Sunday 21 August 2011

Hvordan bli kvitt Chipmunks

I utgangspunktet, Chipmunks tilhører samme familie som for ekorn. Men i motsetning til ekorn, de lever under jorden og ikke på trær. Så, når du oppdager de søte små ekornene eller bakken ekorn i hagen din, landskapspark, eller hjem, begynner du å bekymre deg om "hvordan bli kvitt Chipmunks». Dette er fordi du er klar over det faktum at de kommer til å spille ødeleggelse i hagen din ved å grave opp Burrows og lage underjordiske tunneler for ly deres. Dette fører til omfattende skade på anlegget blomsterløk, samt grunnlaget for vokst opp plantene. De er også kjent for å forårsake andre ulemper som angriper hagen planter til mat, og blokkere opp rørene dine hjem med sine hårballer.
Slik blir du kvitt Chipmunks i din hage
Først av alt, prøv å holde hagen ren ved å fjerne all steinen hauger og skitt peler slik at de ikke får noe egnet sted for gravende. Denne handlingen kan tvinge dem til å forlate hagen. Men hvis du ikke får god respons fra dette, så selv sterkere rodent kontroll metoder er nødvendig. Her er noen naturlige måter å kvitte seg med Chipmunks.
Metode # 1: Live fellene er regnet som en av de beste måten å bli kvitt chipmunks, som det er en mer human tilnærming, og du trenger ikke å drepe dem. Feller av forskjellige former og størrelser er tilgjengelige i den lokale jernvareforretninger. Kjøpe en eller flere av dem og forberede dem før du setter opp i hagen. For denne, gjelder en generøs mengde peanøttsmør på fellen å holde agnet på plass. Deretter plasserer frø, nøtter eller havre eller noe slikt matvarer på dem. En av de unike fakta om ekornene er at De elsker å spise og de kan spise alle og alt. Plasser utarbeidet fellene på skyggefulle steder hvor skapningene besøker mest. Som de elsker mat, vil de bli tiltrukket mot fellen på kort tid. I de første dagene, la dem forlate buret etter å ha spist. Endelig, en vakker dag satt av avtrekkeren og fange jordekorn. Nå må du flytte dem i et område hvor de ikke kan vende tilbake. En skogkledd område på landsbygda eller en nasjonalpark er de beste valgene for dette formålet. Men sjekk ut med statlige lover før du slipper de i nasjonalparker.
Metode # 2: Bøtte og solsikkefrø er en populær teknikk som brukes for å bli kvitt Chipmunks. For dette trenger du en bøtte med vann, noen solsikkefrø og en liten stykke tre. Plasser bøtte utendørs i områder hvor chipmunks finnes først og fremst. Spre litt solsikkefrø på gresset rundt bøtte og noen inn i bøtte. Sett tre planke i en slik posisjon at gjengen kan bruke den som en rampe for å få tilgang bøtte. De vil spise opp frøene i gresset først og deretter bevege seg mot bøtta på jakt etter mat. Som de ser frøene i bøtte, vil de ta steget ut i vannet og blir fanget.
Metode # 3: Hvis du har kjæledyr hjemme, så kan du effektivt kan bruke dem for å fjerne Chipmunks. Angi kjæledyr katter eller hunder fritt i hagen for en tid hver dag. When Chipmunks se disse rovdyrene i hagen regelmessig, vil de bli skremt bort på kort tid. Noen av dem kan bli spist av kjæledyrene også. Dette er den rimeligste måten å bli kvitt denne uregjerlige skapningen.
Metode # 4: Begrens sin matforsyning. Nei, det er umulig å gjøre i hagen fri for alle typer Chipmunks mat. Den virkelige kunsten er å spraye en jordekorn frastøtende over hele tunet. Du kan forberede en slik frastøtende hjemme ved å blande sammen like mengder av Cayenne pepper og baby pulver. Det er ikke til å forårsake noen skade på dyret, men de hater smaken og lukten av denne blandingen, som igjen vil holde dem borte fra hagen din. Dette blandingen er helt miljøvennlig, og er ikke til å forårsake noen form for skade på plantene også.
Håper du fikk en klar idé om hvordan bli kvitt chipmunks trygt fra landskapet hagen. Oppgaven skal være mye lettere for deg hvis du tar litt rask handling så snart du ser den første jordekorn i din hage. Når du har blitt kvitt dem hell, sett nok av mothballs rundt hele tunet. Sett ekstra antall mothballs nær hullene i hagen. Dermed kan du hindre dem fra å komme inn hagen din igjen.

No comments:

Post a Comment