Tuesday 30 August 2011

Ulike Hair Styles

Det finnes mange forskjellige typer av frisyrer som kan opprettes for korte håret, middels lengde hår og langt hår. Bob frisyrer og lodden frisyrer er svært populære blant folk som trenger å style kort hår og lagdelt frisyrer med dunker og updos er svært populære blant folk med lengre hår. En god frisyre kan ta år av ansiktet ditt, og kan umiddelbart gjøre deg se chic og sexy. Så det ikke komme som en overraskelse når de fleste tenker på å endre frisyre hvis de ønsker å oppdatere sine se. Det er noen frisyrer som har vært så gjort til døde som du trenger for å unngå dem for enhver pris. Hvis du er ute etter unike og forskjellige frisyrer som kan foreta en konsekvensanalyse enn du har kommet til rett sted. Her vil vi veilede deg om hvordan du kan prøve ulike frisyrer hjemme.
Ulike Hair Styles for kvinner
Long Hair, Når du er på jakt etter forskjellige hår stiler som kan lage en uttalelse, så er det ingenting å slå en høyt volum halv updo. Å skape et høyt volum updo, må du først vaske og pleie håret med en Volumizing shampoo og balsam. Ta en mynt størrelse mengde Volumizing mousse og gni den grundig i fuktig hår. Pass på at du massasje moussen fra rot til tips av hvert hårstrå og la håret lufttørke. Når håret er tørt, ta en rotte-hale kam og skaper volum på kronen, etter backcombing hår. Kan dette gjøres ved å ta 1-2 tomme deler av håret på kronen og kjører kammen fra endene mot røttene i 7-10 går. Når du har opprettet tilstrekkelig volum, løst trekke tilbake den fremre delen av håret med fingrene og sikker på baksiden med en glitrende barrette. Nå curl resten av håret ved å pakke med to tomme fat krølltangen. Når du har myke krøller, organisere dem over skuldrene. Glatt smellene til side og lage en enkel tykk curl med det. Dette er en av de beste ulike frisyrer for langt hår.
Medium Hair, En av de beste forskjellige frisyrer for middels lengde hår som er leken og casual nok til å gå for brunch med venner er den hippe bun. En bolle er ikke bare for bestemødre og eldre tanter. En bolle når det gjøres riktig kan gjøre en bestemt stil. For å opprette denne stilen hjemme, første blås tørt hår rett med en paddle børste og hårføner. Nå gjør en ekstrem venstre del og samle den øverste delen av håret vekk fra din panne å krone din. Påfør litt texturizing spray og så ruller håret vekk fra den delen for å danne en stram vri. Fest vri med en klar strikk og trekker resten av håret inn i en lav hestehale. Sikre hestehale bak venstre øre, og knytte det sammen med vridd del av håret på nakken. Nå deler ponnien i to seksjoner og snurre en del i en twist. Wrap denne twirled avsnitt i en bun og la håret i den andre delen løs. Pin endene av bun på ryggen og snurr resten av løs hår inn i en twist og pin det under bun. Påfør en tåke av hårspray og du har en annen håret stil som er helt unik.
Short Hair, Looking for ulike kort hår stiler? Her er en kort frisyre som bruker mye sparkly hårnåler og hår tilbehør for kvinner. Shampoo og pleie håret med en anti frizz shampo og balsam. Bruk et flatt jern til å rette håret for en super elegant utseende. Når du har rettet håret, gjør en ekstrem side del på den ene siden. Nå gjelder litt hårspray slik at frisyre holder seg på plass. Plasser sparkly hår klipp på motsatt side av din side. Start klipping håret pins to tommers fra den delen og stoppe til du når rett over øret.
Disse var alle om forskjellige frisyrer for kvinner. Det er også mulig å lage forskjellige frisyrer for menn som passer for moderne menn. Hold deg på de siste frisyrene og trender for å komme opp med forskjellige frisyrer som passer for deg.

No comments:

Post a Comment