Wednesday 24 August 2011

Locker Tilbehør

Alle i skolen har et skap. Så, hva skiller deg fra andre? Enkelt, kult utseende skapet tilbehør. Disse dagene er det en overflod av tilgjengelige alternativer for studenter med hensyn til skapet tilbehør. Det finnes mange typer skap arrangører tilgjengelige for å hjelpe deg med å holde ting på plass. Det er skap speil, penn holdere, hyller, skap kamerater og hva som ikke skal velge mellom. Så, hvis du lurer på hvilken skole locker tilbehør å velge, gitt nedenfor er en liste med noen av de mest nyttig og interessante.
Locker Tilbehør til skole
Magnetic Locker Organizer boks; Dette er en av de mest nyttige blant magnetiske skapet tilbehør. Det kan lett festes til metall overflaten av skapet og kan brukes til å lagre alt, rett fra mobiltelefonen til å skrive instrumenter til personlig tilbehør. Dette magnetiske skapet arrangør er tilgjengelig i noen virkelig unike nyanser og dermed kan gi en svært annerledes utseende til ditt skap interiør.
Steel Locker Storage Basket; Disse kablet skolen locker tilbehør kan brukes til å lagre bøkene dine, sko, gym slitasje, matvarer, osv. Hva skiller dem fra magnetisk arrangøren bokser er at elementene er lagret i dem er lett synlige. Deres unike kablet design gir enkel luftstrøm, noe som gjør disse kurver mest egnet for lagring av matvarer.
Magnetic Locker Speil, Hvis du er en av dem som liker å se rene og propah hver gang, så dette skapet tilbehør er en må ha for deg. Magnetiske locker speil er tilgjengelige i egnet størrelse og dermed kan enkelt monteres og stakk hvor som helst i skapet ditt. Disse kan være veldig nyttig for deg for dem rask make-up touch ups etter en idrett klasse.
Justerbar Double Locker sokkel; Finnes i nesten alle farger, består denne plast skapet arrangør av to justerbare hyller som kan brukes til å lagre bøkene, klærne, vesken, bøker og andre forsyninger. Siden det består av to hyller, vil det hjelpe deg å bo mer organisert enn andre skap arrangører.
Locker Buddies, Hvis du er ute etter litt søte garderoben tilbehør til å pryde veggene av skapet, og deretter gå inn for skap kompiser. Locker kamerater er magnetisk dyr som kan være fast i skap enkelt. Du kan velge dyrevennene som aper, hunder, løver og frosker og holde dem trygt i skapet din. De er veldig søte å se på, og vil pep ditt humør hver gang du åpner skapet.
Magnetic Penn / blyant kopper; laget av rustfritt stål, vil disse magnetiske tilbehøret hjelp til å holde skriftlig instrumenter hendig. Så, holde seg til veggene av skapet, og du vil ikke kjempe for å finne penner eller blyanter før klassen etter det.
Se og Store containere; Disse magnetiske beholdere kan sitte fast på overflaten av skapet ditt. De kommer med et vindu lokk slik at du kan se hva som er inni. Du kan lagre alle slags småting i dem som viskelær, sharpers, klipp, smykker, etc.
Hjemmelaget Tilbehør; å legge en personlig touch til locker din, gjøre noen locker tilbehør selv. Ta en utklippstavle, maling og skrive noen ord på det som beskriver din personlighet. Eller vekselvis, er hva du kan gjøre for å ta ut outs av bildene dine med venner og henge dem på utklippstavlen. Fest tre magneter til utklippstavlen, og hold den på veggene av skapet din. Sikkert, selvlaget tilbehør som dette er en av de beste måtene å dekorere en skole skap.
Foruten de som er nevnt her, kan du legge mange andre skap tilbehør som fotorammer, tavler, klokker, huskelister, osv. til skap din. Du kan kjøpe alle slike locker tilbehør fra en avdelings butikk eller du kan med kjøpe dei på nettet. En siste tips før jeg logger ut - om det er noen regler på skolen din om de tingene tillatt / forbudt i skap, holde dem i tankene før du legger ut shopping.

No comments:

Post a Comment