Sunday 11 September 2011

Office spill å spille

Fleste av oss i disse dager bruker mer tid på arbeidsplassen vår i forhold til hva vi får til å bruke på våre hjem. Dette gjør det svært viktig at vi tar ut i tid mellom jobb å slappe av selv. Det gjør det også viktig at vi gjør noen gode venner blant våre kolleger, slik at våre sosialisering behov blir møtt på kontoret også. Og hva bedre måte å ha det gøy, slappe av og bli venner med dine kolleger enn å spille noen interessante kontoret spill? Nedenfor er noen morsomme kontoret spill å spille med dine medarbeidere.
Office Games å spille med Co-arbeidere
Kryss Hindringer, Dette er en av de som kontor spill for de ansatte som ikke bare er moro, men gir en leksjon i teamarbeid også. For å spille dette spillet, deler de ansatte inn to eller tre lag av ti personer hver. Deretter velger en leder for hvert lag og blindfold resten av lagets medlemmer. I en tom plass på kontoret som en korridor, sted noen stoler, filer, lamper, etc. Nå har lederen å veilede sine bind for øynene team medlemmer fra den ene siden av korridoren til en annen uten å berøre de hindringer som du har plassert i banen. Hvis noen av lagets medlemmer berører hindringer, har hele teamet å begynne helt på nytt. I dette kontoret spillet, er teamet som er i stand til å krysse hindringene med minimum forsøk vinneren.
Jet Race; Hvis du er ute etter noen interessante kontoret spill å spille når kjeder seg, serverer så dette ene formålet godt. Selv kan det virke litt barnslig i begynnelsen, fortsatt det er riktig å gjøre narr av oss en gang i blant for å løsne opp og slappe av, ikke sant? Hvis du vil spille dette spillet be hver av dine medarbeidere til å ta et ark hver og lage et fly ut av det. Når de er ferdig, be dem om å stå i kø mot en vegg. Når du signalet ved å vinke med lommetørkle må de fly sine papir flyet. Den ansatte som papiret flyet flyr lengst er erklært som vinner.
Jeg beundrer mine kolleger, Dette er det perfekte spillet for ansatte som hjelper til å bryte isen og samtidig øke sin binding. For å spille dette spillet, ta et ark og klippet ut et stort hjerte ut av det. Neste, spør alle dine medarbeidere til å stå i en sirkel. Nå, har hver av de ansatte til å si én god ting om noen av sine kolleger. Det kan være alt som hvor så og så person har hjulpet dem eller en viss kvalitet på sitt samarbeid arbeidstaker som de beundrer. Når de sier det, må de holde ut papiret hjertet mot den aktuelle personen. Like klok, fortsetter spillet som hjertet er overlevert fra en person til en annen. Spillet slutter når en av de ansatte har ingenting å si videre.
Charades; Enten du er ute etter en ansatt party spill eller et spill for å drepe tid på kontoret, kan charades bli mye moro i noen av situasjonene. For å spille dette spillet, dele dine kolleger inn i to lag. Nå, spør en av lagets medlemmer som kommer og tegne noe på et ark. De andre gruppemedlemmene har å gjette hva som er det. Hvis de gjetter riktig, er de gitt fem poeng. Samme måten, er spillet spilles med det andre laget også. Til slutt, det laget med høyest poeng vinner. Teamet noe som taper er penger til å bidra og ta det vinnende laget ute på lunsj. For mer av slike morsomme spill, gå til kontoret party spill og ideer.
Treasure Hunt, Dette er faktisk en av de mest morsomme spill for grupper, som kan spilles før jul eller påske, eller på noen spesiell hendelse som du organiserer på kontoret. For å spille dette spillet, skjule en gave på kontoret. Gaven kan være din kontoret t-skjorter, eller brevpapir eller noe annet som de ansatte kan bruke mens du arbeider. Neste, dele kontor kolleger i to eller tre lag av ti medlemmer hver. Nå har hver av lagene å nå gaven gjennom ledetråder, som du allerede har vært gjemt på forskjellige steder på kontoret. Laget som når gaven først er vinneren og deler den mellom seg.
Dette er noen av de interessante kontoret spill å spille med dine medarbeidere. Fråtse i dem en gang på en stund, er en god måte å holde moroa kvotienten i kontoret høyt. Avslappet ansatte vil kunne gi i mye mer til deres arbeid i forhold til stressa ansatte. Som du ser, kontor-spill bidrar til ansattes motivasjon, så sørg for at du som arbeidstaker eller dersom du er leder, er dine underordnede balansere arbeid med slike morsomme aktiviteter på kontoret.

No comments:

Post a Comment