Wednesday 17 August 2011

Car Wax Buffer

Voksing bilen er ikke bare om å forbedre sitt utseende, men er også om å beskytte det mot tøffe miljøforhold. For dette, kan du enten velge profesjonell service, eller du kan vokse bilen selv. Hvis bilen ikke har vært vokset i lang tid, så er det bedre å velge profesjonell service, etter som du kan vokse bilen selv en gang i hver to til tre måneder. Faktisk trenger bil voksingen å anse som en viktig del av kjøretøyet pleie og vedlikehold. Påføring av voks kan gi en elegant glans til bilen din og legge til dybde og fylde til maling. Du kan voks din bil med hånden eller med bilvoks buffer. En kommersiell buffer kan hjelpe deg å gi bilen et utstillingslokale finish. Nedenfor er litt mer informasjon om bilvoks buffer, sammen med noen bil voksing tips for deg.
Hva er en Car Wax Buffer?
En bil voks buffer er et elektrisk apparat som er ansatt for å søke voks pels på kjøretøy. Some buffere kan jobbe ganske høy hastighet for å gi en mer elegant finish til kjøretøy. Imidlertid bør høy hastighet faglig buffere brukes med forsiktighet. Feilaktig bruke, spesielt å bruke press mens du bruker buffer og holde buffer på ett sted kan skade bilen, foruten brennende malingen. Derfor, alle typer buffere, spesielt den høye hastigheten profesjonelle buffere, er ikke egnet for uerfarne personer.
Uerfarne personer skal bedre velge bufferne som fungerer ved lavere hastighet, for eksempel et tilfeldig poleringsmaskin. Kostnaden av buffere kan variere avhengig av størrelsen på enheten og også bestemt merke. Før du kjøper buffer av en bestemt merkevare, er det viktig å vite hva slags buffer du kan arbeide med komfortabelt. Å finne ut den beste bilvoks buffer, kan du gå gjennom de ulike produktomtaler. Noen merkene hvilke har tjent rykte på markedet, og dermed kan vurderes er, Black og Decker, Advanced Tool Design, og Meguiars.
Slik bruker du en buffer til Wax Din Bil
Som nevnt allerede, trenger en bilvoks buffer som skal brukes med masse omsorg og forholdsregel. Hvis den ikke brukes riktig, kan en buffer legge bak maling brannsår og kranser som kan ødelegge utseendet på bilen din. Derfor, er det viktig å vite hvordan du bruker en buffer, for å bruke den for voksing bilen. Her er noen enkle tips om hvordan du voks bil med en buffer.
Velg riktig Wax, bil voks finnes i tre former, flytende, lim og spray. Flytende voks gjør vanligvis ikke vare så lenge som lim. Uansett hvilken type voks du vil bruke, velg den som ikke inneholder slipende stoff. En voks som er formulert for å være skånsom mot billakk er riktig produkt for voksing bilen.
Vask bilen, Før du søker voks på bilen kan du vaske den grundig for å fjerne all smuss, støv og skitt fra utsiden av bilen. Riktig bilvask er et svært viktig skritt i bilen voksing. Hvis bilen ikke er vasket helt og den inneholder noen rester, så det blir veldig tydelig etter voksing av bilen. For rengjøring bilen din, kan du bruke en mild såpe som er laget spesielt for biler. Skyll bilen grundig med litt varmt vann. Etter rengjøring, tørk bilen med et rent håndkle.
Påfør Wax, Påfør voks på bilen din når den er helt tørr. Før påføring av voks, vurdere dekker sprekker og sprekker på kroppen av bilen med maskeringstape. Ellers ville voks inn disse områdene, noe som kan bli ganske vanskelig å rydde opp. Hvis du vil bruke voks på bilen, trenger du en liten og svamp. Fukt svampen lett og deretter dyppe den i litt voks. Nå, påføre voks på kroppen av bilen ved å gni svampen i sirkelbevegelser. Påfør voks i én del av gangen. Ikke bruk for mye voks.
Bruk buffer, Ta buffer og spre voks brukes på bilen ved hjelp av buffer pad. Sprer voksen litt vil hjelpe deg å unngå splattering. Men ikke slå på bufferen mens du gjør det. Slå på bilvoks buffer når du har spredd voksen litt. Deretter sakte og forsiktig glatt i voks anvendt. Ikke bruk noen form for press mens de gjør det. Forsiktig veilede buffer med hånden, og la den bevege seg over området jevnt. På denne måten bevege buffer i rette linjer etter bodyline av bilen. Unngå å skyve buffer puten mens de gjør det.
Fjern Wax; Når voksen anvendt har tørket og oppnådd en nesten gjennomsiktig og tåkete utseende, kan du fjerne den ved hjelp av buffer. For bil voks fjerning, bare plassere voks fjerning klut på buffer. Deretter kjøre buffer ved hjelp av lange og nedadgående bevegelser for å fjerne voks fra bilen. Tillater ikke buffer til å sitte på ett sted, og aldri fungere i sirkler mens du fjerner voks.
På denne måten kan du voks bilen din ved hjelp av en bil voks buffer. Bruk av bufferen kan hele prosessen med voksing en bil mye enklere og mindre tidkrevende. Bufferen kan bidra til å påføre voks med jevnt mindre anstrengelse, i motsetning til manuell påføring av voks. Dette kan igjen bidra til å forbedre utseendet på bilen din og øke sin levetid ved å beskytte den mot tøffe miljøforhold, sollys og fugleskitt. Der er flere type bil voks buffere, men for bedre resultater, velg en med hvor du kan jobbe komfortabelt.

No comments:

Post a Comment