Thursday 29 September 2011

Locker Stuff for School

Ingen ser frem til en slutt på den lange sommerferien, der alt du trengte å gjøre var å spille hele dagen (kanskje late til å studere). Men deretter som begynnelse studieåret vevstoler store, betyr det seg klar for skoleåret og sikre at du har alt du trenger å begynne skolen med et smell. De tingene du trenger inkluderer skap ting for skolen. Skap, hvis skolen ennå ikke har gjort unna med dem, er dine personlige plass i skolen omegn. En skapet plass til bøker og andre ting, kan du tilpasse garderoben som du vil i henhold til temaer du foretrekker, eller ulike fargekombinasjoner. For å sikre at skapet er ikke fylt og proppfull, du kan plukke ut noen skap ting for skole som vil hjelpe deg med å organisere plassen bedre.
Tips for å organisere skolen Lockers
Før du går videre til listen over skolen skapet ting, er det noen viktige ting du må huske på at vil sikre at skolen leverer du holde i skapet your være omhyggelig arrangert. Også siden skapene rulleres hvert år, er det store sjanser du må hengi seg til litt heavy duty rengjøring før arrangere ditt skap. ; Før ser på forskjellige måter å dekorere en skole skap, sjekk med skolemyndigheter hva du lov til gjøre og hva er forbudt. Mens noen skoler lar deg enda male skapene, det er andre at vil ikke engang tillate deg å sette opp fotografier inni. , Mens tømming opp din garderobe året før, bør du ha ideelt delt det i tre hauger, skap ting for skolen å holde, å vende tilbake, og å kaste. Dette vil tillate deg bestemme hva du kan holde skapet din i kommende året. ; Før dekorere ditt skap på noen måte, rengjøre den skikkelig. Rengjør innsiden av skap. Vask og tørk den, om nødvendig. ; Hvis det er noen ting som ligger i garderoben som tilhører personen som brukte skapet før du, så ikke bare kaste den ut. Kontroller papirer og returnere dem til eieren. ; Deretter kommer dekorere ditt skap. Dette vil være forskjellig fra person til person med sine preferanser og de ulike skolens aktiviteter, hengi de i å hjelpe ta beslutningen om hvordan du kan dekorere en skole skap. ; Ikke gå overbord med dekorasjonen som du trenger å ha plass for all skapet ting for skolen som trenger gå inn skapet. Be minimalistisk med dekorasjon og også være forsiktig med hva du putter i. Husk at mange mennesker kan se hva du har inne i skapet, slik at du ikke ønsker å ha noe på skjermen som vil få deg i trøbbel eller bli pinlig på noen måte. , Nå som du vet hvordan du skal organisere garderoben ting for skolen, må du ta en titt på de ulike skapet tilbehør til skolen.
Locker Stuff for skole
Det er mange viktige elementer som utgjør listen over skapet ting for skolen. Blant de viktigste tilbehør for skolen skapet are skapet arrangører som er en må ha. Hvis du er en av dem som alltid har en rotete skap, da dette er et flott alternativ du bør benytte deg av. De arrangørene kan monteres enkelt og gi deg hyllene etter bøker og plass å sette opp jakker og ryggsekker.Disse arrangørene kan bli matchet med temaet du har skjer i skapet. Hvis du ikke liker tanken på hyller, kan du få forskjellig fargede lagring kurver, hver kan romme ulike elementer i garderoben din. Flere av disse oppbevaring kurver kommer med en flik som lar deg enkelt hente frem kurver fra hyllene i skapet ditt. Et annet tilsvarende alternativ er magnetisk lagring bokser som kommer med rom for penner, bøker, mobiltelefoner, lunsj bokser, osv. Disse kan enkelt plasseres hvor du vil ha dem i skapet ditt. Hvis du er den distré typen som glemmer alt og trenger stadige påminnelser, deretter én av de må ha skapet ting for skolen er en magnetisk hvitt bord, eller hvis det virker litt for mye, så memo pads. Disse vil hjelpe du aldri glipp av en forfallsdato for et oppdrag. Bare husk å sette opp på memo bord. Du trenger ikke vil at locker å stinke av gym tøy eller mat og til å bekjempe dette, holde en luftrenser i skapet. Du kan bruke enten aerosol variasjon eller de som bare må henges å spre lukten av blomster eller andre slike dufter. For å unngå å bli utsatt for tyveri må du sørge for at alle skap ting for skolen, en ting du absolutt ikke glemme å kjøpe er en kombinasjon lås som vil holde dine eiendeler trygt. If forfengelighet er viktig for deg og du alltid vil sjekke utseendet ditt, så er det viktig at du har et speil i skapet ditt. Legg et par skap magneter til listen over skolens skap tilbehør og du er ganske mye gjort med alt du trenger for å starte strømpe opp din garderobe.
Nå som du vet hvordan å sikre at skap forblir organisert og hva er de essensielle skapet ting for skolen, er alt du trenger å gjøre ta en tur for papirvarer butikken i nabolaget ditt kjøpesenteret og fylle opp med alt de trengte. Disse skolen skap nødvendigheter kombinert med ditt estetiske sensibilities vil sikre at du skape et rom av din egne i skap din.

No comments:

Post a Comment