Saturday 27 August 2011

Wasp Trap

Det finnes ulike typer av veps som bygger en papir-lignende kam-formede hekker fra skadede trefiber. Selv om de er irriterende, er noen arter anses gunstig som de spiser skadelige skadedyr. Men disse wasps sett på som skadedyr seg selv som de en tendens til å stikke gjentatte ganger når de føler seg truet. Disse vepsene ikke er en alvorlig trussel for oss, men de blir aggressive hvis noen forstyrrer deres reir eller kommer for nært den. Kanskje disse er grunnene til at du ønsker å lære hvordan å lage en hjemmelaget veps felle.
Behovet for å gjøre en veps felle blir viktig i begynnelsen av våren, ca 30 - 45 dager, som den nye veps dronningen kommer ut mens reirene blir bygget. Det er vinduet av muligheter til å redusere sin befolkning og fange dronninger. Å vite hvordan bli kvitt veps lett, er bruk av veps feller den beste måten. Plus, med denne metoden, trenger du ikke sette deg selv i fare for å bli stukket i tillegg. For å gjøre et papir veps felle, du må forstå at agnet er det viktigste verktøyet i hele lure delen.
Papir Wasp Trap; Mange bruker plantevernmidler for å kontrollere vepser. No, kan det være en effektiv måte å bli kvitt dem, men kjemikaliene i disse plantevernmidler er farlige for miljøet. Det er derfor, noe som gjør veps feller som fungerer og beskytte miljøet samtidig er mye mer produktiv.
Materialer Trengte; to-liters brus flaske; Kniv eller saks, fargerike tape, Bait (kjøtt, øl, sukker vann), Thin streng; Når du har alle de nødvendige elementene ferdig, følger du fremgangsmåten gitt nedenfor om hvordan å lage en veps felle . : Fra toppen av flasken, kuttet minst ¼ av flasken med hjelp av saks eller kniv. , Plasser ¼ kutte toppen på flasken, men snu den og fest den med fargerike tape. ; Når du bruker fargerike tape, kan veps lett bli tiltrukket av den. , Med kniven, gjør to små hull på flasken. Plasser tråden gjennom disse hullene. ; Hvis du ønsker, kan du også bruke fargerike tape for å feste strengen på flasken. , Heng veps felle ved strengen på en grein, takutstikk, eller hvor som helst der vepsene hjemsøke. ; Legg lille bit av agn inni flasken. Mens du bruker vannbasert agn, prøver ikke å fylle den fellen helt til topps. Du trenger rom for veps å fly rundt i fellen. ; Dersom mengden av veps er stor i ditt område, henge mer enn en veps felle for bedre resultater. ; Du kan også bruke appelsinjuice, vodka, gelé, melasse, honning og melon skall som agn også. : Når du henger fella, vil veps inn det, men vil ikke finne en vei ut. ; Hold tømming og fylle på veps felle på regelmessig basis. Dette vil gjøre deg bruke fersk agn og tiltrekke flere vepser. , Nå, før du har tømt veps felle, drukner den i vann helt for en halv time, slik at alle disse insektene er døde. Noen ganger få veps, kan ikke dø på felle eller kan være halvt død. Denne teknikken gjør at de er helt døde og holde deg trygg fra å bli stukket.

No comments:

Post a Comment