Thursday 18 August 2011

Stress Relief spill for voksne

Etter en hektisk dag er du endelig tilbake til hjemmet, det sted som gir deg den ultimate trøst. I det øyeblikk du legge deg på sengen, selve tankene over ventende verk, kundemøter og andre oppgaver på arbeidsplassen storm tankene dine. Alle disse forståelsen ta bort freden i deg. Stress har blitt skyggen din. Men, har du noen gang prøvd å finne det ut, hvorfor du ikke er i stand til å leve et liv i spenn? Eller hvor ofte du har engasjert deg i spill som fungerer som stressdempere? Entertainment spiller en viktig rolle å forynge livet ditt. Denne artikkelen skal fortelle deg noen av stress lettelse spillene for voksne, opptre som store stress busters. Bare rulle opp ermer og være klare for moro og munterhet.
Best Stress Relief spill for voksne
Voksne når de oppfører seg som barn, faktisk uttrykke sin lykke. De ønsker å avlaste seg fra all slags nød og ulykkelighet. Stress lettelse barnespill kan også spilles av voksne å bli kvitt stress. Disse spillene få deg til å glemme dine bekymringer og du rebound av glede. Du kan spille spill enten alene eller med en vennegruppe. Så her er litt stress lettelse spill som du kan nyte.
Stress Relief Games for Voksne: Spill Single!
Video Games: Videospill er stor stemning boosters. Etter hjemkomsten fra kontoret, bare ta styrespaken og begynne å spille. Du kan nyte det samme med barna også. Sjekk ut de mest populære Xbox 360 spill, PS3 eller multimedia spill. Mitt personlige valg er "Guds Playing Field". Du kan enten skaffe DVD eller få "Stress Relief Games" lastet ned fra Internett.
Punch 'Em: Dette er en av de morsomste spillene man kan spille mens du sitter inaktiv hjemme. Den perfekte idé å få umiddelbar energi! Så hva er punsj? Make tegninger av tegnene du hater mest, eller bidrar det høyeste stressnivå. Hvem er de? Sjefen din eller din mor-i-lov (dude ingen personlige krenkelser, bare ren humor)! Kvinner blir mest misunnelige på sin ektemanns kvinnelige kolleger. Denne gangen som kommer til å bli stemplet hard? Bestem og deretter spille.
Klem Leker: Disse lekene er tilgjengelig over disk som stress leker. De er kjent som «bruk og kast" leker. Strekk leker latterlig til deformitet bringer et smil til ansiktet ditt. Silly Putty klem leker er bare gøy å spille med. Jo mer du strekk, de morsommere blir det. Voksne er fri til å like dette spillet med ektefelle (for en annerledes opplevelse!).
Stress Relief Games for Voksne: Play i grupper!
Si: Dette er strengt tatt et morsomt spill for voksne. Form gruppe og begynne med et navn. For eksempel: fornavn er Angelina Jolie så den andre personen vil snakke ut et navn som starter med "J", som Jennifer Lopez og så videre. Denne måten beholdningen av navn med eksos. Tenk hva vil du gjøre når du pause. Bare gå på drikke til du finner det nytt navn og moroa begynner på den tiden ... Alle beruset! Det er strengt en voksen spillet og bør spilles med måte.
The Penny og Tallerken: Blant de spill å spille på arbeidsplassen, dette er en av de vanligste. Ta en tallerken og fyll den med dollops av krem. Bury tyggegummi og sjokolade i den. Gjør samme satt opp for konkurrenten. Den som blåser det høyeste antallet tyggegummi er vinneren. Det beste er, får ansiktet fullstendig dynket i krem. Lek og har det gøy.
Den innendørs Spill: Det er folk som finner enorme tilfredsstillelse mens de bruker intellektet i innendørs spill. Bare invitere noen venner og konfigurere spillene. Det kan være scrabble, sjakk, carom, puslespill, sudoku, etc. Spille pictionary er et utrolig interessant spill. Hvis du har en innendørs stadion, bare spille bordtennis eller biljard for å oppdatere deg selv. Jam med venner og starte musikken hvis du har en gitar. De stress lettelse spill for grupper når de spilles få enorm moro og latter, til sammen.
De nevnte varianter av stress relief spillene for voksne er ideelle for å bryte monotonien av daglige gjøremål. Det viktigste aspektet er ledende livet på en minnelig aura med barna og ektefelle. En sunn seksuelt forhold med partneren din har evnen til å utslette alle spor av stress på en gang. Gjør det et poeng å vie litt tid til fysisk aktivitet og meditasjon for å lindre stress nivå. Sist men ikke minst, prøv den magiske av musikkterapi for å roe nervene.

No comments:

Post a Comment