Tuesday 23 August 2011

Facial Hårfjerningskremer for kvinner

Naturen av ansikts hår vekst i kvinner er forskjellig fra sparsom til tett avhengig av aktiviteten av steroidet hormonene. En tykk veksten av ansiktshår hindrer den naturlige skjønnheten i ansiktet, rendering en skjemmende utseendet til ansiktet. I grooming industrien, har ulike teknikker blitt oppfunnet for å fjerne uønsket hår i ansiktet hos kvinner. Problemet med ansiktshår er enten gitt en midlertidig eller en permanent løsning. Den kosmetiske markedet er oversvømmet med ansikts hårfjerning produkter for kvinner, det løftet sikkerheten på huden. Du bør imidlertid være svært forsiktig før du bruker dem over ansiktet ditt. Detaljene vil bli innredet i følgende innhold.
Teknikker for Facial Hårfjerningskremer
Det er rikelig med metoder for ansikts hårfjerning. Den enkleste måten er å bruke en krem ​​basert produkt som sikrer rask fjerning av ansiktshår. Teknikker for fjerning av ansiktshår vil bli forklart kort. ; Barbering: Egentlig ikke anbefalt for kvinner som det forbedrer grov hårvekst. ; Tweezing: Litt smertefullt, men sikkert. Håret er fjernet og dermed tar tid å dukke opp igjen. ; Voksing: En av de sikreste teknikken for å fjerne ansiktshår. Varme og kalde voks begge er trygge for hud. ; Kremer: Hårfjerning kremer er raske og effektive. Gjelder bare dersom de ikke forårsaker irritasjon på huden din. ; Elektrolyse: Det er anvendelsen av elektrisk strøm på hårrøttene for å fjerne uønsket ansiktshår permanent. ; Laser: Den beste løsningen for permanent fjerning av ansiktshår. Teknikken er tidkrevende og dyrt. , Epilatorer: Det innebærer å trekke hår ut av huden. Hjem enheter av ulike merker er tilgjengelige på markedet. , Sugaring: Det er en mindre smertefull metode enn voksing, og er et helt naturlig teknikken. ; Facial Hårfjerningskremer for kvinner
Den beste måten å fjerne ansiktshår hjemme er gjennom anvendelse av en varm eller kald voks. For dette må du å kjøpe en god merkevare av voks fra markedet. Facial voks er tilgjengelig på kosmetiske butikker som er mye mildere enn en kropp voks. Du trenger å smelte voksen hvis du søker en varm voks. La den avkjøles for annen gang og deretter bruker over ansiktet med en slikkepott i retning av hårveksten. Stripe hvis av i motsatt retning etter noen sekunder. Kald voks er anvendt på samme måte og forvarming ikke nødvendig. Velger en ren naturlig sugaring løsningen hvis du har en sensitiv hud. Sugaring gels er helt urte. Metoden av søknaden er den samme som voks. Rens huden av stickiness med en våt varmt håndkle. Legg kalde kjøleelementer over hele ansiktet. Sugaring er en av de sikreste metodene for ansikts hårfjerning for kvinner.
Den andre muligheten er å få ansiktshår fjernet med det riktige krem. Disse kremene fjerne håret sjakter ned til hårsekken pærene. Pass på å utføre en patch test før man søker over hele ansiktet. Hvis huden utvikler utslett, ikke gjelder over hele ansiktet. De er tilgjengelige som kremer, lotion og geleer. Sjekk kombinasjonen av produktene. Aktive ingredienser og naturlige antioksidanter som vitamin A og E, er aloe vera beroligende for huden. Huden kremer som inneholder willow bark, slakter kost, roseblader holde huden myk og fuktig. En ansikts hårfjerning krem ​​for kvinner bør ikke brukes regelmessig som det kunne føre til slutt mørkere hud.
Det er veldig vanskelig å forutsi den beste ansikts hårfjerningsprodukter for kvinner. Vaniqa, BellabeTM Facial Hair Remover, Hair No More og Kalo Hair Vekst Inhibitorene merkede kvalitetsprodukter. Det er rikelig med gode sugaring gels og voks kits i markedet som sikrer bevaring av glatthet i huden. Satin Glatt voksrestene Remover Satin Smooth Honey Wax, Gigi All Purpose Honee Mikrobølgeovn Kit, Satin Smooth Aloe Wax, helt Bare Ouchless Stripless Wax, etc. er de kvalitetsmerker på voksing geleer for eliminering av ansikts hår om kvinner.
Velge en god merkevare blant bredt utvalg av ansikts hårfjerningsprodukter for kvinner er en vanskelig oppgave. Lag en marked gjennom en prioritet, for å få litt kunnskap om produktene. Men, er en medisinsk sjekk alltid foretrukket å vite underliggende grunn hvis du har en veldig tett vekst.

No comments:

Post a Comment