Thursday 25 August 2011

Picket Fence Designs

Stakittgjerde er en av de beste og mest populært sett hjemme gjerdet design. Denne typen gjerde er laget av stående staver eller stolper som ligger parallelt med hverandre, i en linje danne en komplett grense gjerde. Disse stakes er også kjent som pickets. The pickets som holder seg parallelt kobles med to horisontale støtter, noe som er parallelle med hverandre. Det er støtte innlegg med visse mellomrom i hele lengden av grensen fekting. Du kan ha en antall variasjoner i stakittgjerde design. Gå gjennom de ulike forslag til stakittgjerde design og velge en som passer din smak. Med en flott utseende gjerde, kan du gi en godt definert titt på utsiden av huset, som er lett synlige.
Valg i Picket Fence Designs
Den grunnleggende stakittgjerde design består av samme størrelse pickets for hele lengden. For foran stakittgjerdet design, kan du vurdere å ha alternative pickets lavere nivå enn resten av pickets. Dette vil danne et flott utseende mønster. For dekorative hage stakittgjerdet design, kan du ha pickets arrangert slik at gjerdet linjen danner en konkav toppform mellom to innlegg. På samme måte kan du velge variabel størrelse pickets og arrangere dem på en måte å danne utbuete gjerdet linjer mellom to innlegg. Den buede picket toppform mellom to innlegg er veldig populært og ser stilig. Vekslende design mønstre mellom hver to stillinger er også en flott idé.
En annen idé er å legge krysse slat barer i stedet for den horisontale lamellene som brukes for å støtte pickets. Dette er en av de tre stakittgjerde design som vanligvis brukes for inngangsporten. Du kan også legge til en diagonal slat mellom to stillinger å forbedre skjønnhet av hagegjerdet. Mens øvre kant av hver picket er vanligvis rett, kan du ha den i en av de designer mønstre og krydre det enkle gjerdet. Du kan ha disse i omvendt "V"-form, slik at kanten er spiss eller i diamant form. Buede halvsirkel eller annen designer figurer kan også vurderes. Bortsett fra pickets, kan du gran opp stakittgjerde design med designer innlegg. While enkle blokk innleggene er vanlig, vurdere å legge dekorative toppene til disse innleggene. Du finner en rekke stakittgjerde design i katalogen tilgjengelig med produsenten av fagfolk installere disse. Bortsett fra design, farge det eller bare flekker dette treet gjerdet stilen kan lage et flott utseende grenselinje. White er den mest populært brukt farger for sprinkler og det meste av gjerde design, alle som ser svært elegant.
Materialer og Installasjon av Picket Fence
Stakittgjerde er vanligvis laget av tre. Plast brukes sjelden for denne stilen. Du har kanskje også sett stål og smijern stakittgjerde stil som ser vakkert. Hvis du lurer på hvordan du bygger et stakittgjerde, la meg fortelle deg at du kan enten gjøre denne oppgaven selv, eller leie en profesjonell for å få det installert. Å bygge et stakittgjerde, kan du enten få individuell pickets, horisontal støtte slats og innlegg, eller du kan også kjøpe ferdig frest gjerdet seksjonene som er lettere å installere. Disse typer klar hage gjerder paneler er ganske populære for DIY-prosjekter.
Med nevnte ideer på stakittgjerdet design, er du sikker på å ha en klassisk ramme gjerde. Sørg for at du ikke legger jazzy farger. Stick til hvit eller naturlig tre finish som ser kjempebra. Kontroller også tilgjengelige alternativene i gate mønstre som utfyller den grensen gjerdet. Så sluttføre design og gjør deg klar til å ha et stakittgjerde installert på din nåde eksteriør!

No comments:

Post a Comment