Friday 2 September 2011

Sykling sko for brede føtter

Sykling er en av de beste øvelsene. Det er også billig og folk i alle aldersgrupper kan nyte sykkelen treningen. Det fungerer hele kroppen og er bra for toning, styrke og få muskler. Det brenner også mye kalorier med forholdsvis mindre anstrengelse. Men, få alle fordelene ved sykling og samtidig unngå enhver form for skade eller ubehag er bare mulig hvis vi bruker de riktige sykling gir. Sykling gear omfatter klær, sko, hjelm og andre beskyttende tilbehør. Ut av alle de ovennevnte, her vil vi diskutere sykling sko, eller mer presist, sykling sko for brede føtter.
Road Sykling Sko for Wide Føtter
Vi må bruke spesielle sko på sykkel, slik at vår sykkelopplevelse er komfortabelt og hyggelig. Men hvis du bruker feil størrelse skoene komfort er ute av spørsmålet. Velge riktig sized skoene går langt, ikke bare i komfort, men også i sikkerhet. Road sykling shoes kommer i tre width options, nemlig smal, standard og brede. Dermed er det størrelsen som er tilgjengelig for alle med mindre føttene er unormalt stort (i så fall må du få skoene skreddersydde). Så unngå bestilling sykling sko fra online butikker, og få dem direkte fra en butikk der du kan prøve dem ut. Under Jeg har gitt noen av de mest sykling skoene for brede føtter.
Best Sykling sko for brede føtter
Følgende er noen av de beste sykling sko for brede føtter. Du kan gå gjennom dem, men jeg vil anbefale at deg personlig shoppe for skoene slik at du kan prøve dem på og få den perfekte paret for føttene.
Shimano SH-R240E: A fremste merkevare i sykling sko, er denne modellen litt tunge på lommen. Men funksjonene er verdt hver krone du betaler for. Den har karbon fiber såler og spesielle moldable innleggssåler å holde føttene med mer komfort. En ikke-stretch skinn og mesh øvre fullfører avtalen. Tilgjengelig i hvit, og en rekke størrelser, inkludert E, disse skoene er et must for enhver seriøs sykling entusiast.
Lake MX170 MTB, en av de få profesjonelle sykling sko som kommer med blonder, kan Lake MX 170 være en annen godt alternativ i søket etter de beste sykling sko for brede føtter. Det er unike design består av en varemerkebeskyttet BOA snøring teknologi, og skoen kommer med mer skinn enn mesh brukt i overdel. Overraskende behagelig til tross for den ekstra skinn, forblir denne modellen lette også, og gir deg den overlegne grep som kreves av profesjonelle sykling sko. Kommer i en blanding av svart og sølv, ikke bare gjøre disse skoene ser bra ut, de også gi deg et lunt og perfekt passform, og enda viktigere, kommer i en EE størrelse for folk med brede føtter. Disse kan også brukes som spinning sko.
Sidi Giau Mega MTB; Hvis snøring systemet er spesialitet av Lake MTB, er flott pusteevne den beste delen av Sidi MTB. Polyuretan såler og syntetisk lær sammen med nylon er de viktigste bestanddeler av denne modellen. Lær og nylon overdel sikre at skoen passer godt, med noen sjanser for foten å bevege seg innenfor. Funksjoner eksempel tillatte støtter for hæler, innleggssålene skum med ekstra polstring, og konkurranse fotsåler gjør denne merkevaren et populært kjøpe for sykling fagfolk. Litt på den dyre siden, kommer Sidi Giau Mega MTB i svart og en EE størrelse for brede føtter.
Diadora Team Racer Magnum, En glimrende, verdi for pengene sko, for nybegynnere syklister. Selv med den lave prisen, har skoen mange attributter, inkludert hælen kopper for fast foten støtte, forsterket glassfiber såler, lysreflekterende patcher for høy synlighet i natt og i dårlig vær, og mikrofiber overdel. Tilgjengelig i svart og sølv med røde høydepunkter, skoene også funksjonene en unikt låsesystem for en bedre passform.
Vi kjøper dyre sko og en fantastisk sykkel, men ignorerer vi viktigheten av verneutstyr som hjelmer. Du kan få alvorlig skadet fra selv en liten ulykke, så sørg for at du bærer alle verneutstyr før du treffer veien. Informasjonen over på sykling sko for brede føtter skal hjelpe deg i din søken etter den perfekte skoen for sykling, og når du besøker butikken for å kjøpe dem ikke glem å bli annet verneutstyr i tillegg.

No comments:

Post a Comment