Saturday 17 September 2011

Fan Palm Tree Care

De er eviggrønne, tropisk og veldig unik blomstrende planter. De er palmene. De tilhører familien til Arecaceae eller Palmae. Du vil finne disse palmer hovedsakelig i tropiske områder, den varme tempererte strøk og subtropiske strøk. Har du vet hvor mange palme arter er det idag i verden? 2500! Det er en virkelig stor tall, ikke sant? Har du hørt om viften palm? Har du noen gang sett fan palmer bildene i magasiner eller TV? Hvis ja, så vel og bra. Hvis ikke, så ikke bekymre deg, årsaken gitt nedenfor er litt informasjon om viften palmer og hvordan ta vare på viften palmen. Fan palmetre typer er mange, avhengig av området der de vokser. Noen av de vanligste typene fan palmer er nevnt nedenfor, og også de ulike fan palmen pleie tips er gitt.
Fan Palm Trees Typer og deres omsorg
California Vifte Palm Tree-og omsorgsdepartementet, også kjent som Washingtonia filifera, de vokser hovedsakelig i subtropiske områder. Deres stammer er store og fat formet. De er merket med skremmer av de gamle bladene. De produserer flere forgreninger blomster som er hvite eller gul i fargen. Disse plantene ikke er egnet for regnfull områder. De elsker godt drenert jord. Hvis vannet er beholdt, så røttene av anlegget vil forfalle bort. Spirene dette treet bør være godt beskyttet fra vind og noen store endringer i temperaturen. Når frøene er plantet, det vil ta dem minst 15 uker å spire. Jordsmonnet der du planter frøene, kan være en blanding av sand, leire og torv. Når saplings begynner å vokse, må som en del av fan palm omsorg, blir det nok sollys. Hvis du bekymrer deg om treet er smittet, ingenting å bekymre seg, da ingen slike sykdommer har vært hørt om ennå.
Kinesisk Fan Palm Tree-og omsorgsdepartementet, Det andre navnet på dette treet er Livistonia chinensis. Du finner dem hovedsakelig i Kina og sør for Japan. Bladene på dette treet er inndelt i minst 75 segmenter som droop ned elegant, noe som gjør treet ser ut som en fontene. Disse palmetrær kan vokse i tørken som situasjoner også. Disse trærne vokser best når de er plantet ute. De trenger nok sollys til å vokse. Men du kan plante saplings i delvis skyggelagte områder også. Jord tilstand som trengs er en blanding av leire, sand og leire. Disse plantene kan gå uten vann i noen dager, men som en del av fan palmetre omsorg, ikke holde jorda fuktig hele tiden da dette bare vil bidra i veksten av anlegget. I motsetning til andre palmer, disse trærne er utsatt for visse sykdommer. Men disse er små de som kan behandles med kunstgjødsel og enkelte plantevernmidler.
Meksikansk Fan Palm Tree-og omsorgsdepartementet, De er også kjent som Washingtonia robusta. De vokser hovedsakelig i Mexico, Baja, Sør-California og Arizona. Høyden på denne palmen er vanligvis 40-50 fot, men noen kan til og vokse opp til en høyde på 80 fot. De er rette og enkle bagasjerommet. Den gamle bladene forblir på dersom de ikke blir fjernet, og ser ut som en underskjørt! Selv de kan vokse i tørke liker situasjoner. Den meksikanske fan palme må alkalisk jord å vokse på. Viften palme frø kan sås i løpet av våren sesongene, og det tar dem minst fire uker for å spire. Det er kun etter den sjette måneden at frøplante begynner å vokse fortere, og du vil også merke 4 leaves kommer ut. Disse type trær trenger fuktig jord, men mens plante frø, sørg for at overflaten av jorda er ikke våt, men litt tørr. Etter det første året, start gir kunstgjødsel for planten og sviske minst én gang i året for bedre veksten.
European Fan Palm Tree-og omsorgsdepartementet, De er også kjent som Chamaerops humilis. Du finner dem hovedsakelig i Middelhavet regionene i Europa. De vokser langsomt trær som vokser opp til 10 meter høye. De tåler kulde. Det kan også benyttes innendørs på grunn av sine vakre nyanser av fargen. Som den meksikanske anlegget, disse plantene også vokse i jord som er alkalisk i naturen. De kan vokse i leire eller sand. De kan vokse i delvis skyggefulle og delvis opplyste områder. Disse fan palmetrær også kan tåle en tørke som situasjon. Selv om sykdommer i disse trærne ikke er kjent, noen ganger kan være infisert av noen bakterielle eller kanskje bladene kan gulne på grunn av skadedyr. For disse er det best at som en del av palmetre omsorg, bruker du gjødsel og også brukt en del plantevernmidler for å bli kvitt alle typer skadedyr. Beskjære bladene minst en gang i året for en bedre utseende og for å hjelpe de nye bladene vokser bedre.
Fiji Fan Palm Tree-og omsorgsdepartementet, De er også kjent som Pritchardia Pacifica. De er middels store palmetrær som vokser hovedsakelig på øyene i Fiji. Hvis du ser bunnen av denne palmen, vil du legge merke til en interessant fiber mønster. Du vil også finne blader av denne Fiji palmetre interessant. Disse fan palmer foretrekker fuktig jord, og massevis av sollys. Frøene begynner spirende etter minst en måned for å plante den. De tåler kulde opp til 30 º C. Igjen er de utsatt for svært få sykdommer som gulning av blader som kan tas vare på ved hjelp av kunstgjødsel.
Derfor nå vet alt om viften palmen omsorg og typer. Omsorg for palmer er ikke veldig vanskelig. Du kan også lete opp noen fan palmer bilder før endelig hvor man kan ta med hjem. Så hvis du planlegger å plante en i hagen din, sørg for at du oppfyller alle vilkårene. Ellers, hvis plantene ikke får riktig krav, kan de dør. Så lykkelig hagearbeid!

No comments:

Post a Comment