Thursday 25 August 2011

Red Oak Tree

I likhet med Maples som er godt kjent for høsten løvverk farger, noen typer av eiketrær er for få mørk rød høst løvverk. Slike eiketrær såkalte røde eiketrær, og de tilhører slekten Quercus og § Lobatae. I motsetning til lønn trær, fall løvverk fargen utvikle seg i rødt eiketrær i den senere delen av sesongen og bære den for en lengre tid. Selv om kan det ikke være så spektakulær som i lønn, er fall løvverk av eiketrær ofte nyttige i å utvide den lyse og fargerike utseende på landskapet. Det er en av grunnene til at røde eiketrær er vokst midlertidig med lønn trær i landskap. Denne artikkelen tar for seg rødt eiketrær.
Red Oak Tree Fakta
Eiketrær er i utgangspunktet klassifisert i tre grupper på grunnlag av bladet form - live eik, hvit eik og rød eik. Oaks er lauvtrær som er veldig hardføre i naturen. Det finnes ulike arter av rød eik trær som er synlige i ulike regioner. I Nord-Amerika, er Nord rød eik vanlig. Likeledes finnes det andre lignende arter som, Texas rød eik, Southern rød eik, meksikanske red eik, etc. Northern rød eik (Quercus rubra) er ellers kjent som forkjemper eik og er svært mye brukt som en skygge tre og også for landskapspleie. Som andre eiketrær, rød eik også er hurtigvoksende og hardføre. De kan vokse til en høyde på 80 til 100 fot. Men, har de røde eiken vokser i åpen mye bredere og tykkere trestammer, sammenlignet med de som vokser i skog. Rød eik trær i skog har lange badebukser med grener som starter på et høyere nivå. En gjennomsnittlig rød eik tre som er ti år gammel kan nå en høyde på rundt tyve meter.
Bladene av disse trærne har fliker som området mellom 7, 9 eller 11 i antall. Hver lapp besitter tre spisse tenner-aktige kanter. Disse bladene som ellers er grønn i fargen, blir mørk rød i høst. Imidlertid har det vært observert at den røde fargen kan ikke utvikle under nokre år, når bladene er gul-brun i fargen. Selv barken av røde eiketreet har en gråsort brune farger med mange rygger og furer. Ved små trær, er barken glatt, blank og grå i fargen. Disse trærne utvikle eikenøtter som tar rundt to år å utvikle fullt ut. Konglene har en lengde på rundt en halv tomme og idrett disk-formede kopper i den ene enden. Disse fakta om eiketrær, som flikete (syv, ni eller 11) blader, form på eikenøtter, natur bark etc. vil hjelpe deg i rødt eiketre identifisering.
Red Oak Tree Care
Som nevnt ovenfor, rød eik trær er hardføre og trenger minimalt med omsorg. De overlever i et bredt spekter av klimatiske og grunnforhold. Mens unge planter kan dyrkes i delvis skygge, men for en sunn vekst trærne krever full Søn Det er alltid bedre å plante dem i sandholdig leirjord som er nøytral eller litt sur i naturen. Unge planter og trær krever jevnlig vanning, spesielt under økende scenen. Rød eik trær vokser i et raskere tempo, og begynne å produsere kongler som de når 20 år. Unge trær kan kreve beskjæring, hvis du vil at det skal vokse i en bestemt form. Selv, rød eik trær er hardføre, kan de utvikle eiketre sykdommer som, Grønnsot, hvis pH nivået på jorden stiger over 7. Bladene blir gule eller brune, gradvis fører til ødeleggelse av treet. Bortsett fra det, kan svake trær bli angrepet av insekter som, sigøyner møll, stripete oransje eik orm canker ormer og eik blad skeletonizers. Selv kastanje borer og obskure skala kan angripe svake røde eiketrær. Andre rød eik treet problemer inkluderer eik vil, rot rot, leaf brenne, etc.
Håper informasjonen ovenfor om rød eik treet hjelpe deg å identifisere dette treet. Du kan også forbedre utseendet til landskapet ved å plante noen røde eiketrær.

No comments:

Post a Comment