Wednesday 14 September 2011

Gul Blomstrende Busker

Gartner kan høres ut som en skremmende oppgave for noen, men det er veldig tilfredsstillende å utforme en anlagt hage som er fylt med blomstrende blomster og busker med høye trær. Hvis du foretar en slik oppgave, er det lurt å innarbeide fargen gul ved å plante gule blomstrende busker i hagen. Gul blomstrende busker og busker legge lysstyrken til hagen. Noen gode farger som går godt sammen med gule blomstrende busker er gull, lilla og blått. Hvis du liker varme farger deretter mikse og matche gule blomstrende busker med oransje, rødt og fersken blomstring busker.
Gul blomstrende busker og planter
En av de beste og mest populære gule blomstrende planter er den gule sommerfuglen bush. Det er også kjent som honeycomb sommerfugl busk og det blomstrer så liten gruppert gule blomster. Blomstene blomstrer på sensommeren, og den har levende sol gule kronblad med en lys oransje senter. Bladene har litt runde og runde kanter og bladene er lange og mørke grønn med sølvfargede detaljer. Forsythia er en av vakreste våren gule blomstrende busker og det har lyse gyllen farget blomster. Det er en løvfellende og kompakt busk og er best plantet på masse for en fargerik utstilling av blomster. De vokser til ca 20 inches i høyden, men spredt over et område på 4 inches. De krever godt drenert jord og bra sollys for buskene å vokse.
Gul asalea er flotte blomster å plante i et landskap hage som de blomstrer ganske frodig. En annen fordel er at gult asaleaer er svært velduftende og de blomstrer både vår og høst. Den gule Azalea bush vokser til en høyde på ca 7 til 10 fot, og det samme beløpet i spredning. Derfor det krever ganske mye beskjæring for å holde anleggene i best stand. En annen god gul blomstring bush er whitethorn akasie som tilhører erten familien. Den gir velduftende lime gul farget blomster som er formet som en kule, og de blomstrer fra mai måned til august. De vokser til en høyde på 9 til 15 fot og grenene utvikler torner. Du kan også vurdere planting gult roser i hagen din. Selv roser kan være vanskelig å vokse og har en tendens til, likevel er det ingenting å slå skjønnheten av en rose blomst. Velg mellom hybrid te roser som er lysegul i fargen og skjær med bare et snev av oransje i tuppene. Noen gule rosevarianter som du kan velge fra er Houston, Midas Touch, persiske gult og Chicago fred.
The Potentilla Gold Drop også populært kjent som smørblomst busken har attraktive gule smørblomst blomster som blomstrer gjennom hele sommeren. Det er en løvfellende busk som trenger fullt sollys samme gjelder mange vann. Andre gode gule blomstrende busker for landskapsarbeid er gule hortensia, Barberry smaragd karusell, drømmefangeren bush, gul oleander, gult hibiskus og aurea.
Dette var alt om gule blomstrende busker, busker og trær som kan plantes i hagen din. Disse gule blomstrende busker plantet langs kan være gule blomstrende trær som kinesisk flametree, bougainvillea goldenraintree, japansk Cornel dogwood, goldenchain treet, duftende wintersweet og Sør witchhazel. Alle disse blomstrende tre typene enten har gule blomster eller har de gule blader. Landskap design av hager med gule blomstrende busker er en ypperlig måte å inkorporere disse fantastiske blomstene i hagen din. De kan plantes i rad langs omkretsen av hagen din for et flott utseende.

No comments:

Post a Comment