Monday 22 August 2011

Smigrende Swimsuits

Et stort flertall av kvinner (og jeg sier kvinner, mer fordi vi er sex som obsesses over kroppsbilde, ikke fordi menn ikke slitasje badedrakter) er engstelig om å få inn i vannet, bare på grunn av alle viktige spørsmålet om svømme bruk. Summers brukt på strender betydde dager i solen, havet og surfe, men plutselig, er det ikke den stranden som interesserer deg - det er badetøy som skremmer deg. Selv om det kan være verdifulle råd å få deg til et treningsstudio og sortere ut din diett, det er verken råd jeg skal gi deg, og heller ikke den mest nyttige. På ditt behov å kjenne listen, og hjelpsomt listet nedenfor, er noen smigrende badedrakter, uansett hva form, størrelse og bank balanse.
Flatterende Badedrakter for kvinner, de fleste av oss har problemområder, så ingen tvil, har du dem også. Men akkurat som det finnes dårlige poeng, det er gode ting også. Altfor mange av oss er altfor kritisk om oss selv, og ser bare de brede hofter, slapp armene og tunge bunner, mangler helt ut på den smale anklene, kanskje super skuldrene og kanskje den lange svanen som hals. For å få en ærlig mening, spør en venn, å fortelle deg hva hun synes er din beste poeng. Lytt tett, skrive ned, gjenta hver dag og huske, fordi disse er de områdene som er dine frelsende nåde, og derfor nødvendigvis, de områdene du må fremheve. Du vil bli overrasket over hvordan verden ser deg, stole på meg. Neste, finne problemet områder - mest vanlige, er brede hofter og store lår, men listen er tilnærmet uendelige. Den skremmende ting om badedrakter, selv de slanking badedrakter for kvinner, er mengden av hud de viser, og du kan godt ende opp med å tenke at det er bare ikke mulig du kommer til å bli deg selv togged opp å vise frem alle dine cellulitter. Hvorfor ikke gi ideer under ett sjansen?
Flatterende Swimsuits for Big Lår, Det er en hel bransje som arbeider for deg å få deg se slankere, i tilfelle du er i tvil. Hvis du er bekymret for store lår, kuttet butikk for en del høyt på lårene, helst med en V-halsen, i en mørk farge - dette vil trekke øyet oppover, og avlede oppmerksomhet fra nedre halvdel. Du kan prøve skirted stilene hvis du ønsker, men for meg, hems ser ut til å stoppe på en merkelig punkt og utvide det som allerede den bredeste delen. Plus, de slags, åpenbart prøver å skjule noe, som bare whets nysgjerrigheten, og trekker øyet. Se deg rundt etter noe med vertikale striper, og holder på for harde livet - de er slanking badedrakter! Bandeau topper med detaljer på byste vil også fremheve retten området.
Flatterende Swimsuits for Curvy jenter; Hvis du er kurvet, sensuell eller bare generøs, kan det av interesse for deg å vite at det finnes kvinner der ute som misunner deg, kurver, og traipse gjennom butikker på jakt etter tankinis som løsning stiler, for å skape illusjon av kurver de mangler. Er du ikke følelsen enda litt bedre? Hvis du er kurvet, vil mitt råd være å flaunt disse kurvene, plukke en dress som har minst 15% spandex, å trekke oppmerksomhet til kløp i midjen. Dersom kurvene virker konsentrert på magen, noe som gjør det konvekse stedet for å foretrekke konkave (og uendelig mye bedre flat), det er alvorlige teknologi på din side. Klær bedrifter nå opprette korsett som bygging og stoffer å "holde" magen, noe som vil gjøre det ser ut som den gjør når du holder pusten - når du faktisk ikke. Hvis du er veldreid på toppen (heldige jente!) og ukomfortabel om en stor byste, plukke en dress med en støttende stil, under-kablet topper er en god innsats, og firkantet hals stiler vil fungere i din favør.
Uansett hvor mye du skjule eller avsløre, er jeg redd det er rett og slett ingen løsning for lav selvfølelse, og ingen erstatning for tilliten. Du kan velge lærebok "rett stil 'og fortsatt elendig, så husk at du bare ser så god som du føler. Smigrende badetøyet vil arbeide sin magi på kroppen din, det er deg som må jobbe på hjertet, så firkantede de flotte skuldre, ta på deg lyseste smil, og husk å takke folk for deres komplimenter!

No comments:

Post a Comment