Thursday 25 August 2011

Badedrakt Fabric

Folk butikk for en badedrakt med mer omsorg enn de gjør en ektemann eller kone. Reglene er de samme. Se etter noe du vil føle deg komfortabel bruk. Tillat for plass til å vokse. Erma Bombeck. Så sant!
Badedrakter kommer i en rekke, spesielt for de heldige damene, har de et bredt spekter å velge mellom. Ikke bare kommer den i ulike mønstre og design, men også stoffet på disse badedrakter har endret seg over tid, gir det en mer behagelig og anvendelig føler. Jo mer forbedret versjon av badedrakter omfatter en rekke alternativer, og en av de viktigste faktorene som varierer hver og en av dem er badedrakt stoffet. Tidligere ble badedrakter rett og slett laget av polyester eller nylon, som ikke gir mye komfort. Men nå, vurderer mange forhold og vurderinger fra forbrukerne, har badedrakt produsenter tillatt seg å prøve en kombinasjon av materialer for å gjøre klesplagg mer komfortabel som resulterer i å dekke de forbrukerne. Som jeg nevnte tidligere, passer bading tidligere brukte å være i syntetisk stoff som polyester eller nylon. Imidlertid ble disse stoffene ikke holdbart ga ikke mye trøst til kroppen hugging klær som badedrakt. Nå vil vi se de forskjellige typer stoffer som er innført for å gjøre badedrakter bedre.
Typer Stoffer Brukes i badedrakt
I dag har svømme-slitasje industrien oppgradert selv med bruk av forbedrede stoffer som lycra, spandex og nylon spandex stoffer som virkelig har forbedret kvaliteten av svømme-slitasje produkter, inkludert badedrakt. Spandex stoffet er en av de mest brukte stoffene til å forbedre kvaliteten på klær. Den populære merket i spandex stoff er "Lycra". Ja, jeg vet hva du tenker, mange av oss forvirre Lycra som en type stoff og kaller vi det lycra stoff. Faktum er at lycra er ikke navnet på stoffet, men er det et populært merke som produserer spandex stoff. Den er produsert av Invista som pleide å være en del av DuPont, en amerikansk kjemiselskap som oppfant spandex.
Spandex er en svært elastisk syntetisk fiber som mye sterkere og mer holdbare enn gummi. Oppfinnelsen av denne syntetiske fibre revolusjonerte klesbransjen, svømme-slitasje bransjen være en av de mest fordelaktige blant alle. Spandex brukes som en badedrakt stoff ikke bare på grunn av sin formtilpasset naturen, men også fordi dette stoffet puster. Dette stoffet unike funksjon er at den kan utvides opp til tre fire ganger normal størrelse og våren tilbake til sin opprinnelige form uten å miste integriteten av stoffet. Svømming er en aktivitet som innebærer enorme bevegelser og spandex stoff gir komfort å gjøre det med letthet på grunn av dens elastisitet.
I utgangspunktet, badedrakt stoffer består av enten polyester pluss spandex stoff eller de er laget av nylon spandex stoffer. Hva det betyr, er at en betydelig del av materialet i badedrakt inneholder polyester eller nylon og spandex er bare en ekstra syntetisk fiber som er lagt for å bringe i elastisitet. En badedrakt består normalt av 20-25% av spandex stoff eller lycra spandex og resten av stoffet er nylon eller polyester. Når det kommer til badetøy stoffer, er nylon spandex materiale som er kjent for å være mer holdbar. Også, i motsetning til bomull og andre tekstiler, badedrakt stoffer er lett vaskbare og kan fort tørket.
I disse dager mange av badedrakt produsentene bruker badedrakt stoffer inneholder spandex eller de mer populære "lycra 'spandex. Men, er det viktig å sjekke stoffet sammensetningen av bade drakten oppmerksomt når du leter etter farge, mønster og design. En badedrakt stoff som ikke inneholder elastan ville ikke bare være en sløsing med penger, men vil det også føre til ubehag og gjøre hele svømming opplevelsen ubehagelig.

No comments:

Post a Comment