Friday 30 September 2011

Drenering Solutions Rundt House

Det er mange avløpsanlegg som kan installeres for å beskytte huset fra skade. Men forstå planløsningen, og finne opp kilden til vannet problemet er viktig. Så, tegner et detaljert oppsett av huset ditt, og noter ned de områdene som er kilden til vannet problemer. Deretter velger du riktig drenering løsninger rundt huset, noe som passer din eiendommens layout mest. Den mest effektive avløp løsninger er franske avløp og sump pumper. Når du har valgt riktig vann drenering rundt huset system, merker drenering design rundt huset som inkluderer systemets kanalene og installasjon detaljer om utformingen av huset. Dette vil gi deg en god ide om montering av dreneringssystem at du skal installere rundt huset ditt. Til slutt, tegne utløpet kanaler for det overskytende vannet som blir lagret under eller rundt huset.
Drenering Systems Rundt House
Selv om fransk sluk og sump pumper er de beste løsningene drenering rundt huset, er en bedre måte å gå danne et dreneringssystem som er en kombinasjon av 2-3 drenering løsninger, slik at du har den beste beskyttelse mot vann tilstopping problem.
French Drains: Fransk drains kan installeres hvor som helst og er vanlig og effektiv drenering solutions. De er gode for DIY entusiaster også, som den franske avløp installasjonen er ganske lett. Alt du trenger å gjøre, er gravingen ved foten av den skrånende området, og la den franske renne å fange den og distribuere den.
Trench Sluk: Disse brukes til å fange storm vannet som renner over et stort område som en innkjørsel. Trench avløp blir transportert til byens storm dreneringssystem.
Kjør Off Drenering: Disse drenering løsninger rundt bygningen brukes til å fjerne toppen vann vekk fra bygningen. Dette vannet kan komme akkumulert grunn av regn eller på grunn av rennende vann. Dette systemet brukes i områder hvor avløp ikke kan plasseres rundt grunnmuren eller lav kapasitet.
Sump Pumper: Bruk av sumpen pumper er en effektiv metode for å bekjempe drenering problemer, og fungerer i ekstreme situasjoner. For eksempel når det er en lav grunnvannspeilet, som presser vannet fra under bakken. Vannet som blir akkumulert i gropen av bunnpannen blir drenert ut som det blir pumpet ut fra fundamentet ved hjelp av underjordiske rør. Dette vannet blir ledet på en kommunal storm avløp eller til en tørr brønn.
Dry brønner: Disse er også populær som dreneringssystemer i områder som ikke kan tilkoblet en storm vann dreneringssystem. Tørre brønner er fylt med grus og omgitt av filter stoff, vann renner inn i brønner og infiltrerer i bakken gjennom grusen.
Yard innløp: Dette er lik fange bassenger, men er mye mindre i størrelse og effektiv drenering løsninger meter. Plast eller metall verftet viker kan kjøpes hos en jernvarehandel.
Clean Outs: Clean outs er utformet som enkel tilgang poeng for vedlikehold av stormen vann, og er vanligvis plassert i en sving der rusk kan tette drenssystemet.
Catch bassengene: Disse kobles til storm drainpipes. Disse er runde eller rektangulære betongkonstruksjoner med metal kaminer plasseres oppå. De fanger rusk noe som ville tette rørene i en storm dreneringssystem.
Takrenner: Disse kan være svært effektiv i områder hvor regnvann blir samlet rundt huset. Gutters samle løpe vekk fra husets eller bygningens tak. Så direkte at vannet gjennom downspouts til taket dreneringssystem. Installere regn takrenner er ganske enkel, og kan gjøres selv.
Disse var de ulike drenering løsninger rundt huset, noe som kan være egnet til å beskytte eiendom mot eventuelle skader som følge av vann akkumulering. Før du direkte overskytende vann til en tørr brønn eller byens storm avløpssystemet, må du lære om lovene i området om kanalisering renne vann. Som noen lover tilstand, at vannet må filtrert før den er rettet mot det offentlige avløpet.

No comments:

Post a Comment