Friday 26 August 2011

Moro Crafts for Girls

En av måtene å Utnytt jenter kreativitet er å introdusere henne til en verden av kunst og håndverk, vil dette sikre henne all round utvikling også. Teen studier har indikert at tenåringer og unge jenter som vier tid til å drive kunst og håndverk, kost og scholastically og er bedre i stand til å håndtere ting som gruppepress. Moro håndverk for jenter er også en god måte for foreldrene og barn til å binde og å tilbringe litt kvalitetstid sammen. Her er noen ideer for enkel og morsom håndverk for jenter:
# 1 Smykker
Diamanter er en jentes beste venner og andre slags smykker er det nest beste alternativet, jenter og smykker er synonymer. Med dette i tankene her er en enkel måte å designe og lage dine egne smykker, som er den mest ettertraktede gøy håndverk for tenåringsjenter.
Materialer som er nødvendige
Perler, Tråd, Needle; Instruksjoner
Kjøp perler fra din lokale gave butikken, er det stille et par varianter tilgjengelig, som glass perler, skjell perler, tre perler og mer. Når du har valgt perlene ta en tråd eller strikk, og med hjelp av en nål nøye sår perlene inn i den. Du kan bruke en flaske cap som et anheng med ditt favorittbilde inni den og ved farging øverste halvdel. Du kan bruke denne unike designer smykker rundt halsen eller rundt ankelen din. Det ser også svært pen som et armbånd, og garanterer at din venn vil få sjalu etter å ha sett den og det også er en av de beste håndverket ideer for jenter bursdagsfest.
# 2 Dove Purse
En av de mest ettertraktede tilbehør er vesken, og det er en av de enkleste moro håndverk for jenter å gjøre i hjemmet. A enkel veske laget hjemme kan bli et veldig flott eksempel på barna håndverk.
Materialer som er nødvendige
Zip Lock Poser, Big Hair Pin, Glitter, Knapper, Glue; Instruksjoner
Få to zip lock poser og legg dem over hverandre på en slik måte at en fjerdedel av deres nederste halvdelene er over lapping hverandre. Kontroller at åpningene på begge poser er i den motsatte retning og deretter lim bunnen halvdelene av poser til hverandre. Dekk overflaten av poser med et tynt lag med lim og stikke glitter og fargerike knapper på dem. Du kan selv lage et design å vise frem dine initialer, kan dette være en veldig unik, og personlig touch. Til slutt tar håret pin og klemme det på en slik måte at du delt ut zip lock posene i to halvdeler perfekt å ligne vingene av en due. Paint håret pins med den fargen du ønsker, er dette en av de mest nyttige håndverket ideer for jenter.
# 3 Sleep Buddy
En myk leketøy er en ledsager jenter som er kjennskap til sitt mest innerste tanker og er en integrert del av sovende ritualet mange jenter. Den enkleste morsomt håndverk for jenter å gjøre, er en søvn kompis.
Materialer som er nødvendige
Cloth Sheet; Bomull / Skum, nål og tråd, knapper, Paint; Instruksjoner
Tegn et bilde av din favoritt søvn kameraten (tegnet eller dyr) på en klut, og deretter sette en annen klut under den og kuttet ut bildet slik at du har to ark som er kuttet like. Paint omrisset av din søvn kompis på kluten, legg deretter til fysiske egenskaper. For eksempel hvis det er en bamse, kan du sår på svart knapper for sine øyne og sår på enden av sokkene dine for sine ører. Stuff en av dine sokker med bomullsklut eller skum og sår det på bjørnen som en hale. I slutten sår to identiske stykker av tøy sammen halvveis da ting det med bomull eller skum og så sår helt opp. Moro håndverk for jenter hjemme er den beste måten å gjødsle jenter kreative sinn. Bla gjennom morsomme håndverk å gjøre hjemme for flere ideer.
La fantasien flyte, og komme opp med nye ideer for moro håndverk for jenter, og ta dem i bruk umiddelbart, tross alt "handling er det magiske ordet".

No comments:

Post a Comment