Friday 26 August 2011

Modern Baderom Design

Hvis du ønsker å dekorere et bad mellomrom inn ett moderne design, da det ville være bra å forstå noen prinsipper benyttet i moderne badet design. Dagens bad design gjenspeiler et rom som lyser sterkt, har rene men dristige linjer, og har minimum dekor med mye hvite fargen som brukes. Mens dekorere et bad i moderne bad design bruke disse tipsene og triksene, for å gi et moderne og elegant utseende på badet.
Moderne Bad Designs Tips og triks
Bruk rene linjer, linjer, faktisk spiller en betydelig rolle i bad innredning. Du må vurdere den ytre formen på badet countertop, speil, vinduer, etc. matche sine linjer med hverandre. Unngå bølgete linjer outer, da de ikke gjenspeiler den moderne bad design.
Når det gjelder å velge linjer du kan velge eller vekt på rette horisontale linjer eller ovaler. The vannrette rett linje vil gi en dristig og rent utseende, mens plukke eller omfatter ovale former i badet vil gi en harmonisk mer subtil utseende. Du kan gå et rektangulær countertop, en kvadratisk eller rektangulær vask, store horisontale speil, etc. for å legge til rett horisontal linjer på badet. Hvis du ønsker å gå med den ovale former, deretter justere en oval vindusbrett, speil, badekar, buet countertop, osv. for å matche denne ordningen.
Bruk av farger, Forsøk å være minimalistisk, når det kommer til farger. Go with to color schemes, og pick white og any other color for modern bathroom design ideas for small spaces. For eksempel lys aqua med hvitt, hvitt med grønn bambus planter, hvite vegger med tre elementer, hvit med mykt grønt, osv. Hvis du har et stort bad deretter gå med litt mørkere nyanser, kan du gå til Grays, svarte, røde, lilla , osv. for å dekorere et stort moderne bad.
Unngå å bruke noen mønstre hvis du har et lite bad, så dette kan lukke opp plassen. Men hvis du har en mellomstor eller stor størrelse bad, så kan du vurdere å male taket, eller en av veggene, med noen interiør maling design, eller bruke titler som har design på dem. Hvis du tenker på å dekorere badet i en midt-tallet moderne bad design, så kan du legge litt mer mønstre til badet.
Lighting, Belysning spiller en svært viktig rolle, og moderne lite bad design gjenspeiler et godt opplyst sted. Tak hvit eller off white lys fungerer best for bad belysning, å åpne opp en liten plass du kan holde noen lysarmaturer som en liten lampe på countertop. Hvis du har et stort bad, så kan du installere små taklamper av en bestemt farge, og legge til noen få farget lys inventar for å legge til stemningen. For å øke mengden av naturlig lys på badet, kan du vurdere å installere et takvindu.
Mindre er mer; Husk, for et moderne bad design, mindre er mer. Derfor bruker mindre antall elementer å dekorere rommet. Hvis du har lite bad, så holder minst antall elementer på countertop, en hvit farget lyst bad med to heldige bambus planter og få tre matter er nok som dekor. Du kan også installere henger bad synker i stedet for pidestall vasken. På samme måte bruker elementer i badet som har en mer kompakt design.
Vedlikeholde Stilrene Space, Igjen, er det viktig å holde badet ryddig, slik at de rene linjene på badet opprettholdes og badet ser innbydende. Dessuten vil dette gjøre jobben med badet rengjøringen enklere. Derfor, benkeplater med hyller under dem er en god idé å lagre ting du trenger på badet, og å opprettholde en ryddig plass. Du kan også installere baderomsskap som har speil, og installere dem foran vasken for å holde tannkrem, børste og andre ting å holde badet ryddig. Hvis du har et veldig lite bad, så kan du holde et åpent tre hylle rett utenfor badet, for å plukke opp ting du trenger mens du bruker på badet.
Dette handlet om moderne bad design. Så, bruker ovenfor tips og triks, og dekorere et vakkert og moderne utseende bad!

No comments:

Post a Comment