Tuesday 20 September 2011

Ideer for Mother of the Bride kjoler

Hvis du er brudens mor, vet jeg at du må være så opptatt med bryllupet forberedelser, at du ikke må ha spart en tanke for antrekket ditt. Du trenger å ha en mor til bruden kjole som er sofistikert, men samtidig stilig og som ikke kolliderer ikke med brudekjolen. Det er mange ideer til mor til bruden kjoler og velge den rette er av største betydning. Påse alltid at noen kjole som du velger å bruke på bryllupet skal ikke konkurrere med brudens kjole. Mor til bruden antrekket skal være enkel, elegant og viktigst, komfortable. Her vil vi diskutere noen ideer for mor til bruden kjoler.
Mother of the Bride Outfit Ideas
Du bør ideelt butikken så tidlig som mulig for moren til bruden antrekk, da det blir svært vanskelig å få tid til å handle på toppen på bryllupet forberedelser. Moren til bruden antrekket bør velges med tanke på kroppsfasong du besitter, din alder og viktigst det skal matche fargen palett av bruder og brudepike kjole. En to stykke ensemble med et kne lengde eller ankelen lengde skjørt ser flott ut på alle tall. En matchende jakke i den samme fargen som kan tas av ved dans er en ekstra fordel.
Farger for disse type moren til bruden antrekk ideene kan være alt fra en mørk rød, rust, marineblå til dyp lilla. Detaljer som ruching og blonder på blusen og en juveler brosje på jakkeslaget på jakken vil hjelpe deg å skille seg ut fra de andre bryllupsgjestene. Hold deg unna farger som hvitt, natur, ivory eller krem ​​som disse fargene er utelukkende forbeholdt bruden.
Elegant Mother of the Bride kjoler
Før du kjøper en antrekk for bryllup, er det best å ta din datter med på handleturer. Som bruden kan ho gi deg nyttige innspill om ideer for mor til bruden kjoler, og hva passer for deg. Mor til bruden kjoler skal være klassiske og tidløse, og du bør unngå iført noe som viser for mye hud eller er over toppen. Fabric valg kan inneholde blonder, chiffon og brokade i dype farger som er levende. Et kne lengde brokade kjole med et skuldertrekk er en av de best ideer for mor til bruden kjoler, da det skjuler pløsete armer. Nyanser av aubergine, sølv, teal, kobber, fungerer bronse godt for mor til bruden antrekk.
Hvis du er litt på den tyngre siden, så du trenger pluss størrelsen mor til bruden kjoler. En av de beste ideer for mor til bruden kjoler for pluss størrelsen kvinner er å velge skifte kjoler som faller rett under kneet. Shift kjoler er smigrende og alt du trenger å gjøre for å kle den opp er å ha en rekke vintage perler og pære drop øredobber.
For modne mødre, te lengde mor til bruden kjoler er et flott alternativ. The hemline av disse kjoler faller bare på leggen og er egnet for utendørs bryllup. Velg en farge som er flatterende huden din tone og unngå iført svart. Når du har valgt et antrekk, er den best å informere mor til brudgommen om dine valg, slik at hun kan koordinere henne kjole til bryllupet. Ideer for mor til bruden kjoler er mange og alt avhenger av hva stiler og design er egnet for din kroppsform.
Dette var noen ideer for mor til bruden kjoler. Som brud mor, må du utføre en rekke oppgaver i løpet av bryllupet. Så det er best å velge et antrekk som er stilig og behagelig. Antrekket bør ikke begrense dine bevegelser, og det skal være subtile og elegante.

No comments:

Post a Comment