Tuesday 30 August 2011

Inverted Bob med Bangs

De fleste hevder at hårklipp er de beste måtene å kurere deg selv av noen form for depresjon. Jeg ville enig. Det er ingenting som en god hårklipp til å føle deg bra om deg selv og minst midlertidig avkrefte blues. Mens de fleste pleier å være masete om hår lengde og stil mens du går inn for en makeover, om du er den eventyrlystne typen som er ute etter en fullstendig endring, deretter en kort hårklipp kan være perfekt for deg. En av de mest populære stilarter akkurat nå at du kan velge er invertert bob med smell, som er den klassiske bob frisyre som vi er så vant til å se.
Et klassisk bob frisyre er en kort frisyre, der lengden på håret når haken eller øreflipp. Mens generelt klassisk bob er assosiert med rett hår, kan du også sport en bob haircut hvis du har bølgete eller krøllete hår, men du må ta litt forsiktig når du har denne typen håret tekstur. Lengden på håret motsetning til inverterte bob frisyren har jevn lengde om det er mulig å legge smellene i håret hvis du føler nødvendigheten til å gjøre dette og ønsker å gi frisyren en liten kant. Denne stilen av hårklipp har vært populære i flere tiår nå på grunn av den enkle hårpleie involvert og allsidigheten til hårklipp. Invertert bob med smell selv, er en morsom og mer futuristiske ta på bob frisyren hvis du mener du kan bære den av og har vært spent på å få en av de populære frisyrer med smell.
Inverted Bob med Bangs: The Look
Enten du velger den korte invertert bob med smell eller lang invertert bob med smell, forblir den grunnleggende hårklipp samme. Det er bare lengden på håret som skiller. I alle stil av omvendte smell håret er lenger rundt ansikt og kortere på baksiden. Dette gir volum til kronen, mens stikker til halsen for å gi riktig form til hårklipp. De andre navnene som invertert bob har blitt døpt med er den konkave, stablet bob hårklipp, kile og vinkel bob. Denne frisyren har blitt ekstremt populært, takket være kjendiser som Victoria Beckham og Katie Holmes som har blitt sett på seg denne stilen. Og når mote ikoner er idrett en hårklipp som dette, kan deres fan følgende være langt bak?
Utseendet gjøres å se ekstremt allsidige avhengig av hvordan du style håret. Hvis du har en rund ansikt, så fortvil ikke over det faktum at denne korte frisyren vil stave dommedag for deg. Faktisk med langsiden feid smell, er dette perfekt hårklipp for kvinner med runde ansikter. Lagvis invertert bob med smell er svært populært med mange kvinner velger for gradvis avsmalnende stedet for skarpe kantete kutt som gir tekstur i håret en mer casual look. Lengden på håret på fronten kan være slik du ønsker det, fra øreflipp lengde til krage lengde eller den stadig populære hake lengde. Du kan også melde deg på håret høydepunkter for en mer sofistikert look. Selvfølgelig valg av farge for høydepunktene vil diktere hva ser du vil skildre. Hvis du er den eventyrlystne typen, så vil du kanskje å velge høydepunkter i dristige farger som blått, rosa eller lyse rødt. Rådfør deg med frisør som vil kunne fortelle hvordan du kan lage mer interessant utseende med hårklipp avhengig av teksturen i håret og strukturen i ansiktet.
Invertert bob med Bangs er svært enkle å vedlikeholde og trenger ikke mye hårpleie. Når du er styling dette hårklipp husk å alltid starte blåse tørking fra baksiden, slik at volumet på håret er maksimert og stilen er opprettholdt. Hvis håret ditt er utsatt for frizz, bør du bruke hårpleieprodukter som en anti-frizz serum for å opprettholde slanke utseende som er så viktige for frisyre. Når håret vokser ut, kan det ikke ser veldig tiltalende, og derfor er det viktig å gå for vanlige trims slik at frisyre ikke se ut av slags. En invertert bob med smell kan være det perfekte frisyre for deg hvis du er på utkikk etter en drastisk endring og et utseende som vil sørge for at du er cynosure til noen part du kommer inn.

No comments:

Post a Comment