Saturday 10 September 2011

Vindusbehandling for Sliding Doors

Skyvedører er visuelt attraktive og tilbyr deg en flott utsikt over utendørs, men vindu behandlinger for skyvedører kan være litt vanskelig. De fleste velger vertikale persienner, men dette vinduet behandlingen ideen er ikke veldig elegant å se og ikke går bra med de fleste dekor. Det er mange andre valg i moderne vindu behandling for skyvedører og du kan enkelt finne en som ikke bare passer ditt budsjett, men også din stil følelser. Fra romantiske flowy draperier til japansk rispapir skjermer, vindu behandlinger for skyvedører er ikke lenger kjedelig. Her vil vi gi deg tips om valg av riktig vindu behandling for skyvedører.
Vindu Behandlinger for Sliding Doors Glass
En av de beste vinduet behandlinger for skyvedører er å velge gardiner og draperier som kommer i ren tekstiler og lys i fargen. Disse tynne gardiner tillater litt lys å passere gjennom dem, og er et ideelt valg for skyvedører. Gardinene for gliding glass dører bør være full lengde enere og bør installeres på skreddersydde gardinstenger som er en eksakt lengde for vinduet. Stangen bør monteres høyt over døren og gardinene kan være lang nok slik at det bassenger på gulvet. Når du bruker skyvedører, kan du trekke tilbake gardinene på en side ved å binde dem opp med en frynsete dusk. Hvis du trenger privatliv, men også liker utseendet av ren forheng da en måte å kompromiss er å ha to gardiner, ett i råsilke og den andre ren på to forskjellige stenger. Dette vil gi rommet en helt annen og unikt utseende.
Hvis du er ute etter moderne vindu behandlinger for skyve glassdører, så du ikke kan gå galt med mobilnettet nyanser. Cellular persienner og nyanser er også kjent som honeycomb persienner, og er laget av små celler blinds som danner en cellestruktur. Når det er sett fra siden, ser det ut som en bikube, og så er det også kalles en honeycomb blind. De er hovedsakelig laget av spunnet blonder og peker bånd stoffer. Når nyanser er fullt trukket de tett opp på seg selv og stable pent til side. De er dyrere enn vertikale persienner for gliding glassdører og også mer sårbare, men de gir god isolasjon og ser fantastisk også.
Vindu behandlinger for skyvedører på soverommet bør gi deg personvern og også være elegant og stilig. En stor mulighet vil være å installere skyve sohji skjermen over skyve glassdør. Shoji er japansk papir dør eller skjerm som er laget av ris papir. Det er litt gjennomsiktig, og lar lyset passere gjennom den. For bedre holdbarhet, kan du lage din egen sohji skjermen ved å kjøpe ris papir og strekker det over en tre-eller bambus rammen. Denne type vindu behandlinger for skyvedører fungerer best for en asiatisk-inspirert og det kan gi noe rom en rolig atmosfære.
Til slutt, en bambus blind installert over skyvedør er stor for rom som stua og salongen eller balkong. Skyvedør vindu behandlinger som bambus persienner er en miljøvennlig valg og de er tilgjengelige i en rekke farger og utførelser å matche innredningen din.
Dette var alt om annet vindu behandlinger for skyvedører. Velg den som best passer til interiøret og budsjett. Med riktig planlegging og kreativitet, kan du opprette et unikt vindu behandling for skyvedører.

No comments:

Post a Comment