Saturday 10 September 2011

Rainy Day Aktiviteter for par

De sier, flott par kan været alle stormer, så litt regn er ikke til å dempe deres ånder. For noen par, når det regner skyene ikke bare helle ned vann, men de gir lite dråper romantikk. Hollywood har også kapitalisert på den regntunge dagen romanser ved å vise par kyssing i regnet, er bildet av Spiderman kysset Mary Jane i regnet mens de henger opp ned legendarisk. Selv om det ikke er anbefalt for sikkerhetsmessige grunner, er det mange andre regnfull dag aktiviteter for par som du kan gjøre for å holde deg opptatt. Ikke la regn være en gledesdreper, ha det gøy, kose og tenke ut av boksen for å ta forholdet til neste nivå.
Innendørs aktiviteter for Par
Hvis du ikke liker å våge seg ut på en regnværsdag fortvil ikke. Det er stille et par romantiske ting du kunne gjøre innendørs, å ha det gøy. Regnfull dag aktiviteter for par når tålt opp innendørs, med litt fantasi, kan være veldig spennende og romantisk.
Board Games: I god tradisjon av innendørs moro, kan noen brettspill virkelig hjelpe deg å fordrive tiden og hjelpe deg kontakt med ditt indre barn. Utfordre din og dine partnere intellekt med et slag sjakk, hvis du liker å være eventyrlysten satse litt hardt opptjente penger på dine ferdigheter og se spillet gå til neste nivå. Monopol kan også bli veldig interessant over noen varm kaffe og rykende sjokolade mens du lytter til regnet faller i bakgrunnen. Ha på tenkehatter og teste ordforrådet ditt med et slag Scrabble. For å gjøre det interessant tillate bruk av forbannelsen ord. Et av de mest interessante regnværsdag spill for voksne hvis du liker å varme opp ting, er å utfordre din partner for et spill av strip poker.
Filmer: En flott måte å slappe av, er å se en film sammen. Velg en film som du vil nyte sammen. Gamle romantiske filmer ser ut til å gjøre utslaget for de fleste par med sine rørende dialoger og en følelse av moten på den lange borte epoken. Popcorn og vin bør gjøre triks med å sette deg i riktig satt i sinnet. Du kan også velge en romantisk komedie. Etter alt, sier de latter er den beste medisin. Noen par er også kjent for å nyte skrekk filmer på hverandres armer, så få samlingen ut og oppleve litt frysninger gå ned nakken med torden og regn i bakgrunnen.
Rengjøring: Gjør et ork rundt i huset sammen kan forge noen dype bånd mellom par ifølge enkelte forhold rådgivere. Hvis du har litt påvente klesvask eller på loftet har blitt rotete, rydde opp kan være en av dine, par regnværsdag aktiviteter å huske. Anyways, rengjøring er på de flestes liste over ting å gjøre på en regnværsdag, og det kan være en av de morsomme ting å gjøre når du kjeder deg hjemme.
Friluftsliv for Par
Hvis du og partneren din har en ukuelig ånd og ønsker å dra ut selv om det regner, er det mange regnfull dag aktiviteter for par som venter deg. Hvis du mener litt regn har aldri skadet noen det er noen veldig romantiske ting du kan gjøre som en del av utendørs aktiviteter.
Dancing: Stikk ut til klubben der din favoritt DJ spiller og danser til musikken av noen suggererende musikk. "Going clubbing" har blitt en av de mest skriftlige, statusmeldinger på mange nettsamfunn, så hvorfor skal du bli igjen, regn eller ikke regn har en ball.
Spill: Rund biljard med jukeboks-spiller favorittlåtene dine i bakgrunnen kan være veldig hyggelig. Inkludere den i listen over ting å gjøre med venner på en regnfull dag, og hvis du ikke er i bordspill prøve bowling med vennene dine. En variant av dart og øl på den lokale puben kan også live opp din ånd, bare pass på at du har en fast sjåfør før du slippe håret løs.
Ett av de mest romantiske regnværsdag aktiviteter for par skal på en lang kjøretur og park på et sted med utsikt. En velger noen velger å gå på gata, arm i arm under en paraply, sier de spenningen ved å være så nær regnet mens ikke bli våte er et minne til å verne.

No comments:

Post a Comment