Thursday 15 September 2011

Hvordan få en kjæreste

En fyr kan være super trygg, kanskje nummer én idrett person i college hans eller en super kul, kjekk hunk, men når han er i selskap med den kvinnen han liker, kan han begynne å bable eller være for nervøs til å si noe! Alle de gutta som havner i lignende omstendigheter, kan finne det nesten umulig å ha en kjæreste. Tross alt, for å ha en kjæreste, må du starte dating først og å starte dating, må du snakke med og be en jente ut. Og hvis du er altfor nervøs for å gjøre dette, det er veldig slank sjansene dine, få jenta i drømmene dine. Så, for å hjelpe slike gutter, nedenfor er noen nyttige dating tips om hvordan du får en kjæreste.
Tips om Hvordan få en kjæreste
Snakk med kvinner!, For å få en kjæreste, må du kjenne henne, snakke med henne og forstå henne. Men hvis du er en av de gutta som blir engstelig når han er med kvinner, så hvordan i all verden skulle du få en jente til å like deg? Så, fra i dag, gjør det et poeng å snakke med så mange kvinner som mulig. Du kan lese mer om hvordan du tilnærming kvinner. Den alder, nasjonalitet, størrelse, etc og etc av kvinner er ikke viktig. Bare praksis å være komfortabel i selskap av kvinner.
Kom deg ut der!, Hvis du tror at du vil bare lukke øynene og en engel kommer falle i fanget ditt, så Mister er det på tide du våknet opp fra drømmen din. Du må eksistere for å fange øyet av noen jente. Hvis ingen enda kjenner deg, så hvordan vil de liker eller date deg? Så, er et viktig tips om hvordan du får en kjæreste i college for å øke synligheten. Bli med et treningsstudio eller en hobby klasse. Logge deg på internett og bli med i noen sosiale nettverkssider. Du kan referere til online dating for å få en bedre ide om hvordan å møte single på Internett. Så, er i utgangspunktet ideen å fortelle folk at du er singel og klar til å mingle! Når du er der ute, vil sjansene for å finne en jente definitivt bedre.
Lov litt Flirty!; Det er svært få kvinner der ute som liker gutter som er alltid alvorlig eller nervøs for å snakke med dem eller er uptight. Så, er en av de måter å få en jente til å like deg for å løsne opp litt. Smil når du snakker til kvinner. Husk de er bare normale mennesker som deg så det er ingenting å føle seg nervøs når de snakker til dem. Hvis mulig, handle litt flørtende og være så sjarmerende som du kan. Utgangspunktet, ikke prøv å imponere en kvinne, i stedet høres litt laidback og være leken. Ikke kommer over som en seriøs person og handler flirtatiously er en god måte å bryte isen med kvinner.
Utvikle en sans for humor!: En av fakta om jenter som gutter bør vite er at jenter simpelthen elsker gutta som gjør dem ler. Tro meg, ingenting vil score deg flere poeng med jenter enn en fantastisk sans for humor. Hvis du ikke har det naturlig, låne det fra andre, dvs. utgjør et par morsomme historier og fortelle den som din egen for å imponere kvinner. Men gjør det bare en gang i blant, eller du kan snart begynne høres fake til lytterne.
Lov ridderlig!, Avtalt dette er det 21. århundre. Avtalt kvinner er frigjort. Avtalt kvinner er på mange måter mer enn i stand til å ta vare på ting selv. Likevel, vil noen ting forandrer seg aldri. Kvinner vil alltid ha en mann som er sin ridder i skinnende rustning. Så, begynner å handle som en fra dag. Åpne dører, trekke stoler, plukke opp tunge ting for dem, være snill og generøs med vakrere sex. Hvem vet når du er på det, vinner your ridderlighet hjertet av en jente. Du kan lese mer om hvordan du kan vinne en jentes hjerte.
Ikke kommer over som trengende!, En av de viktigste tips til hvordan du få en kjæreste i ungdomsskolen er å slutte å handle trengende eller for ivrig etter å komme seg kjæreste. Hvis du liker en jente, men hun vurderer du bare en venn, så i stedet for å vente for henne å ombestemme seg, begynne å se på andre jenter. Hvis du nettopp har vært gjennom et samlivsbrudd og lurer på, hvordan du får en kjæreste igjen?, Ligger deretter tasten i å forlate den alene en stund. I stedet konsentrere deg om ditt eget liv, studier hobbyer, venner, osv. Ikke handle trengende eller lyd desperate etter å vinne jenta tilbake, i stedet snakke med henne, fornuft med henne, fortelle henne hvorfor du to bør bli sammen igjen. Hvis den fortsatt ikke trene, gå videre.
Spark til Attraction!, Så, hvis det er en jente som du er ivrig på og virkelig interessert i, sørg for at du ikke faller i hennes venn sonen. Staten det veldig klart at du er tiltrukket mot henne. Ikke spille trygt og på samme tid ikke kommer på for sterk heller! Oppbevar den attraksjonen i live ved å erte henne eller får henne blomster eller skrive noen kort for henne, en gang i blant. Du kan lese hvordan du skal spørre en jente å være din kjæreste for noen interessante tips om frieriet jenter. Som kjenner alle disse lekne bevegelser smelte hjertet hennes en dag og hun går med på å date og gå stødig med deg.
Jeg håper ovennevnte dating tips for menn om hvordan du får en kjæreste hjelper deg å lykkes i dating spillet. Ta deg god tid i å vite masse jenter før du bestemme den du ønsker å gå stødig med. Ikke vær så ivrige etter å få en gal som du nøye deg med noen du ikke føler sterkt for. Så, vær tålmodig og være der ute og en dag du er sikker på å krysse stier med den som er laget for deg!

No comments:

Post a Comment