitne miljøet som forbruksmateriell har en tendens til. Enige om at tidligere bruk av baby bleier pleier å være kjedelig og forårsaket mye stress og smerte for foreldrene. I dag med fremme i design av tøybleier, er det valg som er lun passer og også vanntett. Det finnes varianter av tøybleier tilgjengelig som tillater barnets kropp for å puste forebygge bleie utslett og kommer med borrelås fester som gjør hele prosessen med å lære å bruke tøybleier ekstremt lett. Legg til i alle disse proffene, variasjonen av tøy bleie mønstre og farger at de er tilgjengelige i, og du vil definitivt stille spørsmål ved logikken bak å bruke engangsbleier i forhold til tøybleier.
Bruke Cloth bleier
Hvis du har gjort beslutningen til side med tøybleier i slaget av tøy versus engangsbleier, vil du ønsker å lære å bruke tøybleier. Gitt nedenfor er instruksjon om hvordan du bruker tøybleier for babyer. , De fleste tøybleier er tilgjengelige i markedet i dag er pre-brettet. Ta en av disse tøybleier og plassere dem på sengen, vertikalt. Mens du gjør det, sikre at den midtre delen som det tykkeste er rett i sentrum. , Next, må du kaste den tynnere sidene som er på venstre og høyre for å møte den midtre delen. ; Fjern skittent bleie at barnet har på seg, og plassere ham, eller henne på bleie som du har plassert. Kanten av bleie bør være på samme høyde som navlen til barnet. Hvis babyen er liten i størrelse da, brett toppen av fronten på bleie for gutter og toppen av bak på bleie for jentene. , Nå trekker den siden av bleier mot fronten av bleie. Sørg for at du gjøre dette fra rundt på baksiden på babyen. Nå sikre bleie med en praktisk feste. ; Når du har bundet bleie rundt barnet, kan du dekke den med en bleie cover. Selv om tradisjonelt laget av vinyl, idag finnes det bleie omfatter tilgjengelige som er laget av ull eller fleece. ; Nå som du har lært å bruke tøybleier, kan du kle barnet i de klærne du vil. Det er noen tips for bruk av tøybleier som du må huske på, samtidig som barnet bruke den. En av de viktigste tingene å huske på er om festene. Ett alternativ at mange foreldre bruk er pinner. Men man må være forsiktig når du bruker pinner som det kan skade barnet. En annen mulighet som tryggere bruker et feste som den Snappi produserer. En opsjon at mange foreldre bruker er det lett rive tapen som er tilgjengelig på de fleste stoff butikker. Det tykkere rekke av disse båndene er svært enkel å bruke og varer lenger, spesielt hvis du bruker en lang stripe. I tilfelle du bruker tøybleier som kommer med borrelås eller trykknapper, ville disse instruksjonene være overflødige etter hvert som de bare klikker på plass. While lære å bruke tøybleier, er én ting å huske på å alltid ha alt du trenger rundt stellebordet. Hold kluter, bleier, pulver, bleie dekker, og alt annet du trenger på hånden mens folding tøybleier.
Lære å bruke tøybleier er veldig enkelt og etter en stund vil du kunne utføre oppgaven med bind for øynene, vel nesten. Hvis tanken på vasken hoper holder deg fra å bruke tøybleier, så er det selskaper som tilbyr tjenester for å plukke opp skitne bleier og levere rene seg. Men fortsatt kan det være en god idé å ha noen engangsbleier på hånden alltid. Disse kan komme til nytte på det mest ugunstige av ganger, spesielt når du reiser.

No comments:

Post a Comment