Sunday 28 August 2011

Hvordan se på kabel-TV på datamaskinen

Lar få litt informasjon om hvordan du ser på kabel-TV på datamaskin som har blitt en integrert del av hver husholdning i USA. Med en personlig eller stasjonær datamaskin ved din side, får du tilgang til en rekke kilder til underholdning rett fra musikk til spill. Den allerede lang liste av aktiviteter som du kan gjøre på datamaskinen din har akkurat forlenget med inkluderingen av anlegget for å se på kabel-TV på den. Ja, du hørte meg rett! Nå får du se på kabel-TV på datamaskinen, og nyt alle dine favoritt TV-programmer hvor du ikke var i stand til å se for noen eller annen grunn. Før vi går videre og ser hvordan du ser på kabel-TV på PC, la oss ta en titt på hva du trenger for det.
Hva trenger dere to Watch Kabel-TV på datamaskin?
For å få kabel-TV på datamaskinen din, vil du kreve en TV-tuner kort eller programvare, en oppdatert datamaskin og høyhastighets Internett-tilgang. Datamaskinen må oppfylle minstekravene fastsatt av produsenten, ellers tuner-kortet eller programvaren fungerer kanskje ikke riktig på det. Selv om du kan se på kabel-TV på PCen ved hjelp av DSL-forbindelse, den langsomme hastigheten som denne forbindelse har å by på kan føre til avbrudd av tjenester tid og igjen. På den annen side vil bruke bredbånd Internett sikre at du får uavbrutt tjenester. og dermed forbedre Kabel-TV opplevelse.
Hvordan se på kabel-TV på datamaskin?
I utgangspunktet finnes det to metoder som du kan se på kabel-TV på den stasjonære eller bærbare. I den første metoden, kan du bruke enkle maskinvaren får tilgang til kabel-tjenester, og i den andre må du laste ned en del programvare for det samme. Mens begrepet "hardware 'her refererer til TV tuner kort, refererer begrepet« software »til et program som muliggjør bruk av datamaskinen til å se kabel-TV i sanntid. Både prosesser er svært enkelt, og du kan utføre dem ved å følge noen enkle retningslinjer gitt i bruksanvisningen. Gitt nedenfor er detaljene av hver av disse prosessene.
Sjekk Kabel-TV på datamaskinen Bruke TV tuner kort, du kan kjøpe en TV tuner kort fra elektronikk butikken i nabolaget ditt. Det finnes to typer av TV-tuner kort for PC - interne kort og eksterne kort. Den interne TV tuner kortet leveres i form av et PCI-kort, som direkte kan settes på hovedkortet til datamaskinen. Den eksterne TV-tuner kort, derimot, kommer i form av en USB-enhet. Begge disse typer har sine egne fordeler og ulemper. Selv om et internt kort er relativt billig, kan du ha en hard tid på å installere det på hovedkortet. De eksterne kortet må bare plugges inn i USB-sporet, men du må kanskje gi det en tanke på grunn av sin pris. Noen av de beste USB TV tunerkort mottar feed fra Cable tjenesteleverandøren gjennom bredbånd nettverket uten forstyrrelser.
Sjekk Kabel-TV på PC ved å laste ned programvare, du kan også ty til et bredt spekter av programvare som muliggjør live streaming til Cable TV-kanaler på datamaskinen. Metoden vil også kreve en high-speed bredbånd så sakte hastigheter vil påvirke bildekvaliteten til et betydelig omfang, og hemme din kabel-TV opplevelse. Hele prosessen med å laste ned denne programvaren tar mindre enn en halv time, og på gjennomføring av denne prosessen får du tilgang til tusenvis av TV-kanaler på datamaskinen eller laptop. Den største fordelen med å ty til denne metoden er at det sparer deg bryet med å gå gjennom teknikaliteter i maskinvaren.
Som dekket all den informasjonen du trengte å vite om hvordan du ser på kabel-TV på PC. I noen tilfeller kan du også kontakte tjenesteleverandøren for å finne ut om det er noen abonnementssystem for denne metoden, eller om du kreve noe programmet for det. Du har kanskje bruke hvor som helst mellom $ 50 - $ 100 på hele prosessen. Når du har installert TV-tuner-kort eller lastet ned nødvendig programvare, kan du bare lene deg tilbake og se dine favoritt show med ingen forstyrrelser overhodet.

No comments:

Post a Comment